Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה שעות בערך זה התקיים?

רשום בשעות הבוקר.

מתי זה בוקר בשבילם?

ההתחלה תהיה בשעה 09:00 בבוקר, הנהגים יצטרכו להגיע בסביבות 08:15-08:30.

במהלך סוף השבוע יפורסמו כל הפרטים הנוספים והמדוייקים.

עדיין לא.

קצת מוזר שהג'ימקנה היא בעוד שבוע ועדיין אין פרטים מדוייקים, שעה, תקנון, קטגוריות וכו.מהגימקנה החוקית הראשונה הייתי מצפה לקצת יותר רצינות...

את כל הפרטים הנדרשים אנו מעבירים לראשי המועדונים אשר בהתאחדות.

אנחנו אומנם לא רציניים אבל לפחות אנחנו משתדלים.

מה שמשמח את כולנו זה שכולכם מחפשים איפה הבעיות ולא מצליחים לראות את הצדדים החיוביים של האירוע, אבל אני בטוח שגם על זה נתגבר.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני בא לצפייה בלבד ולא להתחרות, יש איזשהו תשלום? או שכניסה חינם?

אשמח להיות נוכח בארוע, מקווה לראות אותכם מחליקים להנאתכם :lol:

פורסם

אנחנו אומנם לא רציניים אבל לפחות אנחנו משתדלים.

מה שמשמח את כולנו זה שכולכם מחפשים איפה הבעיות ולא מצליחים לראות את הצדדים החיוביים של האירוע, אבל אני בטוח שגם על זה נתגבר.

מחפשים בעיות? ממש לא. להיפך - אנחנו רוצים שהענף יתפתח ושנוכל להשתתף.

בינתיים יש שבוע לאירוע ואין פרטים, אני לא יודע מהם חוקי הצמיגים ואם אני יכול להשתתף עם הצמיגים הנוכחיים שלי. אני לא יודע אם אני צריך להרשם לאחת העמותות ואם יש בכלל טעם (כי אני לא יודע את חוקי הקטגוריות והצמיגים ואם יש מקום או שהנהגים נבחרו). ועד לרגע זה לא ידענו מה השעות (בדרך כלל בגימקנות השעות משתנות לפי הקטגוריות...)

כשהיה ה MDC ביקשנו שיודיעו לנו לפחות חודש מראש כיוון שהיינו צריכים להתכונן. בתור אנשים עובדים יהיה קשה להתכונן במהלך אמצע השבוע בלבד (אולי החלפת צמיגים, כיוון פרונט, הרשמה לעמותה).

גימקנות היו הרבה בעבר (האירועים של קובי כהן לקידום הספורט המוטורי, גימקנה גדולה של PSI, כל הליגות של ה MDC) ואין סיבה להתרגש מעוד גימקנה לא ברורה ומאורגנת שמתיימרת להיות "הרישמית הראשונה". בעיקר כחלק גדול מהנהגים המובילים בתחום בארץ עדיין לא יכולים להשתתף ולאף אחד לא ברור מה החוקים.

דווקא מכם בתור בוגרי המון ליגות וג'ימקנות הייתי מצפה להבין את הצרכים של המתחרים ואת ההתנהלות הנכונה. איך אתה מצפה שאני אראה את הצדדים החיוביים שאני לא יכול להשתתף, ואם הייתי יכול להשתתף לא הייתי יודע באיזו קטגוריה אני, האם הצמיגים שלי מתאימים ולאיזה שעה אני צריך להתפנות...

מבחינתי לארגן גימקנה לפני שיש תקנון זה מטופש, לעשות גימקנה רישמית שרק חלק ממתחרי הגימקנה בארץ יכולים להשתתף זה מטופש ולצפות שכולם (גם אלו שנשארו בחוץ) יפרגנו - זה כבר בכלל מטופש.

תהנו בגימקנה - אני מצפה ומקווה לספורט מוטורי ישראלי מסודר ונורמלי יותר...

פורסם

Senda שלום,

לא צריך להיעלב.

זו לא אליפות - זה פיילוט שבכוונתו לבחון גם את אופן הארגון, הלוגיסטיקה הצרכים מסביב, ניהול האירוע, הקהל, הביטוח וכו'. תראה בזה תצוגת תכלית - זה הכיוון. לשם כך - נרתמו כולם מסביב לסייע - גם מועדונים אחרים שאינם עוסקים בספורט עממי (כמו המועדון המוטורי הישראלי 2010 שבכלל עוסק בראלי) וגם ההתאחדות שתסייע במעטפת.

צריך להבין שיעברו עוד מספר חודשים (לדעתי) עד שיגובשו הכללים הסופיים לליגה מסודרת. הרי רק החודש הצטרפו שני מועדונים מובילים לספורט העממי ב IRDA וצריך לשמוע גם אותם, גם את חבריהם.

אני ממליץ (וממש מבקש) תנו קצת קרדיט, בואו לסייע במקום לתקוף - איך לסייע?

