Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטירלינג מוס בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגיש חופשי. הם רגילים ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וואוו! אחד הרכבים האהובים עליי!

מחר (שישי) היא תהיה בסוכנות או במתחם ההשקה? (שלפי מה הבנתי הוא ברחבה של נוקיה)

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

הסטרלינג מוס מבקרת בארץ לכבוד ההשקה של ה-SLS

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ביקרנו היום בסוכנות במסגרת הצגה לעיתונאים וכל מיני אנשים עם חולצות מאוד יקרות, וה- SLR סטרלינג מוס היא מחזה מרטיט נפש.

עברתי אתמול בת"א וחשבתי לעצמי, הנה הזדמנות לראות את "היצור" אותו ראיתי כבר בפרנקפורט, אבל בכל זאת. בדיוק התפנה מקום חניה מול הסוכנות, כך שהחניתי את הבווארית שלי וחציתי את הכביש בתחושת ציפיה.

צפיתי בה בחטף דרך הדלת, מאחר ולא הורשיתי להכנס. אנשי האבטחה התנצלו ש"זה לא תלוי בהם", ה"סלקטורית" של כלמוביל התנצלה שהיא לא יכולה כי אני לא ברשימה, על אף שביקשתי בסה"כ לראות את הרכב ולא להכנס למינגלינג/אוכל/שתיה עם שאר המוזמנים. עיתונאי הייתי בעברי, החולצה שלגופי עלתה רק 120 ש"ח - ואני לא משדר נובורישיות(בניגוד לאותו אחד שבדיוק הגיע עם תיבת(!) סיגרים קובניים בידו). מה לעשות, לא עברתי סלקציה.

המשכתי לגבעתיים, למשרדי מועדון החמש, שם בארכיון הגדול מצאתי מגזינים משנות החמישים שתיארו את מוס הצעיר עם ה-SLR המקורית...

נ.ב- לא יודע מה אתכם, אך מביקורים נוספים שערכתי בסוכנות מרצדס בת"א, זו הסוכנות בעלת הצוות האנתיפטי ביותר לעומת כל סוכנות רכב אחרת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אז ככה, הייתי באיזור אז החלטתי לקפוץ.

עכשיו חזרתי מהסוכנות. כמובן שלא הכניסו אותי כי לא הייתי ברשימות ולא היה לי שעון של BREGUET ב-30,000$ עלי, כמו לשאר החבר'ה.

אבל מה אני פראייר? הלכתי לכניסה האחורית! :lol:

שם עומדת הסטרלינג, 2 מטר מהדלת, אז הצלחתי לפחות לראות במה מדובר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חזרתי כרגע משם.

אין מילים, פשוט אין !

עזבו שהנציגים מתייחסים כל כך יפה, האוכל מוגש בצורה מסודרת, יש בר קוקטיילים, אבל לא באנו לדבר כאן על האוכל.

על הSLR סטרלינג מוס משגיח שומר, אבל הוא נותן לצלם חופשי, צילמתי מבפנים, הכל קרבון, פשוט הכל !

לפי דעתי יש לה 5 מטר אורך, כמעט ובלתי אפשרי לתפוס אותה במכה אחתה מהפרופיל.

ד"א, סגרו שם עוד הזמנה של SLS אדומה עם כל התוספות !

ישבתי בתוך הSLS המדהימה הצבועה בשחור, והנציג הנחמד החליט גם לפתוח את הספויילר האחורי תוך כדי שהוא מדליק את המנוע, אני נבהלתי וקפצתי מטר באוויר מסאונד של מנוע 8 הצילנדרים עם 6300 סמ"ק.

יש לי סרטון של זה אפילו בfull hd.

יש כמעט על כל רכב שומרים אבל אין בעיה להכנס.

אגב, חנתה שם גם cl63 amg כסופה בחוץ ובפנים c63 כסופה.

היחס היה אדיב, כל לקוח קיבל תשובות מלאות לשאלותיו לגבי המכוניות, ממש התפלאתי מכלמוביל ליחס כזה :)

למי שלא היה, הSLS כך אמר הנציג, "תשכון" בסוכנות עד אשר יגיע קונה לקנות את הSLS הרביעית בארץ [הוזמנה עוד אחת שחורה של אדם מחיפה אשר בבעלותו גם s63 וr8 v10].

הSLR תשאר כעשרה ימים כאמור.

סליחה על החפירה פשוט לא היתה לי דרך אחרת לתאר את ההרגשה :roll:

פורסם

או קיי אז אתה כנראה אחד מאלה עם השעון ברגה וחולצת ורסאצ'ה שהבחור מעליך מדבר עליהם. כי גם אני הייתי שם היום ולמרות שהגעתי לקראת הסוף (הלכתי למפגש ה-5) השומר בכניסה התעקש שלא לתת לי להיכנס ואפילו שהלכתי לצד כדי להסתכל על הפלא שנקרא ע"ש נהג המרוצים האגדי, הוא בא וסגר את דלת הזכוכית על הפנים שלי...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
או קיי אז אתה כנראה אחד מאלה עם השעון ברגה וחולצת ורסאצ'ה שהבחור מעליך מדבר עליהם. כי גם אני הייתי שם היום ולמרות שהגעתי לקראת הסוף (הלכתי למפגש ה-5) השומר בכניסה התעקש שלא לתת לי להיכנס ואפילו שהלכתי לצד כדי להסתכל על הפלא שנקרא ע"ש נהג המרוצים האגדי, הוא בא וסגר את דלת הזכוכית על הפנים שלי...

