Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן - עדיף לא לענות - זה יוביל שוב לנעילת השרשור. יש מלחמות שלא צריך לנצח.

אני בטוח שתובילו את הספורט המוטורי העממי לגדולות ונצורות בשנים הקרובות.

מזל שהכל מתועד פה (אני כתבתי כבר לפני חודשים לכל המלעיזים שתקפו את IRDA שדואגת רק לנהגי הראלי - כי זה לא נכון וכי הספורט העממי הוא הבסיס והראשון שיקרום עור וגידים) ועכשיו מי שתקף בעבר יכול לראות שטעה. גם מי שתוקף היום, יווכח בעתיד שהוא טועה ופוגע סתם. תן לזמן לעשות את שלו - ותמשיכו בעשייה שלכם - זה הכי חשוב.

אתם בדרך הנכונה - כל הכבוד לכם שאתם מצרפים עוד עמותות לתחום (שמחתי לשמוע על מועדון אלפא-רומיאו ו LTDA). כן ירבו.

ומפה - אני קורא לכל אחד להצטרף לספורט העממי. גם אני שמתעסק בעיקר בנושא הראלי ומחזיק רכב מרוץ לראלי, חבר גם בעמותת ספורט עממי ומשלם דמי חבר כל שנה. אני רואה בזה את התרומה הקטנה שלי לספורט העממי שהוא (והקארטינג) הם בעיניי הבסיס לכל הספורט המוטורי שיהיה בעתיד בארץ.

בהצלחה לכם, מכל הלב,

אלון

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מר שליט,

נכון להיום (למיטב ידיעתי) אתה והעמותה אליה אתה משתייך אינם חברים בהתאחדות אירדא, ועד שלא תפעלו ברוח ההתאחדות ויושב הראש שלה אינני מבין מה בדיוק לך ולהתאחדות,

בכל מקרה אשמח אם במקום לזרוע רוע כהרגלך תניח לנו לפעול כמו שאנחנו יודעים.

ישנם 4 עמותות בתוך ההתאחדות המקיימות ספורט מוטורי עממי וכולם משתתפות באירוע ומקבלות תנאים שווים. בין כולנו יש הסכמה על התקנונים ועל דרך ביצוע האירוע הקרוב.

כמו כן אישורים קיבלנו מכל הגורמים הרלוונטיים וביטוח למרות טענתך כי אתה מכיר מצויין את הסוגייה גם כן יש לנו.

אז אנא תפרגן קצת לספורט העממי !

תודה על התמיכה

ערן

1. בשיחה האחרונה לפני כשבוע אמר יו"ר ההתאחדות מר גברי לוי שאנחנו חלק מההתאחדות ששום דבר לא השתנה, האם הוא "שיקר" לנו?
  2. לאור זאת אני רואה את שאלותי כליגיטימיות ומבקש לקבל עליהן תשובות כולל הצגת האישורים אם אפשר כאן בפורום, לפני כול קהל בית ישראל שניראה, נילמד, נשכיל איך ניתן לעשות אירוע ג'ימיקאנה.
  3. ספר לי בבקשה מה זאת רוח ההתאחדות? מעניין.
  4. המילים רוע וכד' הן לא במסגרת לשוני, ניראה שלמדת את כללי הביטוי הנהוגים בגופים אחרים כאשר אין להם מה לומר.

תשובותיך לא נשאו אופיי מקצועי וחבל, הערכתי את יכולתך קצת אחרת, אכזבתה ובגדול!

בשורה התחתונה - עיני לא צרה באף לא אחד, אני מאחל הצלחה ומפרגן לעשייה באשר היא בתנאי שמקדמת את הספורט המוטורי.

ברוך

פורסם

שיהיה בהצלחה

כל אירוע כזה הוא עוד צעד קדימה לקראת תחרויות מוסדרות וחוקיות.

מתי נתבשר לשמוע על פיילוט של ראלי ספרינט ? :wink:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

ספר לי בבקשה מה זאת רוח ההתאחדות? מעניין

ציטוט של ברוך שליט

ברוך!!

אם אתה חלק מההתאחדות כפי שאתה טוען אין צורך להציג שאלות פה אלא ליו"ר ההתאחדות ,ומכיוון שיש דובר רשמי, את השאלות והתהיות שלך תפנה אליו,בודאי לא בפורום .

"ההתממות" בשאלותיך, מרמזות שאינך שותף מלא בהתאחדות,וככל שאני מבין ,אתה גורם לשאר חברי ההתאחדות לצאת חוצץ נגדך וחבל.

