Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני בחירת רכב חדש בליסינג, ומעוניין לקחת מאזדה 3. החשש שלי הוא מגודל הבגאז'.

אני עומד להפוך לאבא. האם אסתדר עם הבגאז' של המאזדה 2010? עד כמה זה יציק לי בנסיעות עם התינוק מבחינת הציוד שאצטרך להכניס לשם, או לסחוב באופן כללי באוטו?

אשמח לקבל תשובות מאנשים עם נסיון בנושא.

עוד שאלה: אחד הקריטריונים החשובים מבחינתי ברכב הוא בטיחות. איך נחשבת המאזדה מבחינת בטיחות יחסית לקורולה ולפוקוס חדשות?

פורסם

אני במקומך הייתי בוחר בפוקוס.

הבטיחות מעולה, בגאז' גדול (אבל בכל זאת תצטרך לבחור עגלה שמתקפלת מספיק בשביל כניסה יחסית צרה).

לדעתי פוקוס יותר נוחה מקורולה, שמגיעה עם איבזור בטיחותי דל יחסית בדגמי הליסינג.

כמו כן, יש לשים לב לגיר הרובוטי שלא מתאים לכל אחד (אני לא יודע, איזה דגם של קורולה באפשרותך לקבל, רובוטית או אוטומטית).

הבטיחות:

מזדה 3

פוקוס

קורולה

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פתח הבגאז' צר מדי לדעתי במאזדה 3, גם החדשה וגם הישנה. האידאלי במגבלות הליסינג הוא יונדאי i30 סטיישן לטעמי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תא המטען של המאזדה אכן מציק לא בגלל גודלו אלא בגלל הפתח הקטן שמקשה על הכנסת עגלות גדולות (שזה רוב העגלות).

בגרסאת ה 5 דלתות תאלץ לוותר על המדף העליון בתא המטען.

בנוגע לבטיחות, הרמה גבוהה כל המאזדות מצוידות בהתקן איזופיקס שמוסיף המון לרמת הבטיחות של רוב מושבי הבטיחות. התקן שמשום מה לא נמצא ברוב הפוקוסים ובעיקר ברכבי ליסינג, לא משנה איזה רכב תיקח תתדאג ותוודא שאתה מקבל את התקן האיזופיקס.

המליצו לך על i30 אני לא מכיר את העלויות אבל אם תתצליח לקבל את גרסאת הסטיישן ללא ספק אחד הרכבים הכי נוחים ופרקטיים למשפחות עם תינוק או שניים.

פורסם

התקן איזופיקס נמצא גם במיצובישי לנסר מהדגם החדש (גם בגרסת ציי הרכב). יש לה בגאז' גדול מספיק.

כמו כן (ואינני יודע איך זה ברכבים חדשים אחרים), ביטול כרית אויר לנוסע (חיוני בעת התקנת עריסה לתינוקות מקדימה) נעשה בקלות באמצעות מפתח הרכב שמוכנס לחריץ בתא הכפפות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
התקן איזופיקס נמצא גם במיצובישי לנסר מהדגם החדש (גם בגרסת ציי הרכב). יש לה בגאז' גדול מספיק.

כמו כן (ואינני יודע איך זה ברכבים חדשים אחרים), ביטול כרית אויר לנוסע (חיוני בעת התקנת עריסה לתינוקות מקדימה) נעשה בקלות באמצעות מפתח הרכב שמוכנס לחריץ בתא הכפפות.

תתפלא התקן האיזופיקס נכנס לחוק הבינלאומי בסוף 2003 וחייב כל יצרן רכב שימצא ההתקן ברכבו אבל בישראל, כנראה כדי להוזיל עלויות, יש רכבים בעיקר הפורד פוקוס אפילו משנת 2008/2009 ללא ההתקן הזה. מיציבישי וטויטה יאמר לזכותם קיים גם בדור הקודם של שניהם, גם ביונדאי בדגמים החדישים יותר קיים ואפילו ב90% מהמאזדות כולל הלאנטיס מסוף 2003 קיים, אבל בפורד שזה אותו יבואן של מאזדה כנראה שכחו.

לכן אני ממליץ בכל רכב ליסינג לדרוש ולבדוק.

היום בהמון מוצרי בטיחות של ילדים ותינוקות יש כבר איזופיקס ולעומת שנתיים קודם מחירהם ירדו ויכולים להתאים לרוב האנשים.

• תוכן חדש...