Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה סיימתי אתמול להתקין את המערכת (שאת הרכיבים שלה אפשר לראות בחתימתי) בגריז מערכות בראשל"צ ופשוט היום שמתי לב שאחרי עבודה מאומצת המונו של הרוקפורד מתחמם לרמה שפשוט אי אפשר לגעת בו, הוא לא נכנס לפרוטקשן ואפילו עובד טוב מאוד אבל פשוט איך שמניחים עליו את היד חייבים להזיז אותה מרוב החום, הוא רותח, האם ככה זה צריך להיות? יש לציין שהרכב עומד בשמש ורוב הזמן הטמפרטורה בפנים נעה סביב ה65 מעלות.

אין לי נסיון במערכות ולכן אין לי מקור השוואה פשוט זה נראה לי To much, יש לציין שהמגבר חדש חדש עם אחריות לשנה!.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בתור אדם שגם התקין באותו בית עסק אני חייב להגיד שההתקנה היא טובה ומקצועית.

מה שכן מספר ימים לאחר ההתקנה גיליתי שלאחר עבודה ארוכה המגבר שלי מתחמם ונכנס לפרוטקשן, וכשפתחתי את תא המטען לראות אם זה באמת פרוטקשן גיליתי שהגיין היה כמעט עד הסוף.

הבנתי שאני חייב להנמיך את הגיין, ולאחר שהדבר נעשה (כולל לא מעט כיוונים) המגבר לא מתחמם, לא נכנס לפרוטקשן והמערכת חזקה וטובה.

המגבר עליו מדובר הוא Kicker ZX650.4 שנקנה יד שנייה מחבר פה בפורום ואני יותר ממרוצה.

קומפוננט מורל דוטק אוביישן, וסאב קטן וזול של סוני (שבצורה מפתיעה מצליח להרעיד את כל הקורולה שלי).

פורסם

תודה רבה! אכן זו הייתה הבעיה, בשני המגרים הגיין היה על מקסימום, מוזר משהו מכיוון שגריז נחשבים למבינים בעניין, בכל אופן הורדתי מ11 ל6 כעת אני מקווה שהוא לא יתחמם יותר מדיי.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מי בדיוק מחשיב אותם למביני עניין?

לגריז יש מרכז התקנות גדול ומרשים (יש להם אפילו עוד מיני סניף בהרצל נראה לי) אבל מביני עניין לא בטוח שהייתי מכנה אותם.

הניסיון שלי יש עימם הוא לא הכי חיובי, והרבה שנים עברו מאז.

פורסם

הנסיון שלי איתם חיובי דווקא (הם גובים טיפה מעל מחירי השוק אך לדעתי העבודה מקצועית מאוד ושווה את זה בשביל השקט הנפשי) עשיתי אצלם אזעקה + קודן + מערכת, מה שכן לא הייתי ממליץ לקנות מהם רכיבים מכיוון ששם הם באמת שוחטים.

בכל אופן אני לא רוצה לפתוח עוד תרד אבל כעת יש עוד בעיה, במידה ואני לוחץ PAUSE ואז מגביר את הווליום לסביב ה30 יוצא רק מהטוויטרים (MT 22) רעש שמקביל לאדם שאומר את האות ס' ארוכה מין ססססססס כזה, לא שומעים אותו חזק אבל הוא בהחלט שם, גריז טוענים שזה האיכות של הצריבה\שירים לא טובה אבל אז למה שרק הטוויטר יוציא את הרעש הזה ולא כל הרמקולים? האם זה קשור לקרוס אובר?

פורסם

אתה מתאר מצב של הפרעה סטטית כלשהי, ממש לא קשור לאיכות צריבה או איכות השירים, כשאתה לוחץ על פאוס, אין השמעה של שום שיר ככה שאין קשר בין הדברים.

צריך לבדוק היכן עוברים הכבלים ואם הם מספיק מבודדים

פורסם

כן וזה ממש ממש ממש מציק, הוא מצדו טוען שזה שום דבר וככה זה צריך להיות =\

פורסם

כמו כן מה שמוזר זה שהרעש בא רק מכיוון הטוויטרים, לא מהמידים ולא מאחורה, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

luckyklien באיזה קורולה מדובר ?! , הסאב שלי לא מוזיז כמעט לאוטו שלי ומרעיד כמעט כל אוטו אחר

יש לי קורולה 2003

פורסם

קבלו תיקון, הרעש הוא מכל הרמקולים מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה?

פורסם

מדובר בקורולה 2006.

גם אני הופתעתי לטובה ברגע ששמתי את הסאב הזה (מפאת אילוצים של מקום בתא המטען- בכל זאת רכב של אמא).

גם הסגנון העיקרי שאני שומע הוא ראפ שדורש הרבה באסים כך שמקום/ לא מקום אם הוא לא היה מספק אותי הייתי מחליף אותו לסאב אחר.

פורסם

מישהו? אני ממש במצוקה, זה כל כך צורם באוזן, וזה בא מכל הרמקולים - קדימה ואחורה.

פורסם

אני חושב על מספר כיוונים:

1. "מחלת" המינוס הידועה לשמצה בפיוניר.

2. ה RCA עובר ליד מחשבי רכב.

3. המערכת לא מכוונת והטוויטרים מאוד דומיננטיים ומשמיעים כל רחש ופיפס.

4. הארקה לקוייה של הרדיו או המגבר.

ברכב (ומערכות בכלל) אין מצב להגיע ל 0 רעשים. השאלה היא האם זו רמת רעש שאפשר לחיות איתה או שזה משהו בלתי נסבל.

הייתי מתחיל מבדיקות סעיפים 2 ו 4, אח"כ 1 ו 3.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אין בעיה בהתקנה ובכבלי מתח, אולי תעביר בקרוס את הטוויטר למינוס 3. ואולי האחוריים בווליום גבוה בהגברה הזאת לא עומדים בלחץ ומזייפים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...