Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לעלות על הדעת מכונית סקסית יותר מוולבו ישנה, פשוט מכונית נוטפת סקס אפיל.

מומלץ בחום !

הדבר נאמר בהומור חברה!

אבל האמת היא שבאופן מפתיע עניין הוולוו באמת משך את תשומת ליבן של בנות המין היפה, אני מאמין שאם זו היתה איזו VTR הן לא היו שמות לב בכלל שלא מדובר ברכב רגיל.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

אוי, אוי, אוי... "חכמת" החיים והתובנות של ילדים בני 20...:lol:

מצחיק, מצחיק...

מזכיר לי את הציטוט הבא, מתוך הסרט Species:

המדען (על החיזר שיצרו במעבדה): We decided to make it female so it would be more docile and controllable.

הרוצח השכיר: More docile and controllable, eh? You guys don't get out much

אני אוהב את אותם הגברים בעלי תובנות של בני 40 שצוחקים עליי ואחר כך באים לבכות בפורומים שאתרי היכרויות מזייפים :)

פורסם

תקשיב סנופי אני לא נוהג להגיב פה ולרוב נהנה רק מלקרוא את תוכן הפורום, אבל גרמת לי אשכרה להתחבר לאתר.

מה עברת קורס ורבע עם כמה חברה "שמבינים בתחום" ומלמדים אותך איך לפטות בחורות בכאילו? להגיד להן את הדבר הנכון ברגע הנכון? לצחוק איתה כשאתה בעצם מביים את כל העסק? להרגיש מזוייף מבפנים ולתת לעצמך על זה קרדיט?

כשתגיע לגיל שיהיה לך מותר לצחוק על החיים, אתה תבין כמה היית ילד עדיין ותלמד לתת כבוד לאשה ולא, לא בתור אתגר פאבים.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אני אוהב את אותם הגברים בעלי תובנות של בני 40 שצוחקים עליי ואחר כך באים לבכות בפורומים שאתרי היכרויות מזייפים :)

בינתיים כל אותם "גברים בני 40" שאתה מדבר עליהם עומדים כבר במבחן התוצאה.

תתבגר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תראה, היינו סבלנים איתך, אבל כאן יושבים המבוגרים ודנים בעניינים שאם אבא שלך היה מדבר עליהם בסלון עם החברים שלו, היית שותק והולך לחדר לקרוא קומיקס. אז בבקשה... קח 50 שקל ותביא לגברים איזו בירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תראה, היינו סבלנים איתך, אבל כאן יושבים המבוגרים ודנים בעניינים שאם אבא שלך היה מדבר עליהם בסלון עם החברים שלו, היית שותק והולך לחדר לקרוא קומיקס. אז בבקשה... קח 50 שקל ותביא לגברים איזו בירה.

הייתי מראה לך את תוצאה שלי - אבל זה לא לעניין להראות למי יש יותר גדול.

לא. הייתי בא - פותח מחשב ומראה איך באותו האתר המזוייף בחורות שסיננו אותם - מתחילות לרדוף אחריהם.

לא באתי לתקן אותכם, לא באתי להלחם בכם.

אם אתם באמת אוהבים להתבייכן, שיבושם לכם.

מן הסתם שתמיד יותר קל להאשים משהו שהוא לא תלוי בכם וחס וחלילה לא את עצמכם.

שיהיה לכם סופ"ש מדהים.

פורסם
הייתי מראה לך את תוצאה שלי - אבל זה לא לעניין להראות למי יש יותר גדול.

.

ידידי,

זה המשפט שמייצג בדיוק את מה שעופר ואני התכוונו אליו.

אתה חושב שמישהו פה נמצא איתך בתחרות למי יש אישה יותר יפה או מי היה עם יותר בחורות,או בקיצור להגדרתך- למי יש יותר גדול.

אנחנו פה מנסים להסביר לך שכל עוד אתה באמת נמצא בשלב הזה,של לחפש להעשיר לעצמך את האגו על ידי זה שתיהיה לך בחורה יותר כוסית\זורמת אז יש מצב שמה שאתה כותב יכול לעבוד.

עד שזה מגיע לזוגיות רצינית (ולהיות בן 20 עם חברה ולחשוב על כך שאולי מתישהו אם יצא,תתחתנו, זה עדיין לא "זוגיות רצינית").

