Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין בריכשת רכב מיני קומפקטי חדש.

ביקרנו היום בדייהטסו ונאמר לי כי יש הנחה לחברי הסתדרות המורים (אמא שלי מורה ואני יכול להשתמש בכרטיס שלה) על הסיריון מ-97900 ש"ח ל-90000 ש"ח (הנחה משמעותית מאוד).

הבנתי מהודעות שקראתי בפורום הזה שהדייהטסו אמורה להיות מוחלפת בקרוב - מה זה אומר לגבי רכב שנקנה השנה? האם זה יוריד לו את הערך בצורה משמעותית?

אשמח גם לשמוע דברים בעד ונגד קניית הרכב (מניסיון כמובן) שיש לאנשים כאן לומר על הרכב באופן כללי.

ושיהיה חג שמח :)

פורסם

רכב מצויין.

אני מחזיק כמה עשרות כאלה (בחברת השכרה). הוא אמין מאד וחסכוני בדלק.

מבוקש כיד שנייה.

אין (כמעט) משמעות להחלפת צורה אם תהיה . זה יותר קריטי ברכב פחות פופולרי

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

הסיריון היא מכונית לא רעה, חסכונית, אמינה וזריזה בעיר. אבל למרות שהמחיר שהוצע לכם מפתה, הגיל שלה עושה את שלו ויש מתחרות טובות ממנה. אם תבדוק טוב בסוכנויות של המתחרים (יונדאי וסוזוקי, למשל), תגלה שההפרש בינה לבין המתחרות לא גדול בכלל וגם שם יש הנחות יפות.

לגבי הדגם החדש, קרא את מה שכתבתי לפני כמה דקות כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...