Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה,

אחי הקטן לא גאון בכל תחום המערכות לרכב,כנ''ל גם אני.

הוא התלהב מאוד מכמה רמקולים של דראגסטר ולפי מה שהבנתי הם לא רעים בכלל לכן הוא קנה אותם,

באותו ''מוסך'' הוא ראה גם רדיוק דיסק שהוא מאוד אהב,הרדיודיסק נכנס לתקציב שלו לכן גם אותו הוא קנה,

לאחר ההתקנה של כל המערכת הזאת זוג הרמקולים 6.5 הקידמיים לא עבדו,לאחר בדיקה מקיפה של כל הכבלים,

הטכנאי הסביר שיש תוכנה מסוימת שאיתה הוא מכוון,או מסדר את העניין וביקש להגיע אליו ביום שני הקרוב,בנתיים רק ה6X9 מאחורה מחוברים,

שאלה,

האם באמת קיימת תוכנה כזאת? יש דבר כזה תוכנה שבעזרתה מסדרים או ''מכוונים'' דברים כאלה?

אם זה משנה,הרדיודיסק של פנסוניק,לצערי אני לא זוכר תדגם ואחי גר בעפולה

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

הרדיו דיסק הוא כנראה די סטנדרטי ונשמע לי די הזוי שבאמצעות תוכנה הוא יפתור את הבעיה

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הרדיודיסק ממש לא סטנדרטי ופשוט,הוא מלא באפשרויות שונות ומשונות לכיוון הצליל + המון הגדרות ואופציות לכיוון ויזואלי + תאורה.

השאלה שלי אחרת האם באמת קיים דבר כזה? (התוכנה)..

האם באמת יש רדיודיסקים שדורשים תוכנה מסוימת על מנת לכוון אותם לפעולה כזו או אחרת...?

פורסם

אם אתה שואל האם בגדול יש רדיודיסקים שתומכים בתוכנות חיצוניות על מנת לכון אותם - יש דבר כזה, נדיר מאוד וגם אז זה לא במקום הכיוון ברדיו דיסק.

רוב הסיכויים שזה לא זה, לדעתי, אם אתה רוצה תגובה רצינית תתחיל בלתת את הדגם של המכשיר (אתה לא חייב לנסוע לעפולה, אתה יכול להרים טלפון)

האם יש מגבר ברכב?

פורסם

א. יש מגבר ברכב,אבל הבעיה לא במגבר מכיוון שנבדק חיבור ישיר לרדיוק דיסק ,יציאה אחת עובדת,יציאה שניה לא,

הטכנאי טוען שהעניין הזה יוסדר בעזרת התוכנה המדוברת.

ב. הדגם של הרדיוק דיסק אני אעדכן בהמשך,אחי לא זמין בטלפון כרגע,

בגדול הרדיו דיסק שלו כמעט זהה לזה :http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22951981&af=2055&bid=true

רק שבזה רשום 3 יציאות ובשלו יש 4

פורסם

ברדיו דיסק שהבאת מדובר ב3 יציאות2x משמע 6 אם אתה סופר כל חיבור..

ימין/שמאל לקידמיים

ימין/שמאל לאחוריים

ימין/שמאל לסאב

אצל אחיך נראה יש:

ימין/שמאל קידמיים

ימין/שמאל אחוריים

משמע באמת 4 חיבור אבל קוראים לזה 2 יציאות...

לפי מה שאני יודע לא מדובר באיזה פרוססור כמו bit one או h900 שדורש תוכנה אז כנראה יש 2 אפשרויות לבעיה אם המגבר אכן לא תקול ומכוון:

*רדיו דיסק עם יציאות תקולות - חייב להחליף רדיו דיסק

*הטכנאי כנראה לא הגדיר כמו שצריך את הווליום לכל יציאה או לא הפעיל את היציאה... פתח את חוברת ההוראה ותמצא שם איך לכוון את הווליום או לפתוח את היציאה...

פורסם

כמו שכבר אמרתי אני אעדכן בקשר לדגם המדויק,הרדיוק דיסק הזה לפחות נראה די דומה למה שאחי קנה,

תודה על העזרה שלך,

בגדול תקן אותי אם אני טועה אתה אומר שיש דבר כזה שפותחים\מפעילים יציאות,

זתומרת זה ש2 יציאות כרגע לא עובדות לא אומר שהן שרופות בהכרח ..?

