Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורי מעדיף להישאר בעילום שם :wink:

וברור שהוא יעשה את הדלת !!!

אז בוא נקרא ל-"י" בשם הקוד יבגני (למרות שבעצם שמו האמיתי הוא יורי... :-)).

מסור ליורי המון תודות ושאעשה הכנות, פלוס קניית חומרים שצריכים, צירים ושאר ירקות בהמשך השבוע, במטרה להקפיץ אליו את הטנדר לקראת סוף השבוע.

איזו דלת אתה מייצר,האם תואמת למקור ואז האם יש לך מידות ?.צירים כאלו אי אפשר לקנות ,צריך לייצר כי יש להם צורה ייחודית.

דלת מתכת מתאימה יותר מבחינה ויזואלית לארגז מתכת ולכן הרעיון: מה דעתך לייצר דלת מפיבר לפי דוגמת הארגז,לא מקורי אבל בטוח יותר יפה.

אריק

פורסם

אני גם חושב שעדיף דלת מפיבר עם שלד מתכת ועם הלוגו של "רום כרמל" מודגש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איזו דלת אתה מייצר, האם תואמת למקור ואז האם יש לך מידות? צירים כאלו אי אפשר לקנות, צריך לייצר כי יש להם צורה ייחודית.

דלת מתכת מתאימה יותר מבחינה ויזואלית לארגז מתכת ולכן הרעיון: מה דעתך לייצר דלת מפיבר לפי דוגמת הארגז, לא מקורי אבל בטוח יותר יפה.

אריק

אני גם חושב שעדיף דלת מפיבר עם שלד מתכת ועם הלוגו של "רום כרמל" מודגש.

אריק ואופיר, אענה לכם לא לפי הסדר השאלות:

1. לא תהיה דלת מפיבר וזאת מכמה סיבות: הראשונה - אני אוהב את תצורת דלת הברזל המקורית עם שתי האזניים בחלק העליון; השניה - הרבה יותר מסובך לבנות דלת מפיברגלס; השלישית - דלת כזו מפיברגלס צריכה להיות מחוזקת ממתכת על מנת להיות מסוגלת לשאת עליה משקל בעת פתיחתה, וזה עוד יותר מסבך את העשיה ובכלל סידור לא מוצלח ולראיה: כל סוסיתא ורום טנדר למעט הטנדר קוביה הראשון, היו עם דלת ברזל מאחור.

2. הדלת שאייצר תהיה ממסגרת ברזל.

3. היא תהיה... נאמנה למקור! כלומר, המסגרת, המעטפת, תהיה כמו במקור ואילו הליבה תהיה מפלטת האלומיניום אותה ירשתי מדני יונגר - בעליה הקודם של הטנדר שגם בחר את שמה.

4. יש לי מידות של המפתח, עדיין אין לי מידות של הדלת. מה שאתה לא יודע, אריק, זה שהטנדר שלך נבחר ברוב קולות להיות דוגמן הדלת שלי... אז נראה לי שביום שישי הקרוב, אנו עשויים להיפגש!

5. צירים: יש לי אחד לדוגמא. אולי אשיג עוד אחד עד סופ"ש. אם לא - נייצר מהאחד את השני.

6. ואופיר, אכן, סמלים מקוריים של רום 1301 יהיו על הדלת האחורית. מתנה מאריק, אז איך לא נרכיב?

יש בסיס לדלת מפח אלומיניום וחתוך בלייזר - טינה טנדר .

attachment.php?attachmentid=193276&stc=1&thumb=1&d=1268993086

attachment.php?attachmentid=193277&stc=1&thumb=1&d=1268993086

אז דני, כמחווה עבורך - קבל הדמיה ראשונה של בסיס הדלת שלך, לראשונה במקומו המיועד.

1. דלת הברזל המקורית בסוסיתא טנדר (והיא זהה גם ברום).

2. שימו לב שהמסגרת של הדלת בולטת כלפי חוץ ואילו הפלטה נמצאת מבפנים. מדוע? בכדי שאם צריך לגרור או למשוך מטען מהארגז, יהיה המשך טבעי למשטח ולא שקעים.

