Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט בזול, רק היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתחיל מזה שהמערכת היא דבלדיןשכוללת את הכל בתוכה(GPS,DVD,דיבורית....),

אמשיך בזה שהמבצע של ה 88 כבר אינננו בדיוק כמו מלאי המכוניות שהיו.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום מה אני די משוכנע שמבצע האיביזות יחזור בצורה כזאת או אחרת.

סיאט היא אחד השחקנים הכי לא רלוונטים בשוק הישראלי, המכירות שלו דשדשו שנים רבות.

תסתכלו בפורום - מתי פעם אחרונה מישהו פה דיבר על איביזה לפני המבצע?

הדור הקודם היה לא רלוונטי יחסית לתחרות.

פתאום החברה מסיאט ישראל קיבלו גל מכירות שלדעתי לא היה להם כבר המון זמן (אם בכלל) - אתם חושבים שהם יוותרו על זה? אין מצב.

תנו להם קצת להרגע, המספרים יירדו, וכל החברה שמה שכל היום רק מתעסקים וחיים את המכירות האלו יבינו מאוד מה צריך לעשות על מנת למכור את הרכבים האלו.

סיאט זה מותג שפונה לקהל ונישה צעירה.

לצעירים אין כסף (ולאלו שיש אבא עשיר - אז הם לא קונים סיאט)

סיאט זולה זה סיאט טובה.

ובקשר לבחור שהציע להסתובב עם 50 אלף במזומן - שיהיה לך בהצלחה.

אני מכיר את כל הסיפורים האלו, בד"כ הקשר ביניהם לבין המציאות שונה.

למה שמזומן יעשה רושם על איש המכירות? זה לא שהוא מקבל את זה לכיס... זה הולך ליבואן.

פורסם

כסף מזומן, גם בסטיפות, לא עוזר בסוכנויות רכב. צודק קודמי. גם שיטות של שוק לא. ישנו משחק מסוים, זעיר מאוד להטבות שמוכרים יכולים לתת לך באולם המכירות. תוכל לקבל את ההטבות הללו בין אם ניצלת את כישורי המשחק שלך ובין אם לאו.

פורסם

אתם טועים ובגדול!

מניסיון אני אומר לכם שכסף כן משנה וכן יכול להשפיע על המחיר הסופי.

לאבא שלי זה עזר עים 7200 שח מיתחת למחירון הרישמי לא כולל תוספות מיוחדות שקיבלנו במתנה.

לאחר בירור מעמיק נידהמנו שיש הבדל עצום ברמת המחירים בין צרכן פסיבי לבין אחד "אקטיבי",

אני מוכרך לציין כשההצעה שנתן פה אחד מהפורם היא פשוט מצויינת ומוסברת כול כך יפה, שאפו:)

תנסו חברה זה לא ש"אין לכם מה להפסיד" אלא =יש לכם מה להרוויח!

בהצלחה לכולם.

פורסם
מחיר ה FR "על הכביש" הינו 152,200 + 1500 ש"ח תוספת לצבע מיטלי.

המחיר הנ"ל 165,000 הינו עבור קופרה לפניי אגרת רישוי מס בולים וצבע מיטלי, וללא חבילת בוקנגרה המוסיפה עוד כ 10,000 ש"ח למחיר הבסיס.

מוזר מאוד בעיניי הסתירות בין ההודעות השונות.

אחד טוען שקיבל הנחה בגובה 12%, האחר טוען ל 7%, והבחור שרוצה FR הדהים יותר מכולם כשקיבל 4000 ש"ח הנחה בלבד ועוד בהתניות כאלה ואחרות.

למיטב ידיעתי (כמי שביקר בסוכנות סיאט ב 16.6) אני אישית יכול לומר שמגוון ההנחות שהוצעו סבבו סביב ה 10,000 ש"ח + אבזור או מיגון בחלק מן המקרים, הן ללאון והן לאיביזה.

אם מישהו מבאי הפורום קיבל הצעה טובה יותר, אשמח מאוד אם ישתף אותנו בכך כדי שנרוויח כולנו.

10000 ש"ח ללאון כולל תוספת אבזור? DSG?

