Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שזה קשור ל"לא ידע להתחיל כמו בן אדם".

ב4 השנים שהייתי מנוי לJDATEת הצלחתי לקבל רק 6 תגובות.

3 נגמרו בדייטים (היה טוב), 2 היו בחורות שאמרו "תודה אבל לא תודה" ועוד אחת שהייתה אחותי שנדפק לה הטלפון וביקשה שאני אתקשר אליה הביתה.

וכל זה למרות ששלחתי יותר מ200 הודעות (אני סלקטיבי ולא שולח לכל יצור).

האתרים האלו הם זוועה אבל בגלל בחורים שרק מתחילים עם כל דבר שנרשם שם ומפציצים בחורות עם הודעות.

צריך להיות מאוד מאוד מקורי בשביל שיתייחסו אליך.

בסוף הן פשוט לא מתייחסות לאף אחד כי חושבות שכולם רוצים זיון.

פורסם

אני המום, כי החוויה שלי הייתה שונה לחלוטין.

הייתי לסירוגין באתרי היכרויות מאז שהם נפתחו בסביבות 1999 ועד סוף 2005, כשהכרתי את אשתי.

בשנים האלה הייתי במאות דייטים חלקם התפתחו לקשרים של מספר חודשים, חלקם פחות מזה. צחוק הגורל הוא שאת אשתי פגשתי בחיים האמיתיים (מכון כושר) ולא באינטרנט, אך בהחלט נתקלתי בהמון בנות איכויות, בעיקר ב JDate.

וזה עוד כשבעוונותיי תפסתי תחת ובהגדרות החיפוש הגדרתי תמיד "איזור ת"א", "תואר ראשון ומעלה" ו"רזה".

אני מניח שהחוויה של יוסי שונה גם כי הוא לא מת"א.

פורסם
ועוד אחת שהייתה אחותי שנדפק לה הטלפון וביקשה שאני אתקשר אליה הביתה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

לא יודע איך אתה עושה את זה, באמת, אבל אני פשוט חייב להוריד את הכובע... אני פשוט לא יודע איך להגיב לכזה דבר :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בסוף הן פשוט לא מתייחסות לאף אחד כי חושבות שכולם רוצים זיון.

ומה אתה רוצה, דיון אינטלקטואלי?!

בשביל יש עוף בקארזפורום.

ב4 השנים שהייתי מנוי לJDATEת הצלחתי לקבל רק 6 תגובות.

פעם הבאה תירשם ל-ShiksaDate ויהיו לך יותר תגובות מבחורות שייתייחסו אליך כי הן חושבות שאתה מחפש זיון!

:lol: :lol: :lol: :lol:

לא יודע איך אתה עושה את זה, באמת, אבל אני פשוט חייב להוריד את הכובע... אני פשוט לא יודע איך להגיב לכזה דבר :lol:

פרנקוס מבוזבז על העוף שלנו. הוא חייב טור משלו בבלייזר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ידעתי שזה ישעשע אתכם :lol:

אבל זה באמת קרה.:-(

וכן, יש מצב שזה בגלל שאני מהצפון.

אני לא נראה רע בכלל ואני גם לא פסיכופט (למרות התפיסה של חלק מהפורום), אז זה יכול לתת הסבר.

בכל אופן האתרים האלו לא ממש אפקטיביים אלא אם כן אתה גר במרכז.

פורסם
ראיתי מה כמעט עשית לילד ההוא שנשען על הרכב בתערוכה.

נו.

זה בא להוכיח לבחורות שהוא יודע איך לחנך ילדים !:twisted:

אבהי כזה.:-D

פורסם

אני מכיר לפחות 2 זוגות שהתחתנו אחרי היכרות בJDATE, ולא כאלו שנואשו למצוא בני זוג בגלל מראה גרוע, לטענתם(ואני יכול להבין אותם), כמות הנשים(במקרה שלהם) שהם פשוט תת רמה ולא מתאימות לקשר רציני ,היא פשוט אדירה, דרך האתר הם יכלו לסנן לפי קריטריונים שלהם ועובדה בשטח,זה הצליח להם.

