Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S80 או לקסוס IS250?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הרכב לא עבורי אלא עבור אדם בן 65, שנוסע מעל ל-30,000 ק"מ בשנה. הדרישה הראשונה שלו, זה רכב סולידי ולכן הוא פסל מראש את כל הגרמניות. הוא מעוניין ביד שניה שנת 2008-2007 (ברכבי פרמיום באמת חבל לקנות חדש אלא כמובן אם יש המון פרוטות).

מתוך התקציב שלו כ-200,000 ש"ח בערך, נשארו האופציות של וולוו S80 או לקסוס IS250, נכון שאחת משפחתית גדולה פרמיום והשניה רכב סאלון אך שתייהן מצאו חן בעינייו.

השאלה היא כזו בעצם: הייתה לו לפנייכן וולוו S80 הדגם הקודם והיא הייתה מאכזבת מבחינת אמינות והמון טיפולים, השאלה איך החדשה? האם יש שיפור בתחום הזה?. הלקסוס אמורה להבטיח אמינות גבוהה הרבה יותר ולכן הוא נוטה לכיוונה למרות שמבחינת עלות אחזקה היא אמורה להיות יותר יקרה (תקנו אותי אם אני טועה). ההבדל הגדול כמובן זו בנוחות ובמרווח שעדיפים כמובן בוולוו ולמי שנוסע לא מעט זה שיקול בהחלט מכריע.

אשמח לעזרה ותודה מראש.

פורסם
קודם כל הרכב לא עבורי אלא עבור אדם בן 65, שנוסע מעל ל-30,000 ק"מ בשנה. הדרישה הראשונה שלו, זה רכב סולידי ולכן הוא פסל מראש את כל הגרמניות. הוא מעוניין ביד שניה שנת 2008-2007 (ברכבי פרמיום באמת חבל לקנות חדש אלא כמובן אם יש המון פרוטות).

מתוך התקציב שלו כ-200,000 ש"ח בערך, נשארו האופציות של וולוו S80 או לקסוס IS250, נכון שאחת משפחתית גדולה פרמיום והשניה רכב סאלון אך שתייהן מצאו חן בעינייו.

השאלה היא כזו בעצם: הייתה לו לפנייכן וולוו S80 הדגם הקודם והיא הייתה מאכזבת מבחינת אמינות והמון טיפולים, השאלה איך החדשה? האם יש שיפור בתחום הזה?. הלקסוס אמורה להבטיח אמינות גבוהה הרבה יותר ולכן הוא נוטה לכיוונה למרות שמבחינת עלות אחזקה היא אמורה להיות יותר יקרה (תקנו אותי אם אני טועה). ההבדל הגדול כמובן זו בנוחות ובמרווח שעדיפים כמובן בוולוו ולמי שנוסע לא מעט זה שיקול בהחלט מכריע.

אשמח לעזרה ותודה מראש.

המצב לא השתנה בכלום

אז אם היתרונות שהוא מכיר מבעבר לא מכסים על הסטירות הכואבות במוסך

צפויה לו חוויה זהה שוב

• תוכן חדש...