Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי 215/55R16 לפיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אבקש המלצתכם לרכישת 4 צמיגים 215/55R16 לסיטרואן פיקאסו. אני מתכוון לצמיגים איכותיים, לא סיניים.

מסקר שוק קטן שעשיתי הופתעתי מפערי מחירים משמעותיים.

• GoodYear: באוטו דיפו (לאחר שקלול המבצע שלהם) 870 ש"ח ליח', בצמיגי אביב הלוי אשדוד 450 ש"ח ליח'
  • Dunlop - ב- 600 ש"ח ליח'
  • Kleber - ב- 550 ש" ליח'
  • Michelin בין 650 ל- 800 ש" ליח'
  • מחירים זולים בצורה מחשידה :shock: הוצעו לי ב"טיפ טופ" רמלה:
    Michelin 500, GoodYear and Dunlop 350, Pirelly 380

האם כל עוד אני בודק תאריך הייצור, עלול להיות עוקץ בצמיגים עם מחיר "יותר מדי" טוב?

האם למשל, קיימים זיופים של מותגים ידועים?

האם 450 ש"ח הוא מחיר סביר לצמיגי GoodYear בגודל שלי וכדאי ללכת עליו?

היה למישהו נסיון עם פנצ'רית "טיפ טופ" רמלה?

פורסם

מחיר של 450 נשמע כמו מחיר טוב. (לא מצאתי פירלי380)

ברשת TIRES4U יש למשל DUNLOP DZ 101 93V במחיר של 513 שקל ואני מאמין שאפשר לקבל מחיר יותר טוב אם תגיע לסוכנות.

נסה אצל אנטון (יש ביפו ויש בראשון) ואני מאמין שתקבל מחירים טובים עד 500 לצמיג טוב ולא סיני כמובן.

מה שיציעו לך תבדוק באתרים אלה לחוות דעת

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre

או כאן www.tirerack.com

וכמובן שיהיו טריים.

בהצלחה, ותתחדש

קובי

:-)

פורסם

הDZ101 הוא צמיג טוב אבל הוא overkill מטורף לרכב משפחתי סטנדרטי כמו הפיקאסו.

ידוע לכולם כי בשוק הצמיגים יש פערי מחיר אדירים, ולכן אני תמיד ממליץ לבצע סקר מחירים לפני שניגשים ושולפים את כרטיס האשראי. כל עוד הצמיג שאתה מקבל תקין וטרי, אין הרבה הבדלים בין הפנצ'ריות השונות למעט, כמובן, עניין השירות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הDZ101 הוא צמיג טוב אבל הוא overkill מטורף לרכב משפחתי סטנדרטי כמו הפיקאסו.

ידוע לכולם כי בשוק הצמיגים יש פערי מחיר אדירים, ולכן אני תמיד ממליץ לבצע סקר מחירים לפני שניגשים ושולפים את כרטיס האשראי. כל עוד הצמיג שאתה מקבל תקין וטרי, אין הרבה הבדלים בין הפנצ'ריות השונות למעט, כמובן, עניין השירות.

צודק ביותר זה אכן OVERKILL - אני הבאתי את הצמיג בתור דוגמא לצמיג טוב ואת המחיר ה"קטלוגי". וכתבתי שאפשר יהיה להשיג יותר זול כדי להמחיש שאפשר למצוא צמיגים טובים בסביבות המחיר שהוא ציין - 450.

קובי

:-)

• תוכן חדש...