Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אליפות !!!!

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולך פותח השרשור- אין שמחה כמו השמחה לאיד אבל אם זו שמחתך אז עולמך צר והלוואיי שזו תהיה שמחתך הגדולה ביותר בחייך.

אל תדאג, יש לי שמחות גדולות יותר. לא צריך לקחת בכזו רצינות תהומית הקנטה קטנה.

אבל הבה נזכור שוורמוט הגיע מהפועל חיפה, ושגוטמן גם (ולקח איתם את האליפות היחידה בתולדותיה).

ובכל מקרה: רגעים כאלה אין, פשוט אין. גם אני לא האמנתי שחיפה לא מבקיעים, אבל הם נזכרו להיות לחוצים רק אחרי שהפועל הבקיעו בדקה ה- 92, אז תסלח לי - אבל אם אתה לא בא לנצח (את בני יהודה, כן? לא את ברצלונה), אולי לא מגיע לך לנצח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נורא, אליפות הבאה של הפועל ב2020. יהיה לכולם 9 שנים שקטות עד אז

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יום שחור לכדורגל הישראלי

+11111111111

בתור מי שליווה גם את העונה הזאת מהיציעים כמעט בכול המשחקים זה באמת יום שחור.

אני עדיין לא מבין איפה מה מי מו..

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני לא נגד השיטה בגלל שהיא מקזזת , אני נגד בגלל שאנחנו בכלל לא צריכים להגיע למצבים שקבוצות תלויות בקבוצות אחרות

אם הליגה הייתה נורמלית חיפה כבר הייתה אלופה (ואני לא אוהד חיפה ולא אוהד מכבי ת"א) ,ולא היינו צריכים לשמוע את הבכיינות של גוטמן שלא ירד מהנושא הזה של מכבי , ולא היינו צריכים להשמיץ קבוצות , כי אם המשחק של מכבי ת"א - חיפה היה נערך בלי הקיזוז אף אחד לא היה אומר מילה כי האליפות הייתה כבר סגורה , וכל כך מגעיל לשמוע את אניימה מבקש עזרה מבני יהודה בשידור חי.

אין פה ספורטיביות , אולי יש מתח , אבל מתח מגעיל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם יש אמת בכך שמכבי ת"א לא התאמצו במיוחד במשחק מול חיפה, אזי יש צדק בכך שבני יהודה - החברה השלישית בכרך הגדול, כן התאמצה.

פורסם

גם הפועל חיפה התאמצה בדרבי מול מכבי חיפה וחילצה 0-0 ואחר כך התפרקה מול הפועל תל אביב, אז תעשה לי טובה. יריבות עירונית יש בכל עיר.

התקשורת ,חובבת הגועל ת"א ויודעת להציג מה שמשרת את אינטרס הבכיינות של הפועל ובזה מזינים את הקהל שלא באמת מעורה במה שקורה ולא באמת עוקב כל העונה.

יאללה,זכיתם, עכשיו בואו נראה אתכם בליגת האלופות מול באיירן מינכן ויובנטוס. (או בכלל מגיעים לשלב הבתים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הצער הוא שאנחננו נאצלים להגיע למצב שקבוצות קובעות לקבוצות את גורל האליפות , בשיטה לא מתוקנת.

גם למכבי יש לי טענות , הם לא פתחו רגליים לחיפה בגלל שנגמרה העונה ואין להם כבר מה להרוויח , הם פתחו רגליים

רק בשביל שהפועל לא יהיו אלופים.

אם הליגה הייתה מתוקנת ולא עם קיזוז אז לא היו לי טענות כי אז כל קבוצה באמת אחראית לגורלה ולא צריכה לבקש עזרה מקבוצות אחרות

פורסם
דיי, בחייאת.

אני אוהד של חיפה (בקטנה) ואפילו הייתי אתמול במשחק.

אם חיפה לא מסוגלים לנצח את בני יהודה ב 100 דקות של כדורגל באצטדיון מלא מאוהדים שלהם ובאחד המגרשים הטובים בארץ מבחינת משטח, לא מגיע להם אליפות !.

כן קיזוז, לא קיזוז, הכול שטויות, קבוצה שצריכה לנצח משחק אחד, מול יריבה בינונית, בשביל לקחת אליפות ולא מתאבדת על המגרש, שורפת אותו ומרימה שחקנים באוויר לא מגיע לה.

חיפה הפסידה את האליפות הזו במו ידיה, בדרבי החיפאי, בהפסד להפועל ובתיקו מול בני יהודה.

חיפה הפסידה את האליפות הזו כששחר נעל את הכיסים אחרי ה-60 מיליון שקל שהוא עשה בליגת האלופות ולא השכיל להביא קשר אחורי נורמלי (עם שכל לשם שינוי) , חלוץ נוסף ועוד איזה קשר טוב באמצע.

חיפה הפסידה את האליפות הזו כי המאמן שלה פחדן ופשוט לא מתאים.

אין מה לבוא בטענות לאף אחד אלה רק לעצמם.

הפועל יצאו גדולים (למרות שאני מתעב אותם ) ועשו את שלהם.

הוצאת לי את המילים מהמיקלדת.