בחורות שנמצאות בקשר ועדיין לא "מריחות" את התחזקות הקשר באופק מוכנות לעיתים לספוג דברים כאלה ואחרים,אבל כשהן מריחות שיתכן שהקשר בינכם יתהדק בקרוב (אולי היא מרגישה שאתה הולך להציע לה נישואין,למשל) עושות סוג של "חשבון נפש" עצמי ושואלות את עצמן את השאלה הבאה:

זה הבנאדם שאני רוצה להעביר איתו את שארית חיי ?

אני אגלה לך סוד:

ברוב המקרים כשהגבר עם צורת החשיבה שלך,כלומר שלאישה אין זכות קבלת החלטות בכלום,התשובה לאותה תיהיה כמעט תמיד:

לא.

ואם התשובה לכך תיהיה כן,אני מוכן לפתוח סטופר לכמה זמן יחזיקו הנישואים האלה (אין צורך בלוח שנה,סטופר יספיק).

לפי רמת הבטחון העצמי (העודף בטחון עצמי אפילו הייתי אומר) ולפי רמת היהירות\התנשאות שלך ולפי זה שאתה חושב שרמת ההיענות שאתה מקבל באתר היכרויות מעידה על יכולותיך הפנומנליות, אני מוכן לחתום על כך שגילך סובב סביב 20,אולי מלמטה,אולי ממש מעט מלמעלה.

לא נורא,זה יעבור.

פורסם

לא לא לא!

אתה גלשתה מהנושא רחוק רחוק רחוק, לקחת את מה שאמרתי והלבשת את זה כל המערכת יחסים.

אני מדבר רק על שלב של ההכרות ועוד באינטרנט -

מההודעה הראשונה שלך באתר ההיכריות עד לשלב שאתם עוברים לטלפון.

קשר רציני ונישואים זה עוד נושא שאתה מוזמן לפתוח. אתה צודק, כנראה ששם לא יהיה לי הרבה מה לומר, אל תשכח, אני רק בן 20.

מה שאני אומר פה - זה שאם גבר שולח 200 הודעות לבחורות ומקבל הענות פחות מ20. כנראה שמשהו לא בסדר בגבר ולא באתר.

וזה בסדר - אינטרנט זה משהו יחסית חדש ולא כולם יודעים איך להכיר שם נשים/בחורות - כי פשוט אף אחד לא לימד אותם. אז מנסים מה שעובד בחיים האמייתים וזה איכשהו לא פועל. מפתיע.

פורסם
לא, זה לא דו כווני.

כמו שאני לא אביא לבחורה לבחור את טלוויזיה שלי, כמו שאני לא אתן לה לבחור את האוטו שלי, אני אתן לה אולי לבחור את השיר שיתנגן בתוכו, בתנאי שהוא ימצא חן בעיני כמובן, ככה אני לא אתן לה לבחור בי.

אני אוהב את המכנסיים שלי ואני לא מתכוון לוותר עליהם בשביל לובשת שמלות :-D

אני מדבר רק על שלב של ההכרות ועוד באינטרנט -

מההודעה הראשונה שלך באתר ההיכריות עד לשלב שאתם עוברים לטלפון.

.

2 הודעות שאתה כתבת בשרשור הזה,לא נראה לך שאתה סותר את עצמך ?

הרי אם אתה מדבר רק על השלב של ההיכרות האינטרנטית,איך זה מסתדר עם לבחור טלויזיה\אוטו\שיר וכו' ?

ידידי, אם הגעת למצב שיש לך בחורה ש"מנסה" לבחור לך טלויזיה\אוטו\שיר,מזל טוב, אתה כנראה במערכת יחסים.

ובלי קשר,אפרופו מה שכתבת "אני לא אתן לבחורה לבחור בי", ברוך הבא לשנות ה-2000,בחורות היום מתחילות עם בחורים, בחורות אומרות לך שלא מתאים להן להיות איתך במערכת יחסים כי אתה נחמד אבל הן רק בקטע של זיונים,בחורות מציעות נישואין לבן הזוג.

בקיצור, מה שאני בא להגיד לך זה שאתה תתפלא, אבל יכול להיות ששמלה ורודה פירחונית תתאים לך.

