Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסירה דחוף עקב פינוי האקווריום: 3 דגי חתול בגודל כ10 ס"מ + זברה או 2. בנוסף ניתן לקבל אקווריום פנורמי אורך 100X40 ס"מ בערך, נוזל מהיכנשהו, לתיקון, ללא תמורה.

בקרית אתא (איזור חיפה), היום לאחר 9 בערב, ניתן לפנות ל050-8882686 ליאור

פורסם

אתה יכול לברר בחנות חיות קרובה אליך אם הם מוכנים לקחת, רוב הסיכויים שיסכימו כי יש להם אפשרות לתקן, ויש להם מה לעשות עם הדגים.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

פנה לבגירה.

הייתי חושב לקחת אותם לעצמי אבל האקוורויום שלי לא מוכן לקבלת דגים והוא דורש עבודת ניקיון רצינית לפני הפעלתו.

(הוא זרוק כבר שנתיים בחניה בחוץ).

×
×
  • תוכן חדש...