לא,הוא דווקא מ"ילדי השמנת" של אלה עם השעון זהב וכל הגורמטים עליהם...

:roll:

הצחקת אותי...

בקשר ללעבור סלקציה, כולה מכונית שיצאו מהסרט שלהם (כלמוביל) לעשות סלקציה בשביל לצלם פח על 4 גלגלים...:?

אנשים סך הכל באים לראות את הי"יצירה" להתרשם ולצלם, לא באים לשם לעשות וונדליזם ולהשחית כל מה שעולה על רוחם...

לדעתי להביא סלקטור לכניסה זה כבר מוגזם.

פורסם

כן אבל תחשוב מה קורה שעשרות אנשים דוהרים פנימה להסתכל על היצירה

אתה בתור לקוח לא היית מתעצבן שהמקום שבאת אליו לקנות אוטו ולהתרשם הופך למוזאון מפוצץ באנשים לא קשורים שמפריעים לך לראות מה שאתה רוצה?

פורסם
לא,הוא דווקא מ"ילדי השמנת" של אלה עם השעון זהב וכל הגורמטים עליהם...

:roll:

הצחקת אותי...

בקשר ללעבור סלקציה, כולה מכונית שיצאו מהסרט שלהם (כלמוביל) לעשות סלקציה בשביל לצלם פח על 4 גלגלים...:?

אנשים סך הכל באים לראות את הי"יצירה" להתרשם ולצלם, לא באים לשם לעשות וונדליזם ולהשחית כל מה שעולה על רוחם...

לדעתי להביא סלקטור לכניסה זה כבר מוגזם.

הם מנסים (ומצליחים) להביא לשם אנשים שסוגרים עסקה של מיליונים על רכב, מן הסתם הם לא רוצים שם ילדים ואנשים שיעשו רעש ובלאגן.

Auto Emoción

פורסם
הם מנסים (ומצליחים) להביא לשם אנשים שסוגרים עסקה של מיליונים על רכב, מן הסתם הם לא רוצים שם ילדים ואנשים שיעשו רעש ובלאגן.

אני מבין. אבל הבחור שכתב כאן שלא עבר סלקציה לא ילד קטן שבא להתרוצץ שם ולעשות רעש ובלאגן,ובכל זאת גם אדם בוגר לא מכניסים. בעצם אם אתה לא מיליונר שנראה להם אין לך מה להכנס לראות.

הם יכולים להכניס שומרים שישמרו על הרכבים, אבל להביא סלקטור בשביל להכניס אנשים שבאים לראות ולהתרשם?

נשמע בזיוני מדי שבשביל לראות רכב צריך לעבור סלקציה,בייחוד שהתערוכה השנה הייתה לרובנו על הפרצוף וחובבי הרכב רוצים לראות איזה יצירה שכזאת שמגיעה לארץ ל10 ימים בלבד...:|

יכול להיות שלא הבנתי נכון והיה סלקטור רק ביום ההשקה ללקוחות פוטנציאלים עם כסף,לא כל ה10 ימים יש שם סלקטור?

:?

כי אם זה ככה אז לא משנה אם נכנסים ביום הראשון של ההשקה או בימים לאחר מכן,הרי המכוניות נשארות שם באותו מקום רק להפך עם הרבה פחות אנשים מיום של השקה ככה שרעש ובלאגן לא יהיה.

פורסם

אני מאמין שעוד שבוע זה ירגע קצת וסלקטור כבר לא יהיה, ואגב אני גם בספק אם עכשיו זה סלקטור, פשוט אחד העובדים שם מבקש לא להכנס, אני בטוח שאם אתה אומר לו שאתה מעוניין לחפש רכב הוא לא זה שימנע ממך, יש להם שם גם דגמים יותר עדינים שגם לאנשים קצת יותר ממוצעים יש כסף לרכוש אותם.

כשהיינו באיטליה רצינו להכנס לסוכנות עם כל מיני דגמים של פרארי פורשה ולמבורגיני, לא היה סלקטור אבל כן אמרו שאי אפשר, אחרי שביקשנו יפה הרשו לנו להכנס אבל בלי לצלם, אז זה לא כאילו שיש שם איזה אבטחה כבדה, אבל יש שם אחראים והם כנראה דואגים לעשות שם קצת סדר

פורסם

ביום שישי זה היה אירוע VIP למוזמנים בלבד.

כל מי שרוצה לראות את הרכבים יכול לעשות את זה בלי בעיה במהלך השבוע הבא החל מיום ראשון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...