Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הייתה שורת הפתיחה בשביל להתחיל איתה?

"תות או מחוספס?"

"משלמים עכשיו או בסוף?"

"אתה בטוח שלא ירד לה האויר באמצע?"

הרגת אותי מצחוק!

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בלי קשר להמלצות וסיפורי הצלחה, מומלץ לנקוט משנה זהירות לפני שאתם נותנים למישהו

את מספר כרטיס האשראי שלכם, מספר הטלפון וכו', בדומה לכל אתר אחר. ראו הוזהרתם.

אני עובד במזומן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראיתי רק עכשיו את השרשור הזה.

אני עומד להתחתן עוד כ 3 חודשים. את אישתי לעתיד פגשתי ב JDATE. מישהי המליצה לי להירשם לאתר כדי להכיר בנות ואמרה שהיא בעצמה רשומה לאתר.

לקח לי כמה ימים עד שנכנסתי לאתר. אחרי 2 דקות של רפרוף ראיתי תמונה של מישהי שמצאה חן בעיניי. פתחתי את הכרטיס שלה והתרשמתי לטובה גם מהפרופיל. שלחתי "קריצה" (או לא זוכר איך קוראים לזה במדוייק). עדיין לא נרשמתי אז לא הייתי יכול לשלוח הודעות או לשוחח. היא שלחה לי "קריצה" בחזרה והבנתי שהיא מעוניינת. הוצאתי את הכרטיס אשראי ועשיתי מנוי. אחרי שיחה איתה התברר שהיא גרה רחוב אחד לידי (150 מטר בקו אווירי) ושאנחנו עושים קניות באותה המכולת. יצאנו כ 3-4 חודשים ואז החלטנו לעבור לגור ביחד. אחרי שנה הצעתי לה נישואין וכמו שאמרתי אנחנו עומדים להתחתן עוד כ 3 חודשים.

אצלי JDATE פגעו בול 100% :-D

פורסם
ראיתי תמונה של מישהי שמצאה חן בעיניי.

שמח לשמוע שאצלך זה עבד טוב, אבל יש לי בעיה עם המשפט המצוטט.

תאר לעצמך שהיא לא הייתה נראית טוב, או סתם הייתה שמה תמונה לא מוצלחת... לא חבל להפסיד את כל זה בגלל רושם ראשוני מוטעה?

פורסם

ככה האתר הזה עובד לא אני המצאתי את זה.

חלק מהמשיכה הראשונית זה תמיד קשור למראה. היית נכנס לקשר או מתחתן עם מישהי שאתה לא נמשך אליה פיזית? שהמראה שלה לא מוצא חן בעיניך?

דווקא התמונה שלה שידרה משהו שונה לגמרי ממשאר התמונות שהספקתי לראות שם וזה מה שגרם לי להתעניין.

פורסם

Derish - אם מדובר בתמונה לא מוצלחת, אני נוטה להסכים איתך.

אם, לעומת זאת, מדובר במישהי שלא נראית טוב (לטעמי), אני לא מוצא כאן קושי או סתירה,

כי פשוט לא הייתי מתעניין בה מלכתחילה. הכוונה שלי כאן היא לא לטעון שיופי הוא הדבר הכי

חשוב, אלא שאני מכיר מעט מאוד אנשים שיבנו מערכת יחסים עם מישהי שכלל לא מושכת לטעמם.

נכון, בחורה דוגמנית אבל נבובה וחסרת אופי ממש לא תמשוך אותי (ליותר מכמה שעות...) אבל אני

גם לא מתכוון להיות יפה נפש ולטעון כי האופי הוא הכל.

נ.ב

לפני 3.5 שנים נרשמתי לאתר היכרויות חינמי (לאחר המלצות של חברים כי פוקדות האתר "נחמדות" :roll:),

נפגשתי עם מישהי שבכלל לא שמה תמונה (!) והיום אנו חיים ביחד ואפילו מאורסים 8).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
היית נכנס לקשר או מתחתן עם מישהי שאתה לא נמשך אליה פיזית? שהמראה שלה לא מוצא חן בעיניך?