מירוצי מכוניות

פורסם

ציטוט

בשורה התחתונה - עיני לא צרה באף לא אחד, אני מאחל הצלחה ומפרגן לעשייה באשר היא בתנאי שמקדמת את הספורט המוטורי.

ברוך

אם עינך לא צרה, (אתה גם לא שוטר ,או ממונה על הספורט המוטורי ) אין צורך להציג בפניך מאומה

תגיע לאירוע, תפרגן,תעזור , זה יהיה הרבה יותר טוב מאשר לגרום פה לאנשים להסתייג מימך ומדבריך.

מירוצי מכוניות

פורסם

מאחל בהצלחה ומקווה שבעתיד הקרוב גם אנחנו ב"מועדון הרכב האיטלקי" נמצא את הדרך להשתתף בארועים שכאלו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מה יקרה בעוד יומיים? אני סקרן...

מה בושל הפעם במטבחו של השף?

אלון

נ.ב.

מר שליט - איזה נאיביות גורמת לך לחשוב שבהתנהגות כזו תשיג לך נתח בענף?

לא אנחנו ואני יודע שגם לא סרוגו, נהיה מספיק תמימים להפקיד בידיך את שיקר לנו - בטח לא בלי בקרה ולא לאורך זמן.

במקום להיות חלק ממשהו - כפי שניסינו לאפשר לך, אתה בוחר פעם אחר פעם לזגזג לכיוון הכלום.

תמשיך לזגזג - בסוף גם שם ילעסו וירקו החוצה (לא עשו לך את זה מספיק פעמים) - פשוט כי יש דברים שהם לא ניתנים לבליעה - ואתה ידידי, כנראה בוחר להיות כזה.

לא משנה מה תהינה תוצאות כל הפוליטיקה המלוכלכת שהתרחשה ומתרחשת בשנתיים האחרונות מאז אותם שני "פורשי IRDA" המובילים הכניסו את הספורט המוטורי למחול שדים - כולכם תיעלמו בסוף (כשיהיו מספיק ספורטאים, כך ש 5 אנשים לא ישפיעו על ענף שלם) ומה שישאר מכם ומפועלכם זה רק הטעם המר מההרס והחורבן, הלכלוך וההכפשות שאתם זורעים בכל חלקה טובה. אצל "הפורשים" - אני עוד מסוגל להאמין שזה מכוונות טובות (בראיייתם) מהולות באגו, אצלך - אני יותר ויותר חושב שזה נובע מרצון לתועלת אישית מהולה באגו - כי אני, לא מצליח למצוא הסבר אחר.

כמו שאמרתי בעבר - כנראה, שרק בית משפט יפתור לנו בסוף את ההתנהלות חסרת ההגינות שאופפת את כל התחום הזה. כי צריך דיין - וכרגע, אין בנמצא. תחשוב לפני שאתה שולף... (לא יקרה...)

לילה טוב,

אלון

נ.נ.ב.

ועוד שרשור חיובי יורד לטימיון. חבל.

אלון

פורסם

באתי לבקר שוב בשרשור ומצאתי עסקונה ישראלית טיפוסית.

ברכותי - מצאתם את הדרך הטובה ביותר למסמס משהו שאנשים רבים, כמוני, מחכים לו בכליון עיניים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מסכים עם הבחור שמעלי

לשניים צריך טנגו, אתם מציגים את ברוך בדרך כזו או אחרת, גם אם אתם צודקים אתם לא נראים יותר טוב.

השלישיה הקבוע

ברוך, שבאמת נראה כאילו משעמם לו בחיו ופועל למען?, למען מה?...לא ידוע

אלון , שלא מסוגל לשמור על פרץ האמוציות שלו בכל פעם שמשהו זורק איזה מילה לאוויר

ודני לוי שמראה בכל הזדמנות כמה הוא יודע יותר טוב.

משהו קרוב אמר לי פעם

אלוהים ברא לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שנדבר חצי ממה שאנחנו שומעים

פורסם
מה יקרה בעוד יומיים? אני סקרן...

מה בושל הפעם במטבחו של השף?

אלון

נ.ב.

מר שליט - איזה נאיביות גורמת לך לחשוב שבהתנהגות כזו תשיג לך נתח בענף?

לא אנחנו ואני יודע שגם לא סרוגו, נהיה מספיק תמימים להפקיד בידיך את שיקר לנו - בטח לא בלי בקרה ולא לאורך זמן.

במקום להיות חלק ממשהו - כפי שניסינו לאפשר לך, אתה בוחר פעם אחר פעם לזגזג לכיוון הכלום.

