Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב על מספר כיוונים:

1. "מחלת" המינוס הידועה לשמצה בפיוניר.

2. ה RCA עובר ליד מחשבי רכב.

3. המערכת לא מכוונת והטוויטרים מאוד דומיננטיים ומשמיעים כל רחש ופיפס.

4. הארקה לקוייה של הרדיו או המגבר.

ברכב (ומערכות בכלל) אין מצב להגיע ל 0 רעשים. השאלה היא האם זו רמת רעש שאפשר לחיות איתה או שזה משהו בלתי נסבל.

הייתי מתחיל מבדיקות סעיפים 2 ו 4, אח"כ 1 ו 3.

איתמר.

קודם כל תודה רבה על העזרה! דבר שני הייתי בטוח שכן מגיעים ל0 רעשי רקע לא קשורים, לי אישית זה מציק מאוד, אני לא מבין בזה איפה עובר הכבל RCA? איך אני בודק את ההארקה של המגברים? ומהי בכלל מחלת המינוס?

האם יש איזה מפגש בקרוב כך שהחברה יוכלו לראות את זה במציאות?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בוקר טוב

אני עוקב אחרי הת"רד שפתחת ואני לא מצליח להבין למה צריכה להיות לך בעיה כל כך גדולה ומטרידה

למיטב הבנתי נכנסת למתקין \חנות שלדבריך מקצוענים ואתה מכבד את רמת העבודה וסומך על דעתם

בשלב ראשון רתח לך המגבר (הוא אמור להתחמם מטבע הדברים אבל בטח לא לרתוח) אמנם לא נכנס לקליפינג אבל אני די בטוח שזה מה שהיה קורה בשלב הבא

בדקת גיין וראית שהוא על המקס שזו כבר טעות מקצועית

עדיין אתה מצודד וסומך על החנות\מתקין (וזה לא חשוב מה שמה של החנות או המתקין)

ובשלב הזה יש לך רעשי רקע מהרמקולים

אני מאמין בלתת צ"אנס

כמו כן אני מאמין בלויאליות לאיש מקצוע

ואני בטח ובטח לא מאמין בפסילת איש מקצוע ללא ידיעתו

לכן "אי לכך ובהתאם לזאת" גש לאן שרכשת את הציוד תסביר להם את כל רשימת הרג"קטים שלך אני בטוח שהם יתייחסו וינסו לפתור את התקלות. כל איש מקצוע שמכבד את עצמו היה בשלב הזה עושה את מירב המאמצים ללא התחשבות בעלויות כדי לרצות אותך

לכן אל תשבור את הראש ואל תענה את עצמך פשוט גש ודרוש את המגיע לך

במידה ולא יתייחסו אליך ולתקלות ברכב ברצינות ובמקצועיות הראויה אז אני מבטיח לך שהמון חברי פורום יעזרו לך וישמחו לנדב פתרונות כולל אני בתוכם

המשך סופ"ש מהנה

דרור

פורסם

כן אתה צודק, אהבתי את התשובה הזאת! תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...