הטכנאי אמר לי לחזור יום שני והוא יסדר את הבעיה בעזרת התוכנה שהוא מביא,רק רציתי להרגיע את עצמי ולבדוק האם דבר כזה אכן קיים

פורסם

בוקר טוב

סליחה על היותי סקפטי (למרות שאין לי בעיית הקרחה :lol:) אין לי אפשרות לשלוט בזה :-P (בסקפטיות לא בהקרחה)

אני עוקב אחרי השרשור ולא יכול להמנע מלבקש ממך לעדכן ביום שני שיבוא עלינו לטובה באיזה תוכנה (??:roll:) מדובר ?

ובאיזה מכשיר מדובר ?

והאם הרכבת התוכנה (??) פתרה את הבעיה

כמו שזה נשמע לי או שאתה מקסימום פיידר אחורה

או שיש לך רמקול מקצר ביציאות הפרונט

או שהמכשיר שלך מקוצר ביציאות הקדמיות (זה עדיין לא אומר חס ושלום שהמכשיר לא תקין)

שבוע טוב

דרור

פורסם

חברים תודה על התשובות והעזרה,

מצטער על העיקוב ,בגלל העבודה לא היה לי זמן לעדכן..

יום שני הגעתי עם אחי הקטן למקום בו נרכש הרדיודיסק,

מהרגע שהם התחילו לדבר הבנתי שפשוט כולם שם שקרנים והם השתמשו בתמימות והחוסר ידע של אחי הקטן כדי לדחוף לו גרוטאה יפה שלא שווה שקל.

אני חייב להודות שגם אני יצאתי פראייר רציני והאמנתי לכל השטויות שסיפרו שם,המכשיר נראה יפה ומיוחד כנראה זה מה שקנה גם אותי לצערי הרב.

כמובן לאחר המון שיכנועים מצידם להחליף את הרדיוק דיסק במכשיר אחר עמדתי על שלי והחזרתי את הכסף.

המכשיר המדובר הוא פנסוניק : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22951981&af=2055&bid=true

זה הדגם המדויק.

אשמח לקבל המלצות לרדיוק דיסק טוב ואיכותי בתחום התקציב הזה (עד 1000ש''ח)

פורסם

זו תוכנה מיוחדת,תוכנה לשאיבת שקלים

במכוניות יקרות המחשב של הרכב קשור למערכת ואפשר לפתוח ולסגור פונקציות קוד טכנאי כך שהסיפור לא לגמרי דמיוני,אבל שיקרי לחלוטין במכשירי של 1000שח

פורסם

ממש לא חסרים HU במחירים האלה.

יש לך את כל סדרת הפיוניר החדש 5250SD 3250 4250 2250 1250

וגם את הםיוניר היותר ישנים 6050 5050

יש גם KENWOOD JVC וSONY אני פשוט לא מתמצא בדגמים ספציפים שם אבל זה הכל תלוי במה אתה מחשב ברדיו דיסק ואת כמה אתה רוצה אותו משוכלל עם כל הפונזקציות

שבת שלום

פורסם

רוצה רדיוק דיסק משוכלל עד כמה שאפשר במחירים האלה,

אני לא מבין שומדבר בדגמים האלה אז אשמח לקבל דגמים ספציפיים.

אם אפשר לשלב את האנימציות שרצות במסך בתקציב כזה אז למה לא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך להגדיר בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר משוכלל-

1) בעל יכולות כיוון צליל יוצאות דופן, אקולייזר, קרוסאובר פנימי וכן הלאה?

2) בעל צליל טוב במיוחד?

3) בעל פונקציות בלו-טות' \ GPS \ USB חיבור לאייפוד?

4) אנימציות מגניבות, סקרין סייברים וכן הלאה?

5) שיהיה נוח ופשוט לתפעול?

6) שיהיה אמין?

לרוב אין מכשירים שיש להם את כל התכונות הנ"ל, ותמיד תהיה פשרה על אחת (או יותר) מהתכונות, אתה צריך להגיד מה חשוב לך יותר ומה פחות...

פורסם

flytomars ,

חשוב לי שיהיה חיבור USB

אם אפשרי לקנות בתקציב כזה אז גם אנימציות

מבחינת כיוון איכות הצליל שיהיו כמה שיותר אופציות

מבחינת היציאות ,אני לא כל כך מבין בזה אבל לאחי יש 4 רמקולים ברכב ,6X9 וזוג של של 6.5,שיעבדו כולם,הכי חשוב.

• תוכן חדש...