Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אליפות !!!!

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא מפרגן להפועל. אפילו הייתי בא לחגיגות, אבל לא חשבתי שתהיה חנייה (שכחתי שיש חניון חדש באושיסקין...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח שהפועל לקחה אליפות ולא חיפה, להפועל משחק יותר יפה יותר טקטי פי 7 מחיפה.

אלישע לוי לא בידיוק מאמן, קבוצה שצריכה ניצחון במשחק האחרון ולא משיגה אותו לא נקראת בכלל קבוצה שמתאימה לאליפות, למרות שהם הובילו כל השנה. שיטת הקיזוז של לוזון שיטה מעולה ויקומו כול הבכיינים ויגידו שזה לא הוגן וכו', אין מה לעשות הוחלט לפני פתיחת הליגה על החוקים האלו כולם הסכימו אז אין לבוא בטענות ללוזון שבעקבות השיטה החדשה שלו היה ממש עקשן עד הדקה האחרונה כל הכבוד לא על הרעיון הזה.

הפועל קבוצה אמיתית קבוצה שצריכה ניצחון השיגה אותו בדקה האחרונה לא כמו חיפה שנגד מכבי תל אביב קיבלו "פתיחת רגליים" ואבי נמני ובדרבי הפועל קיבלו "קיר" ממכבי. אין מה לעשות להפועל הגיע שזו תיהיה השנה שלה.

(ואני בכלל לא אוהד הפועל) :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...