3. הטנדר המשופץ הזה מהווה דוגמא טובה (אבל לא זהה) לאיך יראה החלק האחורי: מסגרת דלת אחורית עם פלטה בחלק הפנימי; שתי אזניים בחלק העליון של המסגרת; נעילות דלת באופן דומה; פגוש אחורי מפוצל (אצלי בלי המדרסים בחלק העליון.

4. וזה כמחווה לדני.

5. הפלטה אמורה להיות בחלק הפנימי של המגרעת, אבל... האמת היא שגם באופן בו היא מוצבת עכשיו - זה נראה טוב, גם ללא האזניים למעלה.

התמונות הללו גורמות לי לחשוב בשנית על ההחלטה שלי... :?:?:?

26032011660.jpg

26032011661.jpg

IMG_7994.jpg

תמונה 230.jpg

תמונה 229.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

הייתי שוקל אולי לשלב עץ יפה בתוך מסגרת הברזל.. מהגוני, או דומיו בדומה לטנדרים אמריקאים. יכול לצאת יפה.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

משום מה מוצא חן בעיניי הקטע של הדלת החלקה בצבע הרכב אולי נעילה מתוך הארגז וללא ידיות למעלה , נראה יותר קרבי משהו ....

אגב : מאחורי הכיתוב של טינה טנדר יכול להיות כיסוי פח פנימי בצבע השני שלה ....

attachment.php?attachmentid=316973&d=1354474904

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
משום מה מוצא חן בעיניי הקטע של הדלת החלקה בצבע הרכב אולי נעילה מתוך הארגז וללא ידיות למעלה , נראה יותר קרבי משהו ....

attachment.php?attachmentid=316973&d=1354474904

אני הייתי מרכיב מאחורי הטינה טרנר (או סליחה - טנדר) לדים צבעוניים, שמחליפים צבעים, כמו אורגן אורות.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

אני אוהב את תצורת דלת הברזל המקורית עם שתי האזניים

הדלת שאייצר תהיה ממסגרת ברזל.

3. היא תהיה... נאמנה למקור! כלומר, המסגרת, המעטפת, תהיה כמו במקור ואילו הליבה תהיה מפלטת האלומיניום אותה ירשתי מדני יונגר - בעליה הקודם של הטנדר שגם בחר את שמה.

4. יש לי מידות של המפתח, עדיין אין לי מידות של הדלת. מה שאתה לא יודע, אריק, זה שהטנדר שלך נבחר ברוב קולות להיות דוגמן הדלת שלי... אז נראה לי שביום שישי הקרוב, אנו עשויים להיפגש!

5. צירים: יש לי אחד לדוגמא. אולי אשיג עוד אחד עד סופ"ש. אם לא - נייצר מהאחד את השני.

6. ואופיר, אכן, סמלים מקוריים של רום 1301 יהיו על הדלת האחורית. מתנה מאריק, אז איך לא נרכיב?

און שלום

באם אתה רוצה אוכל להשאיל לך את הדלת המקורית ( אמנם יש רקבונות אך זו דוגמה טובה לייצור).

אריק

פורסם

און שלום

באם אתה רוצה אוכל להשאיל לך את הדלת המקורית ( אמנם יש רקבונות אך זו דוגמה טובה לייצור).

אריק

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואם זה נשמע צעקני מדי, אז בבקשה, כן. :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
אם לא יהיו שינויים אז תוכל לקבל אותה ביום שישי .

אריק

אני מתכוון ביום רביעי, או לכל המאוחר ביום חמישי - להעביר את הטנדר ליורי, לצורך ביצוע יצור הדלת מחדש. אשמח לעבור אצלך (אם זה נוח) ולאסוף את הדלת מוקדם יותר, כך שנוכל להזמין עבור יורי את החלקים הדרושים.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
הייתי שוקל אולי לשלב עץ יפה בתוך מסגרת הברזל.. מהגוני, או דומיו בדומה לטנדרים אמריקאים. יכול לצאת יפה.

רעיון מצוין, שבעיני מתאים למכוניות ישנות יותר. למשל, בסוסיתא טנדר כאן בתמונה למטה - זה נראה נהדר. לעניות דעתי, בהתחשב בכך שהמכונית מעוצבת בסגנון שונה, אולי זה יהיה קצת עמוס מדי.

