Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אליפות !!!!

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם, לא אוהד מושבע, אבל בשביל רגעים כאלה יש כדורגל!!! איזה מתח בדקה ה- 90 !!!

בכלל אוהד של הפועל חיפה, אבל אם לא חיפה - אז לפחות הפועל ת"א :-) (ובטח שלא מכבי חיפה)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ותודה לאבי לוזון על הקיזוז ה"ספורטיבי".

רק בישראל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתור אוהד מושבע ומתוסכל של הירוקים אחלק את תגובתי לשני חלקים:

נתחיל מכך,ששחקני מכבי חיפה צריכים לבוא בטענות רק לעצמם אם כי יום גדול של שוער בני יהודה,רן קדוש מנע היום ממכבי חיפה לקחת אליפות.

לא ניכנס כאן לויכוח קיזוז טוב/לא טוב אבל לי נראה,שיש טעם לפגם,שקבוצה מובילה את הטבלה במשך 95% מהעונה וחלק ניכר ממנה בפער דו ספרתי ועדיין לא לוקחת אליפות.

עד כאן החלק הראשון.

ועכשיו למנה העיקרית:

חבל מאוד ,שיש כאן בארץ אוהדים למשל של הפועל חיפה,שאחרי שלא התאמצו נגד הפועל ת"א (שעשו מהם פורפרות) ואחר כך שברו רגליים בדרבי ובמקום לשמוח מהנקודה המגעילה שהשיגו הם עוד מעודדים את הפועל ת"א.

וזה עוד שאחרי,שיעקב שחר כל שנה משאיל להם לא מעט שחקנים.

שלא תבינו לא נכון,לא רוצה שאף אחד ימכור לי משחק או יפתח לי רגליים אבל הזוי ומגעיל העניין של השנאה העירונית:

הפועל ת"א פתאום יקירת הפועל חיפה ומכבי חיפה יקירת מכבי ת"א.

ודרך אגב- זה שמכבי חיפה לא תהיה שנה הבאה בליגת האלופות -הביזיון יהיה כולו להתאחדות כי אני עכשיו מוכן לשים את הרכב שלי על השולחן ולומר-הפועל ת"א לא תגיע לבתים של האלופות וחבל על הזמן.

ולך פותח השרשור- אין שמחה כמו השמחה לאיד אבל אם זו שמחתך אז עולמך צר והלוואיי שזו תהיה שמחתך הגדולה ביותר בחייך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה בסדר, הגלגל מסתובב ויום יבוא ונצחק לכם בפנים בבלומפילד. תזכור את מילותיי :idea:

חיפה והפועל היו יותר טובות מכלל הליגה, אבל לפי המשחקים האחרונים של שתיהן, ממש לא הגיע לאף אחת מהן לזכות (ולאף קבוצה בכללי). אוי בית"ר, כמה החמצות...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה מזל לקבוצה אחת זה פשוט לא יאמן.

בכל מקרה בתור אוהד בית"ר אני כמובן מבואס מזה שהפועל לקחה אפילו אם זה בטדי (לפני שנתיים גם אנחנו הנפנו צלחת בלומפילד) אבל לא יותר מזה.

זה לא שאנחנו היינו אמורים לזכות באליפות והפועל לקחה לנו אותה, ממש לא כך.

אם כבר אני ממש מרחם על מכבי חיפה.

העדפתי אותה הרבה יותר ממהקבוצה המגעילה של גוטמן והם ברגע האמת פישלו ובענק (בני יהודה גם אפסים שלנו נתנו להם את המשחק אחרי שהפועל עוד לקחה להם השבוע את הגביע) ואפילו אנחנו שיש לנו תקציב אולי חמישית מהם לקחנו סוג של "תואר" והם נשארו בידיים ריקות אחרי עונה שהם כיכבו בפסגה.

ושום מילה על שיטת הקיזוז של לוזון.

Toyota Yaris TS

פורסם

ביזיון לכדורגל.