אם, לעומת זאת, מדובר במישהי שלא נראית טוב (לטעמי), אני לא מוצא כאן קושי או סתירה,

כי פשוט לא הייתי מתעניין בה מלכתחילה.

טוב, דעתי שונה, אבל אמא תמיד אמרה שאני ילד מיוחד... :-)

מהנסיון המוגבל שלי בתחום, דווקא הבחורות הפחות אטרקטיביות לכאורה מוכיחות את עצמן לעיתים קרובות בטווח הרחוק.

זה כמו פיאט מולטיפלה - היופי הוא בעיני המתבונן, אבל לפעמים צריך להתבונן יותר מפעם אחת, או לבלות איתה קצת זמן

בשביל לראות אותו.

אני מבין שלא המצאתם את החוקים, אבל באופן אישי, אני בוחר שלא לשחק לפיהם. איש באמונתו יחיה.

פורסם

זה כמו ששמנים הם מצחיקים.

גם מכוערות טובות במשהו אחר מלהיות יפות, אבל זה לא עוזר להן.

גם לשמנים לא.

משכנתא זה קל

פורסם
זה כמו ששמנים הם מצחיקים.

במידה ולא מדובר במקרים רפואיים, אנחנו מצחיקים כי אנחנו מאושרים, ועל הז*ן שלנו הרדיפה אחרי שלמות ויזואלית.

אם שאר העולם היה מנסה את זה, תוחלת החיים הייתה אמנם יורדת מעט, אבל החיים עצמם היו הרבה יותר יפים.

קיבלתי את ההחלטה האידאולוגית להיות שמן(מן) ומאושר לפני כמה שנים, ואני לא יכול לומר שאני מתחרט על זה.

ההבדל בינינו (אלה שעושים זאת מבחירה) לבין הנשים הלא-יפות, הוא שלנו זה לא ממש מפריע. מה גם שלהוריד

10-20 ק"ג זה עדיין יותר קל וזול מלסדר לעצמך פרצוף חדש.

אבל אהבתי את הניסוח. :lol:

פורסם

לפני איזה שבועיים, בשיחה עם אמא שלי, היא אמרה שיותר משחשוב היופי, חשוב עם הבחורה מטופחת ומטפחת את עצמה.

אמרתי לה שאני לא מסכים, ושבסוף מה שחשוב זה: כן מוצצת או לא מוצצת.

ככה שאני עם דריש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגרסה האירופאית:

דווקא הבחורות הפחות אטרקטיביות לכאורה מוכיחות את עצמן לעיתים קרובות בטווח הרחוק.
הגרסה הישראלית:

מה שחשוב זה: כן מוצצת או לא מוצצת.
תודה על האילוסטרציה. 8)
פורסם
לפני איזה שבועיים, בשיחה עם אמא שלי, היא אמרה שיותר משחשוב היופי, חשוב עם הבחורה מטופחת ומטפחת את עצמה.

אמרתי לה שאני לא מסכים, ושבסוף מה שחשוב זה: כן מוצצת או לא מוצצת..

בטח אמרה לך "רק שאם השרמוטה מוצצת, לפחות שלא תבלע, זה משמין ועושה חצקונים!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הקטע של היכרויות תמיד קרץ לי, אבל תמיד הסתכלתי על הבחורות ולא לקחתי את זה שלב הלאה.

החיסרון הכי גדול שלי בקטע הוא שאני לא אוהב לעלות תמוונת לאינטרנט, כיוון שאני ממש קנאי לפרטיות שלי.

אתם מכירים, במקרה, בחורה/אשה שתמונה של אלמרה עושה לה את זה ? :oops:

פורסם

אתם מכירים, במקרה, בחורה/אשה שתמונה של אלמרה עושה לה את זה ? :oops:

בוא ונגיד את זה ככה:

אתה לא בפורום הנכון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...