Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קניית גולף מודל 2001 נפח מנוע 2000 , ידוע לי ולמוכר שהמנוע לא תקין ומוכן להוריד את סכום המנוע כולל הרכבה , ושאלה שלי כמה דבר כזה יכול לעלות ... אני מודה לכל מי שיכול לעזור תודה

פורסם

למה מראש לקנות רכב תקול? זה סתם בעיות, יש לו קילומטראג' נמוך במיוחד? יש לו תוספות מיוחדות?

חוץ מהמחיר שבסופו של דבר הרי גם ככה תשלם אותו בקניה והרכבה של מנוע חדש אז אני לא רואה סיבה לקנות רכב תקול מראש, אלא אם כן הוא מוריד בנוסף לעלות ההרכבה ועלות המנוע עוד סכום מכובד במיוחד מהמחירון, אז זה משתלם למרות שאני עדיין הייתי נמנע.

פורסם

ביחס למחירון ירד ירידה שמצדיקה את זה ,

אם אפשר הערכת מחיר זה יעזור הרבה גם כאשר אני מדבר עם המוסך וגם כאשר אני סוגר עם הקונה

פורסם

קודם כל תברר במוסך עלות החלפת מנוע (תברר במורשה ובלא מורשה (רון? שמומלץ מאוד בפורום)).

לאחר מכן תהיה הרבה יותר חכם.

בהצלחה,

סער

• ספונסר פורום
פורסם

מנוע כזה מדגם APK מיבוא כולל התקנה ומסביב

יכול להגיע ל שבע אלף שח לפני מעמ

שזה יוצא בערך שמונה אלף כולל הכל לכל היותר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

ייאלה מזל טוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...