Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ערב טוב ומועדים לשמחה.

אני משתגע!

יש לי סובארו לגאסי טורבו סטיישן שנת 1992, ואני רוצה וצריך להחליף לה בולמים.

שאלתי בפורום UK LEGACY ושם החבר'ה אמרו לי שהבולמים של אימפרזה GT צריכים להתאים, שמח הלכתי לברר מחירים של קויילאוברים של TEIN לאימפרזה, ואני אשכרה רוצה להזמין, אבל משהו עצר אותי.

בנוסף לבולמים והקפיצים אני רוצה להחליף גם תושבות בולמים, התושבות זהות לתושבות של לגאסי רגילה אבל היבואן הנחמד רוצה 500 שקל לפני מע"מ לאחת. בAMAZON מצאתי תושבות של KYB ב40 דולר לאחת, ואני אזמין כאלה.

אבל, בסיבוב באתר של KYB מצאתי שיש להם בולמים שונים לאימפרזה וללגאסי, אז התחלתי לשאול את עצמי אם הקויילאוברים שאני רוצה לקנות לאימפרזה יתאימו ללגאסי, ז"א האם החבר'ה בפורום הבריטי צודקים.

אני כבר שבוע הופך את האינטרנט, בין כל היצרני בולמים ומשווה קודים בין בולמים של אימפרזה לבולמים של לגאסי, בחלק אני מוצא התאמה רק בסרן אחד, בחלק אין שום התאמה ואפילו מחירים שונים, בקיצור, אני מ-ש-ת-ג-ע.

לדוגמא, אצל KW יש VARIANT 1 ו3 ללגאסי, וגם לאימפרזה, אבל המחירים שונים, אז אני מניח שזה לא אותו קויילאובר.

בקיצור, אני משתגע. הבולמים זהים לשל אימפרזה? שונים? איך בודקים? איך אני יכול פשוט להזמין בולמים ללגאסי? אם אני פשוט אלחץ BUY NOW באתר של KW משרד הרישוי המכס והמע"מ יקפצו על ההזדמנות להכניס לי עצמים קשיחים לחור מסויים בגוף.

יש מישהו שיודע לעשות סדר בבלגאן הזה?

ואם כבר, אשמח גם להמלצה לקויילאוברים טובים שלא ישברו לי את הגב.

*מנהלים, אם אתם מוצאים שאני ד.ביל ומחליטים שזה מתאים לפורום אחר, אתם מוזמנים להעביר...

תודה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

כמו יצרני רכב אחרים אני משער שגם לסובארו יש תוכנת מק"טים אשר בעזרתה ניתן לאתר את החלף הספציפי לרכב שלך ואף לעשות השוואות האם דגמים נוספים של היצרן חולקים את אותם החלקים. תוכנה כזאת היא בגדר חובה לכל DIY או לבעלי רכב אקזוטי או נדיר.

נסה לחפש בתוכנות שיתוף הקבצים \ גוגל \ פורומים משהו בסגנון Subaru EPC, אני מאמין שתגיע לתוכנה הזאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...