Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פעם חשבתי על טיול מועדון שכזה (או אפילו ליוון).

אבל הגענו למסכנה שבלי ספונסורים כאשר כל אחד צריך להוציא את כל העלות מכיסו זה היה בעיתי לרוב רובם של החברים.

אבל עם קשרים ומימון (אפילו אם הוא לא מלא) זה יכול להיות הרבה יותר קל.

ומבחינת הד - צריך לדאוג מראש שזה יקבל חפישה והד מתאימים.

יש קשרים עם רני רהב? :wink:

ד"א - קפריסין זה טוב - אבל למה לא בירדן?

את שטחי הרשות אני לא מציע - הכניסה לשם בטח אסורה (ובצדק)

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 :-D

בתור אדם שעבד במעבר בין ירדן וישראל אני ממליץ בחום על הנושא הזה עכב שאתם לא תהיו הראשונים או האחרונים שיעשו את זה גם יובל מלמד ( למי שמכיר :lol::lol: ) נאלץ לפעמים לנסוע לשם לתחרויות ,רק להזכיר שזה הרבה יותר פשוט וזול מהפלגה לקפריסין .

נ.ב : מי שירצה עזרה או הסבר על איך זה מתבצע ומה מותר ומה אסור אשמח מאוד לעזור לו בה"פ.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

את שטחי הרשות אני לא מציע - הכניסה לשם בטח אסורה (ובצדק)

גנאדי

+1 :-D

בתור אדם שעבד במעבר בין ירדן וישראל אני ממליץ בחום על הנושא הזה עכב שאתם לא תהיו הראשונים או האחרונים שיעשו את זה גם יובל מלמד ( למי שמכיר :lol::lol: ) נאלץ לפעמים לנסוע לשם לתחרויות ,רק להזכיר שזה הרבה יותר פשוט וזול מהפלגה לקפריסין .

נ.ב : מי שירצה עזרה או הסבר על איך זה מתבצע ומה מותר ומה אסור אשמח מאוד לעזור לו בה"פ.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

דני, אני חושב שהרעיון הזה מצויין ומבורך.

קפריסין, יוון, ירדן - הכל מבחינתי הולך.

אם העלויות יהיו גבוהות כדאי אולי לשלב את זה בטיול. אם נוכל לארגן ספונסרים והעלויות יירדו אפשר אפילו לקפוץ ולחזור...

בכל אופן רעיון מצויין. מקווה שיהיה בר ביצוע.

פורסם

חבל רק ששכנינו הפלסטינאים לא הרימו את הכפפה שנתנו להם ערב פרוץ הבלגן

קבלו סקופ!!!

היינו ברמאללה לפני האינתיפאדה,קיבלנו מהמושל שם אור ירוק לעשות כאוות נפשינו,שטח,עובדים,כסף מה לא? הכל היה מוכן

הכנו הכל בשקט וע"י כך רצינו לעקוף ולתקוף את הבירוקרטייה האיומה שהציב לנו הממסד

חבל ,יכולנו לתפוס להק ציפורים במכה אחת,גם ספורט מוטורי,גם קירוב לבבות,גם פיתוח

הכל בשטח B

יאללה נמשיך לחלום

מירוצי מכוניות

פורסם

יאללה נמשיך לחלום

לא רוצים לחלום רוצים כבר שיהיה!!

מקצוע רובנו כבר לא נעשה מזה אולי הילדים שלנו

אבל שיהיה כבר משהו!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
רבותי

עלה במוחי רעיון

למה שלא נעלה עם המכוניות על מעבורת נפליג לקפריסין לסוף שבוע ונערוך שם מירוץ ג'ימקנה?

ההד שיווצר פה לדעתי עשוי למנף את הענף.

אפשר למצוא נותן חסות,אפשר להעזר בהתאחדות הקפריסאית,יש לנו קשרים טובים שם

הזוי?

לא בטוח

הצעה אחרת - אולי יותר פשוטה (ולא בהכרח במקום - אלא בנוסף):

אם הבעיה היא שהמשטרה לא יודעת לאכול את הספורט המוטורי העממי, אולי שההתאחדות תשלח את נציג המשטרה הבכיר שאיתו היא בקשר (בהנחה שיש כזה עם ראש על הכתפיים) למדינה נאורה כדי להתארח בתחרות ג'ימקאנה, לפגוש את המארגנים, לראות את אופי הפעילות, את צורת ההתארגנות וכו', ואולי זה יעזור להם להתאפס קצת על עצמם ויקל על אישור ארועים עתידיים.

כמי שגר בהולנד אני מוכן לאתר כאן את האגודות המקומיות שעוסקות בתחום, לתאם עם המארגנים וללוות את נציג המשטרה שיגיע.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי

משטרת ישראל? למעלה מ10 שנים שאנו מבקשים לקבוע פגישת עבודה מסודרת,קביעת נהלי עבודה,הכנת תיק למירוצים,הפדרציה הקפריסאית,האנגלית,הצרפתית שמחו על כך שביקשנו להביא אליהם משלחת ממשרד הספורט והמשטרה לביקור עבודה (תקציב יש)

מחפש תשובות?

תפנה למשרד הספורט

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...