Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר

eliranglam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם איך הרכב שברולט קוואליר קופה מנוע 2200?

מבחינת אמינות , צריכת דלק , נוחות וכוח!!!

תודה לכם... שבועע טוב!!

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כוח? מנוע 2200 סמ"ק יהיה אשר יהיה, מהיר מאוד בקו ישר.

אני מאמין שמדובר בגיר אוטומט.

הגיר האוטומט הוא 3 הילוכים, מה שאומר שבמהירוית חוץ עירוניות המנוע נמצא תמיד בהילוך 3, ובמהירות של 80-100 חיסכון בדלק לא יהיה. סביבות ה1-7\8

חוץ מהצורה של האוטו אין בו שום דבר ספורטיבי, נוחות? לא שיא הנוחות ופאר היצירה האמריקאית אבל מרווח מלפנים והמושבים טעון שיפור, נוחות הנסיעה זה כבר רכב ישן והמתילם כבר לא מה שהיו פעם.

אמינות? בעיות חשמל מציקות, דשבורד שנסדק עם השנים, המנוע שורד טוב קילומטרזים רבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקוואלייר של אשתי היא משנת 96, וצריכת נעה בין 10 ל-12 ק"מ לליטר.

לא היו בעיות חשמל למעט שני מנועים של חלונות שהשיבו נשמתם לבוראם והיו כלל לא זולים לתיקון.

מדחס מזגן הוחלף פעמיים בהפרש של 8 שנים.

הרכב נמצא אצלנו במשפחה משנת 1997 ונסע אצלנו כ-200000 ק"מ.

במחיר שלו - אין לו הרבה מתחרים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחי יש קווליר קופה 96

האמת מבחינת מראה אני לא מוצא רכב אחר שיתחרה,אנו מאוד אוהבים ולכן לא מחליפים.

מחינת צריכת דלק- עם מזגן 10 ק"מ לליטר ויכול להגיעה עד ל12 ק"מ בלי מזגן בנסיעה רגועה.

אמינות: לא היה לנו בעיות מיוחדות ברכב, הדברים היחידים שביגללם הרכב נכנס למוסך שאני זוכר הם:

מדחס מזגן, צינורות של המים לרדיאטור וצינור של הגה כוח שנזל

רק תיבדוק שהרכב לא סובל מהיתחממות יתר של המנוע- יש בעיה כזאת לרכב הנ"ל וזה ביגלל שלא מטפלים כיאות ברכב.

לדעתי במחיר שניתן לירכוש את הרכב זה ממש מישתלם למי שאוהב את המראה של הרכב - מקסימום להשקיעה קצת ועדיין המחיר יצא מאוד מישתלם.

אבל אם הבטיחות והיתנהגות ספורטיבית חשובה לך אז חפש רכב אחר.

ביצועם:יש לו האצה טובה בקו ישר וסאונד מגרה עם פילטר פתוח אבל הוא לא בעל היתנהגות ספורטיבית .

נוחות: נו רכב אמריקאי כמובן שנח חח ויש המון מרחב מקדימה (אין רחמנות על מי שמאחורה :-))

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל המלעיזים (שאף פעם לא היה בבעלותם הרכב הנ"ל) תפסיקו לקשקש!

הרכב הראשון שהיה לי זה קוואליר קופה שנת 97 אדומה.

מאז ועד היום זה הרכב (כמעט**) הכי אמין שהיה לי!!

במשך שלוש שנים שהיה בבעלותי התקלות היו:

1. משאבת מים, הוחלפה בעלות של 300 ש"ח וזמן עבודה של מספר דקות.

2. מכסה מיכל מילוי נוזל קירור, לעות 60 ש"ח.

3. זהו!

חוץ מזה כמובן בלמים, מצבר וכו'.. אבל שום דבר מעבר.

לגבי צריכת דלק, בעירוני מישורי (קריות) 1:10, בעירוני הררי (עברתי לכרמל) 1:8.5, בינעירוני 1:12. סה"כ סביר.

ולקשקשן שרשם שיש לה 3 הילוכים ובמהירות של 100 קמ"ש היא בזבזנית, יש לה 4 הילוכים ובמהירות של 100 קמ"ש המחט על 2000 סל"ד, אגב במהירות זו צריכת הדלק כ- 1:12.5.

לגבי נוחות, המושבים נוחים מאוד, המתלים קצת פחות אבל עדיין טוב יותר מכל יפנית ממוצעת.

הרכב הלך לעולמו בגלל זקנה טיפשה.

**אגב, הכמעט זה בגלל שהיום יש לי קורולה 2003.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. משאבת מים, הוחלפה בעלות של 300 ש"ח וזמן עבודה של מספר דקות.

2. מכסה מיכל מילוי נוזל קירור, לעות 60 ש"ח.

quote]

וזה בידיוק מסוג התקלות שאנשים נוטים להזניח ובגלל זה יש הרבה קאוולירים עם מחלת התחממות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...