דני, רעיון מצוין. ראה תשובתי המפורטת בהמשך.

אני הייתי מרכיב מאחורי הטינה טרנר (או סליחה - טנדר) לדים צבעוניים, שמחליפים צבעים, כמו אורגן אורות.

ניר, אתה רוצה שיאכלו לך את הכבד עם כפית? תמשיך עם הרעיונות האלו - זה גם יקרה... :wink:

טוב, לעניינו:

האמת היא, שמאז ששמתי כך את הדלת, אני מתחבט בין שתי האפשרויות. היום שיתפתי את רענן בלבטים והוא די שיכנע אותי בטיעונים שלו.

מצד אחד, המראה הקלאסי של הדלת האחורית - אני אוהב את זה כך. מצד שני, הטנדר שלי רחוק מלהיות נאמן למקור. הוא יהיה צבוע בשני גוונים מודרניים יחסית - מה שיקנה לו מראה אלגנטי יותר ואולי העומס הזה של הדלת האחורית בעלת "אדן חלון" ואזניים - קצת יקלקל את המראה. אם האוטו היה צבוע בלבן-שנהב, אולי זה היה מתאים יותר.

מצד שני: פלטת האלומיניום הגדולה והחלקה הזו, משתלבת דווקא לא רע בחלק האחורי ואם הנעילה של הדלת באמת תהיה בחלק הפנימי - המראה המתקבל משנה לחלוטין את התצורה המסחרית של הטנדר ומעניק לו... כן, מראה קרבי יותר.

ואם כבר מדברים על החלק האחורי, יש לי שתי אפשרויות לחלון אחורי של תא הנוסעים: חלון סגור וחלון הזזה. חלון הזזה זה כיף. צריך אותו? לא ממש. ממש לא, בעצם. אין ארגז לנוסעים מאחור ויש מזגן, אז למה צריך אותו? גם כאן, בכל זאת, הייתי מרכיב אותו - אם צבע המכונית היה לבן סטנדרטי. אז חלון סגור? אולי כן? כי ביחד עם גומיה חדשה לחלון, על הרקע של הצבע הכחול באזור הזה וביחד עם הדלת האחורית "הקרבית", הטנדר הזה יראה מאחור שונה מכל טנדר אחר - ועדיין נאמן במקור בתצורה שלו.

אני אוהב את התצורה המקורית של הטנדר, אבל אוהב גם ייחוד.

אז מה אתם אומרים?

1. דלת אחורית מקורית. שימו לב "לעומס" מסביב: מסגרת בולטת, אזניים, נעילות באמצעות שרשראות וזיזים בולטים מצדי הדלת.

2. גם כאן ניתן לראות את אותם החלקים המדוברים.

3. עכשיו, דמיינו את הדלת החלקה הזו, ללא אזניים בחלק העליון, ללא תפסנים או שרשראות.

4. ככה, נקי וחלק, בצבע שמשתלב עם הצבע האפור על הבודי בכלל לא רע (כמובן שצריך לנקות את הדלת).

5. שימו לב לחלון האחורי המפוצל.

6. ואילו כאן, חלון אחורי שלם.

7. כאן אין שמשה, אבל אפשר לדמיין את השמשה השלמה והנקיה, בלי "השבירה" של המפגש בין שני החלונות באמצע, לא?

26032011661.jpg

IMG_7994.jpg

תמונה 229.jpg

תמונה 230.jpg

01072010064.jpg

10102010159.jpg

תמונה 1.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

עם כל הנחמדות של חלון אחורי נפתח הייתי הולך על חלון אחורי קבוע,

הוא נראה יותר יפה, יותר קל לניקוי כי אין מסילות ולא תהיה כניסת רוח או רעשי רוח מהרווחים בין השמשות.

לגבי הדלת האחורית אני גם בדילמה שלך, המקורית הרבה יותר יפה אבל בגלל שכל האוטו משודרג הדלת אלומיוניום יותר מתאימה.

בכל זאת הייתי הולך על האלומיניום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...