אני באופן אישי מעדיף הכרויות פנים אל פנים ולא נמשכתי מעולם לאתרים כאלו,אולם יש כאלו שזאתי אופציה מעולה עבורם.

פורסם
צריך להיות מאוד מאוד מקורי בשביל שיתייחסו אליך.

רוב הגברים מתחילים עם בחורה במשפטים מפוצצים הבאים :

היי, מה קורה?

את נראת נחמד, בא לך להכיר?

אם קשה לך להיות יותר מקורי מזה. סורי.

פורסם

יוסי. זה בפירוש ככה.

אתה - הרציני שמחפש באמת משהו טוב, וככל הנראה אדם איכותי, מוצא עצמך מתוסכל מול עשרות או יותר בנות

שפשוט מדפדפות להנאתן ומחפשות איזה "חתיך הורס" ואם אפשר על סוס גזעי.

האופציה של היכרות דרל האינטרנט היא טובה מחד, אך מאידך, מביאה לתופעת הדיפדוף במגאזין.

כשאתה מחפש נניח רכב בחוברת "פוקוס", אתה מן הסתם מחפש משהו שנראה ממש יפה ונוצץ.

וזו הבעיה. כי יכול להנוצץ הוא כזה רק בשביל למשוך אותך, אבל הוא - מלכודת כלכלית.

אותו דבר האתרים האלה.

לכן אני חושב שהדרך הטובה ביותר, עד כמה שזה אפשרי בימינו, אם כבר באינטרנט, בצ'אטים.

אני בזמנו הכרתי 2 בחורות ממש נחמדות ואיכותיות באמצעות צ'אט.

כי בצורה זו אפשר לראות אם יש בכלל על מה לדבר.

חשוב מאד לעבור לשלב התמונה דיי מהר, כי ודאי חלק פה מכירים את המצב בו מדברים רבות עם בן אדם, ואם זה גם שיחה קולית בטלפון אז בכלל... ואז מתחילים לדמיין את המראה של בן זוגנו לשיחה. וכשניפגשים... זה יכול להיות הלם טוטאלי. לטובה או לרעה.

לי זה קרה פעם אחת לכיוון הממש ממש רע.

ויש לי חבר שמצא את אשתו בצ'ט.

אבל הצ'אטים שאני מדבר עליהם אלו הצ'אטים של לפני 10-12 שנה, כשזה רק התחיל.

מישהו זוכר את הצ'אט הדפוק של וואלה ? היה גם קרלסברג ועוד כל מיני, ואז התחילו החדרים הפרטיים...

וגם היו חייבים לכתוב באנגלית, וזה דיי סינן את כל הערסים המצויים ושאר רפי שכל.

היום קשה לדבר בצ'אט בין כל הקללות וזיווגי המוח שיש שם.

כמובן שאתרי השידוכים של הדתיים, הם טיפה יותר "איכותיים" כי אנשים שם באים למטרה רצינית.

ב JDATE יש הרבה סטוצים.

פורסם

בוא נתחיל מעובדות :

1. אין בחורה שלא רוצה להכיר את הגבר האחת והיחיד שלה.

2. אם בחורה נרשמת לאתר הכרויות זה אומר שהיא רוצה להכיר מישהו.

3. שום בחורה לא מחפשת גבר שישקיע בה, לפחות על ההתחלה - אם אתה בא אליה בגישה של מאמי אני אגיד לך הכל ואעשה למענך כל מה שאת רוצה על מנת שתעני לי - אז אתה משדר נואשות והן מריחות את זה חזק. אין אף אחת בעולם שתרצה גבר נואש שלא יחלוט לשלוט עליה ועל הרגשות שלה.

אני יכול לדבר על זה שעות - אבל לא נראה לי שאתה תפנים את זה ואנחנו סתם נדווכח.

• תוכן חדש...