Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל למכור את ה-25 שלי ולקנות במקומה R75.

השאלה שלי היא מה עדיף, הדגם עם המנוע 2000 או זה עם ה2500? ומאיזה סיבה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

עדיפות למנוע ה-2.0 שהינו מאוזן יותר וחסכוני יותר

מנוע 2.5 מוסיף משקל לחלקו הקדמי של הרכב והוא מרגיש פחות טוב.

כמו כן מנוע ה-2.5 הוא מנוע ה-KV6 של רובר שהגיע מה-825, ואילו מנוע ה-2.0 אם איני טועה פותח על ידי ב.מ.וו

אבל שני המנועים טובים

פורסם

בשתי הגרסאות מדובר ב KV6 המקולל, מכל הדגמים של רובר מזה הייתי מתרחק ואני "חולה" רוברים.

בעיות בגיר, בסעפות וזמינות חלקים לוקה בחסר .

Peugeot 208GTI

פורסם
בשתי הגרסאות מדובר ב KV6 המקולל, מכל הדגמים של רובר מזה הייתי מתרחק ואני "חולה" רוברים.

בעיות בגיר, בסעפות וזמינות חלקים לוקה בחסר .

מחזק אותך הגיר שכל הזמן דופק את המנוע וזמינות חלקים בעייתית מאוד,

שגם ה R25 עם דגם מנוע זהה וגם החלקים שלה בעייתים.

אם ה25 שלך שמורה וטובה תשמור עליה עדיף מסתם הוצות מיותרות.

היתה לי R45 אני יודע מה אני אומר לך.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

ה25 שלי באמת שמורה,מטופלת והכל.דרך אגב יש לי אותה רק חצי שנה.

פשוט בא לי לעבור לרכב מנהלים אז התעניינתי ב R75 שהיא אחת היפות לדעתי ויוצא שאני לא צריך להוסיף הרבה.

מעבר לזה לא ידוע לי כלום עליה אז תודה על התשובות.

פורסם

עזוב אותך סיפורים, לך על המנוע 2.0, לא שמעתי תלונות עליו.

המנוע 2.5 הוא חזק יותר אבל מצד שני הרכב כבר לא מרגיש מאוזן, מנוע ה-2.0 הוא חבילה טובה יותר.

פורסם

אני נוהג, קונה, מתקן רוברים כבר שנים ואני באמת אוהב את המותג אבל ה75 בעייתי במיוחד בארץ, זה שלא שמעת לא הופך את זה לבדיה .

ה2 ל' זה אותו KV6 ואותם הבעיות.

אלא אם כן יש לך נסיון קונקרטי או עובדות אל תטעה את הבחור כי את החשבון במוסך הוא ישלם.

Peugeot 208GTI

פורסם

:mm_nah:

עם כל הכבוד שלך שקנית, נהגת ותיקנת רובר, גם אני בעל ניסיון רוברי,

מבקש שתלמד אותי מה הבעיות ב-75? (ברצינות, כיוון שגם אני שקלתי לקנות כזאת)

מפרסומים בחו"ל זהו רכב מוצלח בייחוד במודלים הראשונים שלו.

פורסם

סעפת יניקה לא עמידה ומאוד יקרה (יש בסעפת מעברי פרפר), גיר אוטומטי בעייתי ויקר במיוחד, משאבת דלק ומנוע הKV6.

זמינות החלקים ל75 לוקה בחסר והחלקים מתומחרים בצורה קיצונית לשאר הדגמים.

בחו"ל יש דגמים בעלי גיר רגיל ומגוון מנועים רחב יותר.

היתה לי 200, יש לי 400 ו600 ואחרי כל ההתעסקות בהשוואה ה75 מדובר באמינות יפנית ;)

Peugeot 208GTI

פורסם

+1 ליעקב, אוטו יפה ומדהים ה75, אישית הייתי הולך עליו אם היה מגיע בגרסה קצת שונה של מנוע משולב גיר ידני ( מישהו אמר MG ZT ), משאבות הדלק גם באנגליה מאוד מאוד יקרות, שלא נדבר על גירים ומנועים, אני אוהב את האוטו הזה אבל לא הייתי הולך עליו בארץ, אין מספיק רכבים כאלו שנמכרו בשביל שיהיו בפירוקיות.

מעבר לזה לאון תישאר עם הרכב שלך, קצת יותר ברמה מהרבה רכבים שראיתי מה גם שאתה מטפל בו כמו שצריך, ככה שמבחינת כאבי ראש אין לך הרבה מה לדאוג.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
סעפת יניקה לא עמידה ומאוד יקרה (יש בסעפת מעברי פרפר), גיר אוטומטי בעייתי ויקר במיוחד, משאבת דלק ומנוע הKV6.

זמינות החלקים ל75 לוקה בחסר והחלקים מתומחרים בצורה קיצונית לשאר הדגמים.

בחו"ל יש דגמים בעלי גיר רגיל ומגוון מנועים רחב יותר.

היתה לי 200, יש לי 400 ו600 ואחרי כל ההתעסקות בהשוואה ה75 מדובר באמינות יפנית ;)

מצד שני , היה לי 75 במשך שנה וחצי . מלבד צמיגים לא היה לי צורך להכנס לשום מקום שמריח כמו מוסך.

לבחור שפתח את הנושא, גש לכפתור החיפוש , יש שם "ים" של מידע ,שלי ושל אחרים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

יש לי את ה 75 כבר שנה וחצי (אולי יותר) ואין לה שום בעיות. תענוג של אוטו!! אין דברים כאלה. שלי ה 2500 שנת 2004 וכל יום אני עולה איתה לירושלים. אותו מדהים. באמת 0 תקלות. ממליץ הכי בחום שאפשר

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

• תוכן חדש...