Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן רכשתי זוג דוטק שהותקנו מקדימה (בינתים ללא מגבר)

ואני מחפש רמקולים אחוריים כי בכל זאת עדין חסר לי משהו.

אני מעוניין בהמלצה לזוג, חשבתי על המורל טמפו COAX.

אני קונה את הרמקולים גם בשביל להשלים קצת חוסר בבאס, איזה רמקול נותן באס יותר טוב 6.5" או 6X9?

במגש מאחורה(טויוטה קורולה) יש כבר חורים מוכנים לרמקולים 6.5" השאלה היא האם שווה לעשות חורים חדשים ל 6X9 או שזה לא שווה את המאמץ?

תודה רבה.

פורסם

במידה ותגביר את הדוטק בעתיד- פשוט תוסיף להם סאב ( גדול או קטן, לפי רצונך ).

הסאב יתן לך באס גדול מהרבה מהבאס שתקבל מ- 6X9.

מה גם שהרכבת 6X9 כוללת חיתוך במגש עצמו ובניית טבעות הגבהה- כדי לא לחתוך את הפח.

אם הרכב בין השנתונים 2000-2002, אז הדבר דיי מסובך- מניסיון.

זאת דעתי.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אם אתה רוצה אני בדיוק מוכר זוג רמקולים 6*9 מורל טמפו,http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326739...בהצלחה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

כמו שנאמר,במידה ואתה מתכון להגביר את הסט בעתיד,תשלב אותו עם באס ולא אחוריים.

אבל,במידה ואתהלא מעוניין בנפח שתיבת סאב תתפוס לך בבגז',שימוש באחוריים יהווה לך באס מספק מינוס.

תלוי מה אתה אוהב לשמוע,לפי דעתי מה שהוא הציע מעליי הוא סט אחוריים מעולה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אז ככה,

לגבי הגברה של הדוטק- זה יקרה מתישהו אבל אני לא רואה כרגע מתי. בגלל זה לבינתים אני רוצה להוסיף רמקולים מאחורה מקסימום אני ימכור אותם אם אני לא ירצה אותם כבר.

לגבי ה6X9 במגש האחורי הבנתי שזה באמת יכול להיות בעיה להתקין אותם אבל אם נגיד אני לוקח את הטמפו 6.5" איך הם בהשוואה לטמפו 6X9? כי בשביל ה6.5" אינצ אני לא צריך לעשות הרבה כדי להתקין אותם.

אגב, הטויוטה שנת 95.

פורסם
שלום לכולם,

לא מזמן רכשתי זוג דוטק שהותקנו מקדימה (בינתים ללא מגבר)

ואני מחפש רמקולים אחוריים כי בכל זאת עדין חסר לי משהו.

אני מעוניין בהמלצה לזוג, חשבתי על המורל טמפו COAX.

אני קונה את הרמקולים גם בשביל להשלים קצת חוסר בבאס, איזה רמקול נותן באס יותר טוב 6.5" או 6X9?

במגש מאחורה(טויוטה קורולה) יש כבר חורים מוכנים לרמקולים 6.5" השאלה היא האם שווה לעשות חורים חדשים ל 6X9 או שזה לא שווה את המאמץ?

תודה רבה.

במקרה הנ"ל שאין לך סאב ,אז רמקולים 6X9 יהיו המומלצים פה זה בעצם ההבדל הגדול בין רמקולים

קוואקס 6.5 לבין רמקול 6X9 ששטח המימברנה שלו גדול יותר וכך הוא מפיק יותר באס מרמקול 6.5

עוד קומפוננט 6.5 אחורי לא ישנה לך משמעותית את המצב ,אתה רוצה שינוי אמיתי יש לך מספר אופציות:

1.רמקולים 6X9

2.סאב

3.אם אתה רוצה יותר עוצמה ברכב אתה יכול להוסיף קומפוננט אחורי+סאב.

פורסם

כן אבל הבעיה היא שהוספת סאב דורשת גם מגבר ומכיוון שאיני רוצה לקנות זבל מעוניין בהוצאה לא מבוטלת שתגרור איתה הרבה הוצאות מהצד(שיפור התקנה, איטום וכו').

אוקי עוד שאלה קצת לא קשורה אבל אני גם מעוניין לקנות רדיו דיסק, עכשיו אצלי ברכב יש יציאת RCA אחת(אדום ולבן)

וראיתי ברדיו דיסקים חדשים שלוש יציאות. אם אני מתכוון לחבר על המגבר את הסאב והדוטק, כמה יציאות צריך? אחת מספיקה? מה זה נותן שלוש יציאות ויותר?

תודה.

פורסם

אם כך הפיתרון הטוב ביותר עבורך הוא התקנת 6X9 וכן זה שווה את המאמץ

במידה ואתה לא מתכוון להתקין סאב ומגבר זהוא הפתרון האידיאלי עבורך.

יציאות ה-RCA הם יציאות להגברה חיצונית=מגבר

יציאת RCA אחת = זוג רמקולים

אם יש לך זוג מקדימה +זוג מאחור =2 יציאות RCA

אם יש לך רק יציאת RCA אחת ברדיודיסק כפי שציינתה ,ניתן לפצל אותה בעזרת מפצל RCA {סיפור של 20-30 שח }.

פיצול RCA הוא ברירת מחדל ,ותמיד עדיף שיהיה יותר יציאות RCA ברדיודיסק מאשר לפצל.

בכול אופן אם אינך מתכוון לחבר מגבר בעתיד,אין שום חשיבות ליציאות ה-RCA.

פורסם

הבנתי תודה רבה.

אני כן מתכוון להוסיף מגבר וסאב, אבל זה כבר לנושא אחר.

שאלה אחרונה אם אפשר, ההתקנה אצלי באוטו לא הכי איכותית מפני שלא יחסתי לזה חשיבות מכיוון שהווליום שהרדיו דיסק מגיע אליו לא מזהיר ולכן העדפתי לחכות ולחסוך קצת כסף לקנות ציוד ואז להתקין שוב בצורה טובה יותר.

כרגע הרמקולים מותקנים בלי טבעות - משמע הם באוויר. הם יושבים חזק וטוב אבל כן, הם באוויר.

רציתי לשאול מה החשיבות של טבעות? חוץ מאסטטיקה ושזה נותן גובה, למה חשוב שתיהיה טבעת? הבנתי שזה משהו עם אטימה אבל לא הבנתי את זה עד הסוף. אשמח להסבר.

• תוכן חדש...