עונה נמדדת מההתחלה עד הסוף,בלי קיזוזים,בלי שטויות,בלי קומבינות.

לוזון הבן ז**ה!!!

פורסם

מה שאותי הכי מצחיק בכל הסיפור הזה שלוזון דפק את לוזון, הרי אבי לוזון היה מת שחיפה יקחו את האליפות כדי שלא ישחתו אותו בגלל השיטה המפגרת שהוא המציא.

כל הכבוד לבני יהודה על הספורטיביות שלא כמו מכבי תל-אביב שפשוט פתחו רגליים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

איזה ספורטיביות? המשחק של בני יהודה היה מעבר לספורטיביות.

הם שיחקו כך בגלל לוחמה פסיכולוגית ובכיינות של הפועל ת"א במשך שבוע שלם.

לקבוצה בלי מטרות אין שום סיבה לבזבז זמן מהדקה הראשונה , זה בטוח לא ספורטיביות ותשאלו את מוריניו - הוא מבין בזה.

קבוצה שרוצה לבוא בשם הספורטיביות צריכה לשחק משחק פתוח ולנסות לנצח, לא להסתגר ולצאת למתפרצות ועל כל נגיעה או חוסר נגיעה בשחקן, לשכב 2 דקות על הדשא.

יום שחור לכדורגל הישראלי.

אני לא אוהד של חיפה , אבל אני מתעב את הפועל ת"א.

נשאר להתנחם בכך שאוסישקין הוא חניון :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דיי, בחייאת.

אני אוהד של חיפה (בקטנה) ואפילו הייתי אתמול במשחק.

אם חיפה לא מסוגלים לנצח את בני יהודה ב 100 דקות של כדורגל באצטדיון מלא מאוהדים שלהם ובאחד המגרשים הטובים בארץ מבחינת משטח, לא מגיע להם אליפות !.

כן קיזוז, לא קיזוז, הכול שטויות, קבוצה שצריכה לנצח משחק אחד, מול יריבה בינונית, בשביל לקחת אליפות ולא מתאבדת על המגרש, שורפת אותו ומרימה שחקנים באוויר לא מגיע לה.

חיפה הפסידה את האליפות הזו במו ידיה, בדרבי החיפאי, בהפסד להפועל ובתיקו מול בני יהודה.

חיפה הפסידה את האליפות הזו כששחר נעל את הכיסים אחרי ה-60 מיליון שקל שהוא עשה בליגת האלופות ולא השכיל להביא קשר אחורי נורמלי (עם שכל לשם שינוי) , חלוץ נוסף ועוד איזה קשר טוב באמצע.

חיפה הפסידה את האליפות הזו כי המאמן שלה פחדן ופשוט לא מתאים.

אין מה לבוא בטענות לאף אחד אלה רק לעצמם.

הפועל יצאו גדולים (למרות שאני מתעב אותם ) ועשו את שלהם.

פורסם

1. חיפה יכולה לבוא בטענות רק לעצמה. הכל היה תלוי בה.

2 אכן יש טעם לפגם (לדעתי) בשיטת הקיזוזים של לוזון, אבל כל הצדדים ידעו את זה מראש, ולא יכולים להגיד אחרת.

3. כל הכבוד לבני יהודה על היכולת ורוח הלחימה שהפגינו במשחק נגד חיפה.

4. הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי, זה שאני אוהד הפועל ת"א. אבל צריך להסיר בפניהם את הכובע, כי הם באו לישורת האחרונה ביכולת טובה יותר מחיפה, וניצחו במאני טיים.

5. כל הכבוד לאלי גוטמן, שנחשב כבונקריסט (מעברו). הפועל של השנה היו ביכולת התקפית הכי טובים בליגה. ריגש אותי לראות את גוטמן בוכה בסיום המשחק כלא מאמין במה שקרה.

6. אחת העונות עם הסיומים הדרמטיים ביותר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...