למשל - כתבת "נהגים מובילים בתחום" - בבקשה, בואו סייעו בנושא התקנונים - אני מבטיח לכם שדעתכם תישמע. הקו ב IRDA הוא לצרף את כל הספורטאים כחברים שווים תחת ארגון הענפים שכבר הוכרו וכן לאפשר ייצוג לענפי מכוניות נוספים שעוד יוכרו בעתיד.

תבדוק אותי... (אותנו...)

אלון

פורסם
Senda

אני ממליץ (וממש מבקש) תנו קצת קרדיט, בואו לסייע במקום לתקוף - איך לסייע?

למשל - כתבת "נהגים מובילים בתחום" - בבקשה, בואו סייעו בנושא התקנונים - אני מבטיח לכם שדעתכם תישמע. הקו ב IRDA הוא לצרף את כל הספורטאים כחברים שווים תחת ארגון הענפים שכבר הוכרו וכן לאפשר ייצוג לענפי מכוניות נוספים שעוד יוכרו בעתיד.

תבדוק אותי... (אותנו...)

אלון

אם היה לך מושג כמה פעמים אני שאלתי או הצעתי את עזרתי בנושא,או לחילופין אילו תשובות מגוחכות קיבלתי - אז היית מבין..

אני לא מעוניין לפתוח כאן שום ריב - אבל אם היית שומע את התשובות של כמה מהכותביםן בשרשור על איך ניתן להתחבר לIRDA לפני חודשים לא רבים - היית מבין את שורש העניין , זה היה משהו בסגנון "זה הדיסקוטק שלי ואני אחליט מי נכנס וכמה ישלם".

אז אלון -בוא נשים את הדברים על השולחן , או שתפרסמו מה שיש כדי שנראה מה אפשר וצריך לעזור או לעשות או שתקבלו ביקורות - אבל משפטים כמו שלך קצת איך לומר,נעים בין התרברבות להתנשאות...

ללא כעס חלילה ועם המון פרגון(ברצינות!)

פורסם

אלון

אני לא נעלב בכלל. אני רק ציינתי שצריך לדעת מראש מהם התקנונים והחוקים (תסכים איתי שסוף שבוע אחד לפני התחרות זה כבר MUST להכנות). ערן לצערי לא היה ממש מוצלח בקבלת ביקורת ונעלב שכולם מחפשים להעיר משהו (כי ההערה שלי הייתה מופרכת כמובן).

אשמח לסייע ולעזור בכל הקשור לספורט המוטורי. אני ועוד חברים רבים זמינים לקריאה!

פורסם

אני חייב לציין שאני ב-100% עם ניב.

אמר בדיוק את מה שאני מרגיש ואין בזה שמץ של זלזול או חוסר הערכה/פרגון או חיפוש השלילי.

אלה שאלות לגיטימיות ויותר מזה, פרקטיות לגמרי למי שרוצה להשתתף.

יש כמובן שיקולי צמיגים (וקטגוריות) וגם שיקולים לוגיסטיים פשוטים של זמן שצריך לפנות, תוכניות שצריך לשנות (פרסום ראשוני מינימלי שבועיים מראש ועכשיו, שבוע לפני, אין הרבה חדש).

אני לא יודע איפה המקור לבעיה אבל גם במועדונים (עמותות) אין יותר מידע ועד עכשיו אין לי מושג יש/אין אירוע, אני בפנים/בחוץ, באיזה שעות מדובר, לאן אני משתייך עם האוטו והצמיגים שלי וכו'.

לא שאלנו פה שאלות גדולות על ביטוח וארגון אלא שאלות ברמה האישית המינימלית שהכרחי לדעת לקראת האירוע.

יש לי המון הערכה למי שדחף לפיתוח הספורט העממי ושילוב שלו בחוק ומביא לנו פה ג'ימקאנה ראשונה שאנחנו צמאים לה כבר זמן רב (ערן ומועדון STI אותו הוא מייצג ביחד עם מועדון PSI והתוספות העדכניות להתאחדות) ואני מאחל להם המון בהצלחה באירוע ובכלל בקידום התחום.

אז בתקווה לאירוע מוצלח ועוד רבים אחרים ולקצת יותר מידע בהקדם האפשרי :wink:

ניר

פורסם

במידה ואני מגיע ב10 וחצי,אני יפסיד משהו רציני?

עד איזה שעה זה מתוכנן בערך?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אלון, ערן

אולי במקום להתגונן כל הזמן ולבקש תמיכה ופירגון תספקו תשובות?

תקבלו ביקורת כמו גוף רציני ותתיחסו לכך ברצינות עניינית ובלי הרגישות המיותרת כאילו תוקפים אתכם אישית.

אתם מכריזים על עצמכם כגוף הרישמי וכו' וכו', תענו כאחד כזה!

