Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פונטו שנת 2003, בשבועיים האחרונים בעת הדלקת המזגן הוא לא עובד בכלל (לא מוציא בכלל אויר) במהירויות 1-3

אבל במהירות 4 (המהירות הכי גבוהה) הוא מקרר מצויין!

הנחתי שזה בעיה במאורר ולא במדחס מאחר שבמהירות 4 המדחס עובד טוב ומקרר מצויין...

מה יכולה להיות הבעיה ואיך מטפלים בה?

אני אוכל להבין שפת מוסכניקים....

תודה רבה, דותן

פורסם

התכופף, מתמחת לדשבורד בצד ימין ותראה את הנגד מחובר עם 2 ברגים ואליו מתחבר מחבר חשמלי של 4 מגעים.

הנתק המחבר החשמלי, הסר את 2 הברגים והוצא, כלפי מטה, את הנגד.

בברכה - רפי לין

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ אבל גם לי פתאום קרתה התקלה .

מתחת לדשבורד בצד ימין של הנהג או הנוסע ? צריך להחליף בעצם את הנגד כן ? כמה עולה נגד שכזה ?

תודה !

פורסם
נגד המאורר תקול

מהירות 4 היא מעיין חיבור ישיר

לרוב על נגד המאוורר יש פיוז טרמי שנשרף

יפה. תיכף גם 4 לא יעבוד. (יישרף לגמרי)

כנס למוסך או חפש מפירוק.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

צד ההגה (ברוב ארצות העולם) הנו תמיד צד שמאל (ולא משנה מאיזה כוון אתה מסתכל עליו) וצד הנוסע הנו צד ימין.

אני תמיד מייעץ שבמקרה של נגד שרוך (או הנתיך הטרמי שבו), להוציא החוצה את המפוח הפנימי ולבדוק אם הוא מסתובב קל ואת צריכת הזרם שלו.

זרם צריכה גבוה של המפוח הפנימי עלול להיות הגורם לשריפת נגדו.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...