לי הציעו אותה ב-161,000 (כולל אגרה) עם תוספת חבילה (גג + חיישני חניה) ומערכת מולטימדיה או ב-154,000 (כולל אגרה) בלי המערכת. ברגיל היא עולה 152,000 (כולל אגרה) בלי החבילה. עם החבילה = 158000 -> הבדל של 4000 שקל מהמחיר הרגיל (מדובר על הדגם 1.8 DSG)

פורסם
היי,

אתחיל מזה שהמערכת היא דבלדיןשכוללת את הכל בתוכה(GPS,DVD,דיבורית....),

אמשיך בזה שהמבצע של ה 88 כבר אינננו בדיוק כמו מלאי המכוניות שהיו.

האם המערכת הנ"ל תמשיך להישלט מהמתגים המקוריים שמאחוריי ההגה או שאם מתקינים אותה מאבדים את אופציית השליטה מאחורי ההגה?

יש לך מושג של איזה יצרן ?

פורסם
10000 ש"ח ללאון כולל תוספת אבזור? DSG?

לי הציעו אותה ב-161,000 (כולל אגרה) עם תוספת חבילה (גג + חיישני חניה) ומערכת מולטימדיה או ב-154,000 (כולל אגרה) בלי המערכת. ברגיל היא עולה 152,000 (כולל אגרה) בלי החבילה. עם החבילה = 158000 -> הבדל של 4000 שקל מהמחיר הרגיל (מדובר על הדגם 1.8 DSG)

אכן כן! 10K והיד נטויה...לדעתי אפשר היה גם יותר, ומה שבטוח זה שאיבזור או מיגון בטוח שהיית מוציא.

פורסם

סליחה, אבל אם כיוונת למצוטט, נדמה לי שההפרש הוא 4K. מצד שני, לך תדע אולי אם היה מנופף ב"סטיפות" ועושה קולות של חוסר נחת ואולי הולך לכיוון הדלת, הכל היה נראה אחרת.

פורסם
יש לי הרגשה שהפורם מוצף בסוכנים של סיאט:oops:

:lol::lol:

אומנם אני עובד בסיאט אך לא כסוכן וחוץ ממני הסוכנים לא כותבים כאן ואף לא אחד מההנהלה אך הם כן קוראים מדי פעם (באם יש מה לקרוא לגבי המותג).

תהיה רגוע ידידי שסיאט עושה כיום רק טוב לקהל שאוהב רכבים .

נ.ב

המכשיר הדבלדין לא נשלט דרך השלט שיושב ליד ההגה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
:lol::lol:

אומנם אני עובד בסיאט אך לא כסוכן וחוץ ממני הסוכנים לא כותבים כאן ואף לא אחד מההנהלה אך הם כן קוראים מדי פעם (באם יש מה לקרוא לגבי המותג).

תהיה רגוע ידידי שסיאט עושה כיום רק טוב לקהל שאוהב רכבים .

נ.ב

המכשיר הדבלדין לא נשלט דרך השלט שיושב ליד ההגה.

מוכרים 2din לא מקורי של VW?

של איזה יצרן? ואיזה דגם?

קצת מגוחך להוציא רכב חדש מהיבואן וכבר מההתחלה הכפתורים של ההגה לא עובדים.

Auto Emoción

פורסם

שאלה קצת לא קשורה לנושא אבל הסוכנים של סיאט קצת שקרנים .

ברגע שישבנו וביצענו הזמנה הסוכנת הבטיחה לנו שעד ה20 ל6 האיביזה שבמבצע תיהיה אצלנו כבר !

אנחנו ב21 ל6 והיא עדיין לא הגיע לארץ .

פורסם

ברגע שישבנו וביצענו הזמנה הסוכנת הבטיחה לנו שעד ה20 ל6 האיביזה שבמבצע תיהיה אצלנו כבר !

ככה זה תמיד, קודם מוכרים, אח"כ דואגים לעניינים הקטנים (כמו התחייבות לתאריך אספקה). כפי שנאמר, It's better to ask for forgiveness than to ask for permission

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

התבלבלתי בהודעה שכתבתי כתבתי שאלה והתכוונתי להערה * .

וכן תמיד צריך להסתכל על האותיות הקטנות דעו כלל :/ בכתוביות הקטנות כתוב תאריך הגעה 8/7 , מה גם שאני מתקשר לסיאט הם כל הזמן מתחמקים ובסוף לא עונים כבר שבוע שלם ורק היום הם ענו , עיצבן אותי הקטע הזה .

• תוכן חדש...