Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - מאזדה 323 לאנטיס 95'

מאחורה יש מקום ל 6X9 , מקדימה בדלתות למטה לא זוכר נראלי 6.5" .

כרגע אין לי שום דבר.

התקציב בערך 2000-2500₪ .

ראשית - דרושה מערכת,

ראיתי בזאפ את הפיונר 6000UB ואת ה 6050UB, שהבדל המחיר בינהם ממש קטן, מה ההבדל בין המערכות ואיזה מהן עדיפה?

אם לא המערכת הזו, על איזו מערכת ישנה את ההמלצה הגורפת ?

דרישות מהמערכת:

בלוטוט'

AUX

USB

רדיו FM

MP3

-איכות שמע גבוה- . אני מוזיקאי ואני רגיש לזיופים. לכן אני מחפש מוצר שיספק לי איכות סאונד ברמה יחסית גבוהה + עוצמה.

פאנל נשלף.

רמקולים -

אני מתלבט אם לשים 2 מקדימה וסאב (+מגבר כמובן)

או

2 מקדימה

2 6X9 מאחורה

ולוותר על הסאב והמגבר. ולהשתמש במגבר של המערכת .

כמו כן מחפש המלצות על רמקולים \ סאב \ מגבר .

הדרישות -

סאונד רך ונעים, עגול, ניתוק מהסביבה עם דגש צלילים על ה MID RANGE לכיוון קטן לצלילים הנמוכים, אך שה MID ישלוט.

מקווה שהסברתי את עצמי טוב ..

לאחים שלי יש FOCAL ו JBL ,

הפוקאל נשמעו לי יותר בכיוון של מה שאני רוצה, את הסאונד של ה JBL לא ממש אהבתי, הוא היה נשמע לי קצת נוקשה.

אולי זה רק דגמים מסויימים או בגלל הרכבים, או שלא שמעתי מספיק . לא יודע .

שמעתי גם סאב וופר של קיקר, הוא היה נשמע לי כמו איזה פטיש שדופקים בקיר. לא אהבתי .

סליחה על המגילה ותודה מראש.

פורסם

ואת כ-ל זה אתה מצפה לקבל ב2500 שקל כולל התקנה?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

התקנה מקצועית כבר יש לי .

אפשר להגיע גם ל 3000₪.

ומה זה כול זה?

מערכת + 4 רמקולים

או מערכת + 2 רמקולים + סאב ומגבר

לפי המחירים פחות או יותר שראיתי זוג רמקולים נגיד זה 800₪, מערכת 900₪, רק נשאר סאב ומגבר.

או זוג קידמיים מערכת וזוג 6X9 ..

?

נראה כמה כל דבר עולה ומה מקבלים בכל סט,

יותר חשובה לי איכות השמע מקדימה מאשר מאחור.

גם ככה רק בנאדם אחד יושב מאחורה וגם זה בקושי, ולא אכפת לי שיתפוצץ העיקר שאני ישמע טוב.

• תוכן חדש...