Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

שהחלפתי עכשיו מערכת, התברר לי שהמיד באס של ה- focal 2kp שלי הלך!

הוא בעקרון בן 5 שנים, והוא פשוט התייבש והתצורה של התעוותה (הקונוס התעוות לו). זה סט שלא קרעו לא את הצורה ולכן אני מנסה לראות אם יש משהו שמתקן קונוסים ( אני מאמין שיתר החלקים במצב סביר)

משהו מכיר?

יודעים מה סדרי הגודל של העלויות?

עומר

HU : Alpine IVA-W202R Processor : Audison Bit One, Comp: Hertz MLK 165, Amps : Rainbow Beat4 (comp), Rockford 1001BD (sub) SUB: Stereo integrity MAG V4

פורסם

עומר, הרשה לי להיות החמור (פולני) הראשון שקופץ בראש :-P

תנסה את דואק יום-טוב או את אומגה אודיו (שניהם בחולון)

אבל הK2P הוא רמקול עם ממברנה מאוד מיוחדת - זה שילוב של קרטון ופוליטילן עד כמה שזכור לי - כלומר קונוס דו שכבתי.

אחרי שיתקנו לך את הרמקול הזה, אם זה לא יהיה עשוי מאותו הקונוס, זה כבר לא K2P...

אבל מציע לך להתייעץ קודם כל עם מומחה כמו דואק (כבר ראיתי אצלו K2P שעברו תיקון).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תנסה את דואק יום-טוב או את אומגה אודיו (שניהם בחולון)

+1.

את הכתובת של שניהם תמצא דרך חיפוש בפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר-בחיפוש הכתובת נורא מבלבלת כי יש שם 2 מתקיני רמקולים עם שם זהה.איך ניתן להגיע לבחור הספציפי ולדעת בוודאות שהגענו לאדם הנכון?

יש אפשרות לרשום אולי גם את הטלפון של המקום?

ליאור

פורסם

לדואק יום טוב יש אח - שגם מתקן רמקולים :-D

וגם שניהם בחולון ולא רחוק אחד מהשני

דואק יום טוב נמצא בין חנקין להסתדרות בעוד אחיו יותר קרוב לאזור התעשייה.

אומגה נמצאים עד כמה שזכור לי בלב אזור התעשיה - הבנאי 19 אם אני לא טועה אבל יש להם אתר אז זו לא בעיה למצוא אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי -אתה לא במפגש? :shock:

עליך להבין שלאחד כמוני שבא מעולם אחר (חיפה,מה לעשות) ואיננו מקומי,התיאור קצת ערטילאי ומבלבל מאד.

אין כתובת מדוייקת עם מספר מבנה?

פורסם

לא, אני לא יכול להגיע היום למפגש.

המבנה בו נמצאת המעבדה של דואק הוא בלוק רכבת ישן מאוד של דירות והוא עוד נמצא בחלק האחורי של הבלוק.

אם אני לא טועה חנקין 97 תהיה כתובת נכונה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הי פולני (אדי)

דואק רעיון טוב - שנים לא הייתי אצלו (פעם הקודמת הייה על תיקון של רמקול בייתי). אנסה ונקווה לטוב.

אני יודע שזה לא יהיה אותו רמקול אבל יעודו שונה - זה לא בשביל האוטו שלי - זה לאשתי! קניתי לה ג'יפ. ובלי שידעתי אפילו היה בו מגבר של רוקפורד. הסט הקדמי בינוני להחריד, ונראה לי שהפוקל שלי (גם אם יהיה עם קונוס לא מקורי) יהיה שיפור.

האמת - לאשתי לא יהיה אכפת גם כך וגם כך.

תגידו - יש לכם רעיון לסאב קטן שיכול להכנס מתחת למושב האחורי ולא יעלה יותר מידי? (אין המון מקום מאחרו - זה פג'רו קצר, ואומנם יש לי 12 אינצ' טוב במחסן - אבל הוא יתפוש יותר מידי מקום)

עומר

HU : Alpine IVA-W202R Processor : Audison Bit One, Comp: Hertz MLK 165, Amps : Rainbow Beat4 (comp), Rockford 1001BD (sub) SUB: Stereo integrity MAG V4

פורסם

ניסית להתעניין בסאב שטוח? shallow mount

לא מזמן נימיקיפוד (חגי) פרסם כאן סאב חדש של SI - אמנם האחד הזה הוא 12 אינטש

אבל יש גם הרבה סאבים כאלה 8 אינטש בנמצא של כל מיני חברות ויצרנים - היתרון של הסאבים האלה הוא לווא דווקא הנפח של התיבה כי הם עדיין ידרשו נפח כמעט זהה לסאב רגיל אבל התיבה יכולה להיות מאוד שטוחה ולהתאים לאזורים מאוד צרים...

יש בעיה כלשהיא מלהזמין מחו"ל? אם אין - ההמלצות יתחילו לעוף...

Pioneer TS-X150

פורסם

משהו יודע מה המכס עם מזמינם משלוח מחו"ל (סאב בלבד) ?

פורסם

המיסים אמורים להיות 30 אחוז פחות או יותר

אני הזמנתי סאב 10 אינטש של אאורה שעלה לי במדיסאונד 170 דולר, אחרי משלוח ומיסים שילמתי סה"כ 920 שקלים על הסאב עד כמה שזכור לי... לא זוכר כמה היה בדיוק המשלוח - משהו כמו 40 דולר נדמה לי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...