גם אני אוהד מכבי חיפה אבל אם הם לא יכלו לתת משחק הירואי ומתאבד מהדקה הראשונה בשביל לשחק ברוגע במחצית השניה(ההזדמנויות הגיעו בגלל חולשה ונאיביות של בני יהודה לא בגלל גדולה של שחקני חיפה),וככה נראתה המחצית השניה של העונה שלהם,אז לא מגיע להם אליפות ואני אומר את זה בצער רב.

לדעתי צריך לבצע ניקוי אורוות רציני בשנה הבאה,יש שם שחקנים שאני לא מבין איך הם משחקים בליגת העל,כדור הם לא יודעים להרים כמו שצריך.

פורסם

יאללה,זכיתם, עכשיו בואו נראה אתכם בליגת האלופות מול באיירן מינכן ויובנטוס. (או בכלל מגיעים לשלב הבתים)

זה לא "זכיתם", כי הייתי מעדיף שהפועל חיפה תזכה, אבל זה קורה רק פעם במאה, כנראה.

ודווקא הפועל הצליחה לא רע בחו"ל בתחילת העשור.

נחכה ונראה - ונקווה שזה לא ישודר רק בערוצי 5++++++ שדורשים הרבה מידי $$$$.

פורסם

יש לי עוד חבר לעבודה אוהד הפועל חיפה שגם חוגג בגלל שנאתו ליריבה העירונית.

מכיוון אוהדי הפועל חיפה :אפשר לומר שהפועל חיפה לקחה למכבי את האליפות כשסחטה ממנה 0:0 בדרבי :)

כשאמרתי זכיתם, התכוונתי להפועל ת"א באופן כללי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ריגש אותי לראות את גוטמן בוכה בסיום המשחק כלא מאמין במה שקרה.

אוי ואבוי!

מישהו באמת האמין לדמעות המזויפות האלה של גוטמן?!

זה היה כ"כ שקוף שהוא סתם עשה הצגה אחת גדולה, אפילו דמעה אחת לא ראו הוא רק החזיק את העיניים ושיחק אותה.

Toyota Yaris TS

פורסם

מאז שגוטמן עשה את אופירה אסייג, הוא קיבל טוויסט רציני לחיוב בקריירה ובאהבה של התקשורת (כנראה נתן עבודה ...:))

אני חושב שהוא אדם צבוע והוא שוכח דבר חשוב: הוא לא יהיה לעולם בהפועל ת"א וההתנהגות שלו כיום שורפת אותו בערך בכל שאר הקבוצות.

יאללה נו, אם כבר מלכלכים על גוטמן, קחו ציטוט מעיתון הארץ:

היא חלמה להצמיד מיקרופון לג'ובאני רוסו, ובדרך ניהלה רומן מדובר עם המאמן הנשוי שלו, אלי גוטמן. הקבוצה הגדולה הראשונה של גוטמן החיפאי היתה הפועל באר שבע, אליה הגיע ב-96' וזכה עמה בגביע המדינה. על הקווים באימונים ובמשחקים תמיד המתינה לו אסייג. השדרנית של "שירים ושערים" היתה חייבת לדעת הכל על כוכבי הקבוצה, רוסו, סיאד חלילוביץ ועל גוטמן עצמו. המאמן, שמכונה "הגרמני" בשל התנהלותו הרצינית, נשבה בקסמיה והתאהב.

הפגיעה במשפחת גוטמן היתה כואבת והפרידה נמנעה בעיקר בזכות אשתו סמדר. החזרה שלו הביתה הניבה גם שלוש עונות מופלאות ואליפות אחת בהפועל חיפה. השנים חלפו ובנו אורי, היום בן 22, המחיש בתחילת 2005 את הכאב והזעם שהיו אצורים בו, בראיון לעיתונאי בועז כהן מהשבועון החיפאי "כלבו", שהתפרסם תחת הכותרת "אני שונא את אופירה אסייג". "אמא שלי בנאדם רגיש, היא היתה הצד הנפגע", אמר אורי גוטמן. אסייג, בתגובה על הדברים, מסרה אז: "אני מאחלת לו הצלחה בצבא ושימסור ד"ש לאבא בקפריסין".

נראה שגם אסייג אינה שוכחת את הרומן עם גוטמן, שבשנים האחרונות מאמן קבוצות בקפריסין. בפינה שהגישה ברדיו חיפה נהגה לכנותו "גוטי" ולהוסיף הערה, "תיכף אקבל טלפון מקפריסין". סמדר גוטמן נשמעה רגועה השבוע: "מה שהיה היה, ונגמר, בעלי איתי והכל בסדר. כל השאר הבל הבלים והעיקר הבריאות. היא בכלל נותנת לכולם כינויים מוזרים - זה מלך, זה כפרה, ההוא נשמה. שתצליח".

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא הייתי נוגע בה גם עם מקל. אם תשימו לב טוב, היא דומה לולוסירפטור מפארק היורה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יומיים אחרי האליפות

וכל מה שמעניין את גוטמן הוא השמחה לאיד

ציטוט מהעיתון של היום , הכותרת של הראיון שמתמתח על 2 דפי האמצע במדדור ספורט בידיעות: "העוול שעשו לי בבית"ר תוקן"

מדינת ישראל מרכינה ראשה ומשתתפת בצער אוהדי הכדורגל בארץ.

• תוכן חדש...