תמשיך לזגזג - בסוף גם שם ילעסו וירקו החוצה (לא עשו לך את זה מספיק פעמים) - פשוט כי יש דברים שהם לא ניתנים לבליעה - ואתה ידידי, כנראה בוחר להיות כזה.

לא משנה מה תהינה תוצאות כל הפוליטיקה המלוכלכת שהתרחשה ומתרחשת בשנתיים האחרונות מאז אותם שני "פורשי IRDA" המובילים הכניסו את הספורט המוטורי למחול שדים - כולכם תיעלמו בסוף (כשיהיו מספיק ספורטאים, כך ש 5 אנשים לא ישפיעו על ענף שלם) ומה שישאר מכם ומפועלכם זה רק הטעם המר מההרס והחורבן, הלכלוך וההכפשות שאתם זורעים בכל חלקה טובה. אצל "הפורשים" - אני עוד מסוגל להאמין שזה מכוונות טובות (בראיייתם) מהולות באגו, אצלך - אני יותר ויותר חושב שזה נובע מרצון לתועלת אישית מהולה באגו - כי אני, לא מצליח למצוא הסבר אחר.

כמו שאמרתי בעבר - כנראה, שרק בית משפט יפתור לנו בסוף את ההתנהלות חסרת ההגינות שאופפת את כל התחום הזה. כי צריך דיין - וכרגע, אין בנמצא. תחשוב לפני שאתה שולף... (לא יקרה...)

לילה טוב,

אלון

נ.נ.ב.

ועוד שרשור חיובי יורד לטימיון. חבל.

אלון

נתחיל מהסוף - להערה פשוטה שלי בשירשור במקום לקבלתשובה פשוטה הפכתה אתה וחבריך לדבר אישי כמו תמיד - ברוך.

מחול שדים, אמוציות זה לא בבית סיפרנו, דברים שניתן למצוא רק ב"אירדא".

המשפט המסמל את דרכה של "אירדא" לועסים וזורקים "בסוף גם שם ילעסו וירקו החוצה" מה זה משם? על פי חוק אנחנו עדין כאן ולא שם.

כאשר מדברים על תועלת אישית לאחר עשייה של 25 שנה התנדבותית אני לא יותר מאשר מגחך על השטויות הנכתבות.

מה שקורה כיום ב"אירדא" שקיימת קבוצת פטרונים השולטים בהחלטות ובהכרעות של ההתאחדות, התוצאה ניהול לא תקין. מעניין לדעת איזה תועלת אישית יוצאת להם מזה? ויש תועלת אישית!

כבר מיום היווסדה של ההתאחדות הדברים לא מתנהלים נכונה, פרוטוקולים משוכתבים, החלטות שחורגות מתקנון רשם העמותות ועוד ועוד, כאשר כותבים "להפקיד בידיך את שיקר לנו" אני מזדעק עד השמיים כאשר אני רואה איך הדברים מתנהלים, לאן הם מובלים, קשה מאד לספר לי סיפורים אני מהמערכת מלב ליבה של המערכת, לא בקשתי תפקיד ולא דרשתי כלום באף לא אחד מההסכמים ש"אירדא" חתמה עד היום לא עמדה בהם, אלון אתה יכול לספר סיפורים למי שנימצא בחוץ ולתאר את הכול וורוד את האמת אני ברוך שליט יודע יותר טוב מכול אחד אחר.

אין לי טינה אישית כלפי אף לא אחד מכם, משום מה הפכתם "לשונאי אדם" כאשר שמי מופיע, שינאה שכזאת לא ראיתי בחיי, שינאה שהולכת וגוברת בקרבכם מיום ליום ומגיע מראשי ההתאחדות ועד לאחרון האנשים אצלכם מכול הקשת, במקום להיות עניניים רק זעם וכעס.

שבוע טוב

ברוך

פורסם

ימות המשיח :) מגיע כמשתתף מטעם PSI. אם אפשרי להעלות תקנון תחרות מסודר לפני האירוע יהיה נחמד, כמו גם למחוק את כל ההודעות הלא קשורות בשרשור.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
****כמו גם למחוק את כל ההודעות הלא קשורות בשרשור.

לא מסכים, במחילה. אני חושב שכדאי שהשרשור הזה יהיה לנגד עיניהם של העוסקים במלאכה. אור השמש הוא המחטא הטוב ביותר, גם של אגו מיותר.

יש לכם מטרה משותפת - למשוך כמה שיותר צופים לספורט שאינו קיים רשמית בישראל.

אני לקוח פוטנציאלי ולכן בעל עניין :-)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...