בהצלחה.

פורסם
הרי אם אתה מדבר רק על השלב של ההיכרות האינטרנטית,איך זה מסתדר עם לבחור טלויזיה\אוטו\שיר וכו' ?

כן, יש עובדה א' ועובדה ב', אם בחורה בוחרת בך אז כנראה שהיא גם תבחר את הרכב שלך, את המוזיקה שלך ואת התנהלות החיים שהמשותפים שלכם - אגב היא גם תבחר את המאהב מהצד שלה :)

ובלי קשר,אפרופו מה שכתבת "אני לא אתן לבחורה לבחור בי", ברוך הבא לשנות ה-2000,בחורות היום מתחילות עם בחורים, בחורות אומרות לך שלא מתאים להן להיות איתך במערכת יחסים כי אתה נחמד אבל הן רק בקטע של זיונים,בחורות מציעות נישואין לבן הזוג.

מסכים איתך, כי הגברים נהיו אפסים.

אני מעדיף להסתובב עד סוף חיי עם שמלה פרחונית ורודה מאשר שהבחורה שאני במערכת יחסים איתה - תציע לי נישואין.

אבל אם זה נראה לך תקין ובסדר - בהצלחה גם לך.

פורסם

קודם כל כן,זה נראה לי תקין לחלוטין שאישה תלך ותציע נישואין לחבר שלה.

אבל...

זה עדיין לא אומר שאני בעד זה,לא בגלל שזה "מבזה" את הגבר באיזושהי דרך,אלא כי לטעמי נהוג במקרה הזה שהגבר מציע נישואין,זה הכל.

אבל שוב,זה בסדר גמור אם אישה תציע נישואין לגבר.

ידידי,

אתה מתבטא כמו מישהו שגר באיזו עיר שכוחת אל שהקידמה והמודרניזציה עוד לא הגיעה אליה אז רק אקדם את פנייך בברכת ברוך הבא לשנות ה-2000, הנשים כבר מזמן מודות שהן אוהבות סקס,הן מתקדמות בתפקידי מפתח בשוק העבודה,לא כולן מחפשות בעל.

תרגיש חופשי להשאיר את הנבוט במערה,אתה לא חייב לצוד נמרים כדי לאכול,אפשר להכנס לסופר ולקנות את החיה כבר מתה.

:wink:

פורסם

לא מבין אתכם,ראבק אתם גברים מדהימים,צאו החוצה לווינגים במקומות פוטנציאלים,קניונים בעיקר,ותתחילו לפתוח סטים בהתחלה עם 4-5HB לשיפור הביטחון , ואחרי זה תתפסו ברמה ל8-10HB ,אומנות הפיתוי חברה ,לא תאמינו כמה זה יעזור לכם בחיים להבין שאתם מפתח להמון דלתות.

הכל מתחיל וניגמר בהערכה עצמית שלכם ומה באמת מגיע לכם.

קשר רציני יכול להתפתח אם יהיה צאנס מ2 הצדדים.

אני בקשר רציני עם בחורה כבר 4 חודש אחרי פרידה של 7 חודש מהאקסית.

בהתחלה הכל התחיל מכוסית שאני חייב להשכיב,ובהמשך גיליתי עלינו שממש כייף לנו והבחורה יפה מאד מבפנים וביססנו את הקשר.

יש כבר תיכנונים לעבור לגור ביחד.

הכל ניכתב ברוח טובה ,נא לא להתקיף,אני לא מתכוון להיתנצח ווירטואלית עם אף אחד ,את האנרגיה נא להשקיע בחוץ למצוא את האחת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה שאני אומר פה - זה שאם גבר שולח 200 הודעות לבחורות ומקבל הענות פחות מ20. כנראה שמשהו לא בסדר בגבר ולא באתר.

ילד, זה מה שאתה לא מבין: גבר בוגר שולח הודעות לנשים, לא לבחורות. אתה יודע, נשים... שיש להן קריירה, בית, לפעמים ילדים, כלומר, חיים. לא בחורות שגרות אצל אבא ומחפשות מישהו שישלם להן על הבילוי של שישי בערב.

בכלל לא משהו שאתה מכיר או מבין את מערכת השיקולים שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...