גם את כל הקישקושים עם ברוך יכולתם לפתור עם תשובות ענייניות וסריקה של כמה מסמכים ואז הוא היה שותק כמו דג אילם.

(אגב, שאלותיו היו ענייניות לחלוטין וקשורות לאירוע)

בהצלחה

אני בהחלט אבוא לצפות

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי - אני לא הכתובת.

אני עונה בשם עצמי בלבד.

לספורט העממי יש נציגים שלהם והם ענו - לפחות אחד ענה (ערן).

כל מי שרוצה תשובות נוספות, נראה לי שיכול לפנות למועדון שלו ולקבל תשובות.

ערן גם הבטיח להעלות הבהרות בסופ"ש, אז למה סתם להתנגח?

צריך להבין שתמיד יהיו כאלו שלא מרוצים. בשביל זה, יש עמותות, יש בחירות ויש דרך קבלת החלטות.

כרגיל, לא משנה איזו החלטה תתקבל, מי יקבל אותה ואיך היא התקבלה - גם אם הכל יהיה ללא רבב, תמיד תהיה ביקורת.

כל אחד יכול לבחור אם לפרגן או לבקר. מי שמשתתף הוא נשלח ע"י העמותה שלו וצריך יהיה לקבל את הפרטים מהעמותה שלו. בלי קשר - יהיה פרסום מסודר גם לקהל.

רק שתדע לסלי ואני אומר זאת מידיעה - היו מי שטענו שבכלל לא כדאי לפרסם כלום עד ממש לפני האירוע וגם אז לא לתת פרטים אלא רק להזמין אנשים. הסיבה לזה נעוצה בכך שישנו יותר מגורם אחד שרוצה בכישלון אירוע זה.

ההוא נעלב שלא הוא מארגן, ההוא נעלב מזה שלא שותף, אחר נעלב מזה שלא התייעצו איתו, עוד אחד נעלב מזה שהתייעצו ולא קיבלו את דעתו.

אני יכול להעיד רק על עצמי - בירכתי בהצלחה את המובילים וזזתי הצידה. אינני מעורב בכלום בעניין זה - חוץ מדבר אחד - תמיכה לא מסוייגת באנשים שכן מרימים את זה.

ביקורת? ביקורת בונה? אני מניח שיהיה לזה מספיק זמן אחרי האירוע.

תחשוב על זה. תחשבו על זה כולכם.

אלון

פורסם

נכבדי,

אני ממש משועשע מהשירשור ומהביקורת שמעבירים כותבים כמו מר SENDA

ואני חושב שיש כאן בעיה רצינית בהבנת הנקרא

בהודעת הפתיחה רשם ערן "העמותות החברות בהתאחדות (PSI, STI, LTDA ואלפא) "

ובכן רבותי כאן זה לא MDC

וכן מר SENDA כדאי שתרשם לאחת מהעמותות הספורט העממי החברות בהתאחדות IRDA

ובחידוד, זהו לא ארוע פתוח!

גם מבין החברים בעמותות יבחר קומץ יצוגי על מנת לתת לארוע נופך רציני ומקצועי

בכדאי שיראו (מי שצריך) שספורט מוטורי עממי שונה מהתדמית אשר הודבקה לו

לכן כל הדיבורים אינם רלוונטים לארוע ראשוני שאולי יסמן התחלת ליגה

ואז.... כבר נראה

אז ,דרוש פירגון, עזרה, כתף ותמיכה על מנת שיצליח הארוע

כי אם לא, גם MDC לא יהיה כאן יותר, ואז?????.

להתראות ביום שישי

בב"ח

איתן

פורסם

איתן חמודי

אני שמח שאני משעשע אותך.

גם למנהלי העמותות הרשומות אין מידע על תקנונים וחוקים לג'ימקנה (נכון לאתמול). ואני דיברתי לפחות עם חלקם.

כוונתי מראש הייתה להירשם לאחד העמותות על מנת להתחרות בג'ימקנה - אבל העמימות שעדיין נמשכת (פחות משבוע לפני האירוע - לא יאומן) גורמת לי להשאר בצד ולהמתין להתבהרות.

יש פה עוד הרבה ביקורת דומה לשלי - והיא מגיעה מחברים ומנהלים בעמותות החברות ב IRDA (בניהם ניר ורוי שכתבו את הערותיהם בשירשור זה)

אין לי בעיה לפרגן על אירוע מוצלח, אין לי בעיה שישנם אירועים של קבוצות סגורות, אבל לקרוא לאירוע הגימקנה הרישמית הראשונה תוך כדי שאין פרטים ותקנון שבוע לפני זה לעשות צחוק מהעבודה. ג'ימקנות ידעו לעשות פה לפני IRDA. אני מקווה שההנהלה וההתאחדות ידעו לקחת את הדברים הטובים שהיו בעבר ואת הערות המשתתפים ולהשתפר - ולא לחפש כל סיבה לבטל את ההערות והליקויים...

• תוכן חדש...