Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מבורגס / בולגריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מבורגס בבולגריה לפני שבוע.

חוץ מזה שזה יעד פשוט מדהים ותחליף מעולה לתורכיה, אני רוצה לגעת בצד של הרכבים הישנים שראיתי שם.

באופן כללי (לפי המדריך דובר העברית שהיה שם) בולגריה נכנסה לאיחוד האירופאי ועדיין משתמשת במטבע מקומי שנקרא "לבה" (LEVA). המחירים שם מאוד זולים באופן כללי ובעיקר של המכוניות. להבדיל, הדלק מאוד יקר.

אפשר לראות שם אנשים מובטלים שנוסעים במרצדסים חדשות יחסית ומפוארות מאוד.

הם קונים יד שניה מגרמניה וכל העלות להפוך רכב גרמני לבולגרי הוא כ- 80 ש"ח.

עד לפני כמה שנים, LADA שלטה שם ואפשר לראות לאדות זרוקות כמו זבל בחצרות.

ראיתי פה ושם (ראו תמונה) גם כמה מרצדסים ישנות זרוקות שם.

לפי מה שהסביר לי המדריך, מרצדסים זולות בהרבה מפולקוואגן-אאודי, כי את החלקים למרצדסים הם קונים בטורקיה השכנה (מרחק 130 ק"מ בנסיעה). לכן רואים הרבה מאוד מרצדסים, חדשות וישנות.

בטיילת של המלונות, ראיתי משהו מעניין וחביב למדי. לקחו כמה מכוניות וחתכו להם את הגג ועשו מהם שולחנות ישיבה.

בהחלט אטרקציה ותופס את העיין.

זהו בערך. תהנו.

ממליץ בחום בלי קשר.

רביב

IMG_1770.jpg

IMG_1852.jpg

IMG_1853.jpg

IMG_1854.JPG

פורסם

לא בטוח שכולם יהנו. אלון אדלר, למשל, יסבול למראה הרקורד הורודה. מילא הצבע וקיפוד הראש, אבל למה לשים על הגלגלים צלחות פלסטיק מזעזעות ב-2 שקל? והמרצדס, איזה גורל אכזר למכונית שכנראה הובילה פעם את ראשי מפלגת השלטון או השירותים החשאיים בעידן הקומוניסטי?

אהבתי במיוחד את התמונה הימנית ביותר. נראה כמו מושבת צוענים שרק מחכים לתייר התמים שיכנס לצלם תמונות אותנטיות :evil:.

עם תוכניות למכביר ומעט מזומנים להשאיר, נראה לי שאסתפק בגיבץ' היפואי לעת עתה :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לצערי אין עוד תמונות שקשורות למכוניות. פשוט תוך כדי נסיעה באוטובוס ניסיתי לצלם והימנית ביותר זה מה שהצלחתי לתפוס תוך כדי נסיעה. יש עשרות חצרות עם מכוניות קומוניסטיות ישנות כמו לאדה ומזרח גרמניות. זה ממש נפוץ שם.

בקשר לשאלה של עמוס - כן. יעד מדהים עם ילדים. בטיילת, יש מלא מלא אטרקציות מיוחדות לילדים כמו גימבורי, רכבת שדים, רכבות לילדים שנוסעות על הטיילת ממש, רכיבה עם סוסי פוני, דוכנים בלי סוף ובשליש מחיר מהארץ (ארוחה במקדונלנס של מק רוייאל עולה 11 ש"ח למשל), יש פארק מים קרוב (מזכיר את לונה גל למרות שהוא ב 10 רמות יותר טוב לדעתי). המלונות הטובים ביותר והמומלצים ביותר מבחינת מיקום ואיכות הם MAJESTIC ו VICTORIA שהם צמודים אחד לשני. שניהם 5 כוכבים אגב וניתן להשיג דילים מעולים.

אני אשלח לך בערב תמונות למייל הפרטי.

רביב

פורסם
והמרצדס, איזה גורל אכזר למכונית שכנראה הובילה פעם את ראשי מפלגת השלטון או השירותים החשאיים בעידן הקומוניסטי :lol:

רוב המרצדסים האלו נרכשו ע"י תושבים מקומיים לאחר התמוטטות הגוש הקומוניסטי מדילרים גרמניים שהתמחו בהעברת מכוניות מגרמניה למדינות מזרח אירופה.

גם היום התופעה עדיין נפוצה למדי, כשהדגמים המועדפים הינם סדרה E ו C הקודמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רוב המרצדסים האלו נרכשו ע"י תושבים מקומיים לאחר התמוטטות הגוש הקומוניסטי מדילרים גרמניים שהתמחו בהעברת מכוניות מגרמניה למדינות מזרח אירופה.

גם היום התופעה עדיין נפוצה למדי, כשהדגמים המועדפים הינם סדרה E ו C הקודמת.

יקירי, על מה אתה מדבר? תסתכל על איזו מרצדס מדובר...

attachment.php?attachmentid=203494&stc=1&thumb=1&d=1276548293

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בקשר לשאלה של עמוס - כן. יעד מדהים עם ילדים. בטיילת, יש מלא מלא אטרקציות מיוחדות לילדים כמו גימבורי, רכבת שדים, רכבות לילדים שנוסעות על הטיילת ממש, רכיבה עם סוסי פוני, דוכנים בלי סוף ובשליש מחיר מהארץ (ארוחה במקדונלנס של מק רוייאל עולה 11 ש"ח למשל), יש פארק מים קרוב (מזכיר את לונה גל למרות שהוא ב 10 רמות יותר טוב לדעתי). המלונות הטובים ביותר והמומלצים ביותר מבחינת מיקום ואיכות הם MAJESTIC ו VICTORIA שהם צמודים אחד לשני. שניהם 5 כוכבים אגב וניתן להשיג דילים מעולים.

אני אשלח לך בערב תמונות למייל הפרטי.

רביב

אני ממתין בקוצר רוח.

שלחתי לך גם הודעה בפרטי.

תודה מראש

• תוכן חדש...