Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי

נכון שהייתי אחד משותפי הסוד ואחד הראשונים לראות

לא יכול שלא לכתוב את שאמרתי לך כבר בשיחות

הארוכות שאנו מנהלים

יצא מ ד ה י ם.

גורם לי לחשוב על המשפט ״רום סטיישן למכירה מחפש טנדר״

שאפו שאפו שאפו

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
אין ולא הייתה הרבה תפוזיות (אולי אשליה אופטית בתמונות המוקטנות והמתוקנות מבחינת תאורה), אבל ברור לך שאתה מסתכל על תמונות של צבע ממש בזמן ההתזה, כן? צבע שטרם שקע והתייצב.

בכל מקרה, הייתי רוצה לעשות על הבודי סיבוב התזה של לכה שגם תעמיק את הברק וגם תטשטש את קווי המפגש בין הצבעים.

דבר ראשון לא היה לי ברור על איזה טיים פריים היה מדובר, לכן רשמתי להמתין לסוף לראות מה יצא.

במידה וכן אתה עובר עם עוד יד לכה , יש תהליך בשם BUFFING שבדרך כלל יש לו 3 שלבים

למדתי על זה מאומן איירבראש ישראלי , בארה"ב התהליך נפוץ מאד, בארץ פחות, התוצאות? מרהיבות.

ולא לא מדובר על "שלייף סבון" כמו שהן אוהבים להגיד בארץ, תראה אם אתה יכול לדבר עם הנציגות של 3M בארץ

יש להם ערכות רק לזה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
התמונות מדהימות אבל במציאות הוא יותר ממדהים.

עוד מאמץ קטן יחסית והיצירה תושלם.

אם אפשר לעזור אז בשמחה.

איציק

תודה, איציק. שמח שאהבת ותודה על הצעת העזרה. בעצם, כבר רתמנו אותך לעזרה פעם אחת, אז עוד מעט אתה שותף... (-;

וואו,

נראת מדהימה ולא עוד כרמל שגרתית.

כל הכבוד על ההתמדה ותשומת הלב לפרטים הקטנים,

וואו! נראה פשוט מדהים! או שצריך לומר... מדהימה!!

הפס הזה מוסיף ה מ ו ן למראה של האוטו, מחכה לראות אותו "פנים מול פנים" בקרוב.... :lol:

תודה גם לכם. בין אם אוהבים זאת או שלא, בחירת הצבעים היא בהחלט שונה ונועזת מהמקובל במכוניות הללו. רק חשוב לזכור כי בעצם גם גרסאות שונות של הקוביה הגיעו היישר מהמפעל עם שני גוונים. אמנם לא אפור מטלי, אבל בכל זאת...

ידידי

נכון שהייתי אחד משותפי הסוד ואחד הראשונים לראות

לא יכול שלא לכתוב את שאמרתי לך כבר בשיחות

הארוכות שאנו מנהלים

יצא מ ד ה י ם.

גורם לי לחשוב על המשפט ״רום סטיישן למכירה מחפש טנדר״

שאפו שאפו שאפו

תודה גם לך, ידידי היקר. מטיל אמברגו על מכירת הסטיישן, אבל אם אתה רוצה גם טנדר, פנה לפיברקלאב ואני משוכנע שהם יוכלו לסייע לך... (-;

במידה וכן אתה עובר עם עוד יד לכה , יש תהליך בשם BUFFING שבדרך כלל יש לו 3 שלבים

למדתי על זה מאומן איירבראש ישראלי , בארה"ב התהליך נפוץ מאד, בארץ פחות, התוצאות? מרהיבות.

ולא לא מדובר על "שלייף סבון" כמו שהן אוהבים להגיד בארץ, תראה אם אתה יכול לדבר עם הנציגות של 3M בארץ

יש להם ערכות רק לזה.

קובי, תודה על המידע. אבדוק את הנושא לעומק.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אני לא מבין גדול בצבע.... בתפוזים, דווקא כן.... שם היה לי מדריך מעולה.

אבל לפי התמונות, הצבע מלא במנורות, פרצופים ורשתות... אפילו פס כסף...:shock::roll::wink:

במקום סופרלטיבים, אומר רק שיצא ממש יפה. ממש ממש יפה.

הרכב הזה מהווה דוגמא להתקדמות הטכנולוגית בשיפוץ/בנית רכב. נחישות וסדנא קטנה (בהשוואה למפעל ייצור), מסוגלים להוציא רכב משודרג ומרהיב.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

"תגיד באיזה צבע אתה עשית את הפס כסף"

און כמי שראה מקרוב מאוד....יצא לא פחות ממדהים כל הכבוד לך וצוות דרך השטח.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

פשוט העלה לי חיוך על הפנים לראות את התוצר המוגמר... :-D

523827_111398715695165_1643090942_n.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

און שיחקת אותה,יופי של שילוב צבעים,לא האמנתי שיצא כל כך יפה.

הרעיון של הפס הכסוף היה גאוני ומוסיף הרבה לשילוב הצבעים יחדיו

והתוצאה לא פחות ממדהימה.:-o  

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
אני לא מבין גדול בצבע.... בתפוזים, דווקא כן.... שם היה לי מדריך מעולה.

אבל לפי התמונות, הצבע מלא במנורות, פרצופים ורשתות... אפילו פס כסף...:shock::roll::wink:

במקום סופרלטיבים, אומר רק שיצא ממש יפה. ממש ממש יפה.

הרכב הזה מהווה דוגמא להתקדמות הטכנולוגית בשיפוץ/בנית רכב. נחישות וסדנא קטנה (בהשוואה למפעל ייצור), מסוגלים להוציא רכב משודרג ומרהיב.

רוב תודות!

יצא מדהים! :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

תודה, דניאל. תרגיש טוב עם עצמך. היה לך חלק לא קטן בעזרה עם העיצוב.

"תגיד באיזה צבע אתה עשית את הפס כסף"

און כמי שראה מקרוב מאוד....יצא לא פחות ממדהים כל הכבוד לך וצוות דרך השטח.

הייתי אומר שיש ברום שלי טביעות אצבע שלך (והמבין-יבין)... אבל בדקתי: אין טביעות אצבע, תהיה רגוע. :-D

פשוט העלה לי חיוך על הפנים לראות את התוצר המוגמר... :-D

און שיחקת אותה,יופי של שילוב צבעים,לא האמנתי שיצא כל כך יפה.

הרעיון של הפס הכסוף היה גאוני ומוסיף הרבה לשילוב הצבעים יחדיו

והתוצאה לא פחות ממדהימה.:-o

תודה!

מוכר? :shock:

כן, באמת אתה מוכר לי...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

בעצם, הטנדר יצא אל השמש, בפעם הראשונה. אז תמונה אחת כבר הועלתה כאן, אז הנה היא שוב ביחד עם שתיים נוספות.

דצמבר 060.jpg

דצמבר 062.jpg

דצמבר 061.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אמנם אני מחסידי המקוריות, אך ללא ספק התוצאה הסופית מרהיבה ומקורית מבלי לחטוא ב "קיטש" מיותר.

שאפו גדול הן על ההשקעה והן על התוצאה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אהבתי :-D

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...