Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכתבתי תקף למערכת יחסים,בין אם זו מערכת יחסים של זוג נשוי או מערכת יחסים של חבר וחברה.

בחורה לא אוהבת להרגיש בזוגיות כמו סמרטוט ושהמילה שלה שווה כקליפת השום.

אם לא מדובר על מערכת יחסים אז מלכתחילה למה לעזעזאל צריך בכלל אתרי היכרויות כמו JDATE ?

צא לדרינק בבר השכונתי,שתה בירה או 2 (אם אתה ביישן על),תשתחרר ותתחיל לזרום.

לא נוח לך פנים מול פנים ?

כנס לצ'אט,תכיר מישהי ותזרמו משם.

משום מה כשזה בקטע של סטוצים ומשחקים בחורות מוכנות לתת שיתייחסו אליהן לעיתים כמו לאשפה (לא ברור למה),אבל כשזה מגיע למערכת יחסים יותר רצינית הן מתיישרות.

אגב,אפרופו צ'אטים,אחי הגדול הכיר את אישתו בצ'אט,בחורה מקסימה לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו אחת הסיבות לכך שחלק ניכר מהרשומות בכל אתרי ההיכרויות האלה זה בחורות מהסוג שפנים מול פנים לא היית מתחיל איתה,מכמה סיבות:

1.היא אנטיפטית.

2.היא כל כך בררנית שבא לך לתת לה סטירה שתעורר אותה ותגרום לה להפנים שהיא לא כזו מציאה בעצמה.

3.בעקבות סעיף 2 היא הגיע בשעה טובה לגיל 32 והברייטלינג הביולוגי שלה מאכיל אותה סרטים.

4.היא נראית לא משהו.

5.היא בחורה דתיה קצת "משוחררת".

6.היא דתיה שגרה בחו"ל וזו הדרך שלה לחפש "רווק ישראלי כשר".

יכול להיות מאוד שזו דעתי האישית,אבל זה מתוך התרשמות שיש לי על כמה בנות\נשים שהכרתי והיו רשומות לכל מיני אתרי היכרויות.

:lol:

מסכים.

פורסם

כל השרשור הזה גרם לי לנוסטלגיה לימי המירק העליזים לפני עשור +/-.. אחלה תקופה.

אין לי מושג מה קורה היום כי תוקפי בשוק הפנויים פג לפני 5+ שנים, אבל אני זוכר שאז הצ'אטים היו ממש מעניינים וכיפיים, וגם שם יכולת להכיר מישהי שתתחתן איתה, סתם סטוץ או סתם להתווכח בענייני מוזיקה/פוליטיקה/צבא.

היה טוב, וטוב שהיה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

MIRC - יפה כבר שכחתי שזה היה קיים בכלל.

ליוסי - בטח הבעיה שלך זה הטרנטה התורנית שאתה נוסע בה.

האמת שלאחרונה גיליתי שוולוו ישנה מאוד מושכת נשים, אם רק הייתי יודע על זה לפני 12 שנה לא הייתי נוסע בג'סטי לאוניברסיטה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
MIRC

האמת שלאחרונה גיליתי שוולוו ישנה מאוד מושכת נשים, אם רק הייתי יודע על זה לפני 12 שנה לא הייתי נוסע בג'סטי לאוניברסיטה.

בוקר טוב.

אני גיליתי לפני 4 שנים עד כמה וולבו ישנה, אבל מאד, מושכת נשים.

המייל שלי מפוצץ בהודעות זימה, בחורות נירשמות לפורום בהמוניהן רק בשביל לקרוא את הגיגי ולראות את הסימלון שלי, עשרות פתקים ניתחבים לי מתחת למגבים ובתקופה האחרונה אני ממעט לנוע בה - מצטער, לא יכול בקצב, בכל זאת אני בן 41 בקרוב.

באמת חבל שלא קניתי את הוולבו לפני 12 שנה, הייתי שובר את השיא של שלמה המלך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
MIRC - יפה כבר שכחתי שזה היה קיים בכלל.

ליוסי - בטח הבעיה שלך זה הטרנטה התורנית שאתה נוסע בה.

אני מבין שאתה נמצא הרבה בסמוך לבית גיל הזהב ?

אני לא חושב שבגילן הן יכולות להבדיל בין וולבו לרכב אחר, הכל נראה מטושטש כבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לרב הפורום השלום והברכה

אם אכן כדבריך, אני מציע שתמליץ למייסדים לפתוח פורם הכרויות לבעלי וולוו ישנות.

אין ספק שרבים ירכשו וולוו במקום ברייטלינג.

בנוסף, ברישום לאתרי הכרות נוהגים לגבות סכומים נאים כדמי מנוי, מה שבהחלט יכול לשפר את הכנסות האתר והמנהלים :idea: .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום שלום.

יש לי גם ברייטלינג וגם וולבו ישנה.

ללא ספק, כוח המשיכה והסקס אפיל המדהים שיש למכונית הזו פשוט ממגנטים בחורות, ואין להשוות אותו לכוח המשיכה של הברייטלינג או האומגה שלי.

ממליץ לכל מי שרוצה לחוות מה שיותר היכרויות, וכפועל יוצא מה שיותר ז...ים, לקנות וולבו ישנה.

אבל ממש ישנה, כמה שיותר ישנה, על משקל כל המרבה הרי זה משובח.

קשה לעלות על הדעת מכונית סקסית יותר מוולבו ישנה, פשוט מכונית נוטפת סקס אפיל.

מומלץ בחום !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

edan82

אני חולה על בחורים כמוך :)

בכיף הייתי מתווכח איתך על כל משפט וכל מילה שאמרת אבל בחרתי להתחייס לנקודת הההנחה (בשתי ה' הידיעה)-

1. אין בחורה שלא רוצה להכיר את הגבר האחת והיחיד שלה-תתפלא,יש כאלה,ואפילו לא מעט.

יקירי, פה את ממש טועה, הבחורה יכולה לומר לך שעכשיו מה שחשוב לה זה הקריירה, הלימודים, הילדים וזה יהיה ממש יפה ונחמד מצידה כלפיך - אבל אני מבטיח לך שאם יבוא גבר שידע לשלוט עליה ועל הרגשות שלה - היא לא תגיד לו את מה שנאמר לך :)

פורסם

אמרתי 'יכולה' שזה גוף שלישי בזמן עתיד - נקבה, זה אומר "יתכן יקרה הדבר".

אם זאת הגישה שלך, מעולה, לא מפריע לי. תמשיך להנות איתה - יום טוב :)

פורסם

רק לפרוטוקול, יכולה זה זמן הווה (תוכל לעומת זאת זה בזמן עתיד).

בדר"כ אני מתעלם מטעויות כאלה אבל בגלל הטון הספק מתנשא ספק משתחצן לא התאפקתי.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

edan82 אבל אני מבטיח לך שאם יבוא גבר שידע לשלוט עליה ועל הרגשות שלה - היא לא תגיד לו את מה שנאמר לך :)

:roflmao::roflmao::roflmao:

אוי, אוי, אוי... "חכמת" החיים והתובנות של ילדים בני 20...:lol:

מצחיק, מצחיק...

מזכיר לי את הציטוט הבא, מתוך הסרט Species:

המדען (על החיזר שיצרו במעבדה): We decided to make it female so it would be more docile and controllable.

הרוצח השכיר: More docile and controllable, eh? You guys don't get out much

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...