Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לרכוש רכב מסוג דייהטסו YRV משנת 2003, ברוב המודעות נתקלתי ביד 2 או יד 3 ובקילומטראז'ים שונים.

הייתי מעוניינת לדעת בכמה אחוזים אוכל להוריד את עלות הרכב בעקבות קילומוטראז' גבוה, מהו קילומטראז' גבוה בכלל?

ובכמה אחוזים אוכל להוריד את עלות הרכב באם מדובר על רכב יד 2 או 3 ?

אנא, חיזרו אלי בהקדם, אני מעוניינת לרכוש את הרכב בימים אלו.

תודה, גלי.

פורסם

אהלן גלי,

את צריכה לבדוק במחירון של לוי יצחק מה מחירו של הרכב לאחר שתכניסי את כל הפרמטרים הנ"ל (כגון קילומטרז', יד וכו'), תכתבי בגוגל "מחירון לוי יצחק", יש מחירון און ליין שבו את יכולה להשתמש. המחירון הוא אגב REFERNCE, גם אם יצא לך סכום מסויים זה לא אומר שהמוכר לא יכול לבקש מעל או מתחת למחירון, הכל עניין של היצע וביקוש...

פורסם

היי

תודה על התגובה.

כרגע יצאתי מאתר מחירון לוי יצחק, ניתן לקבל את מחירון הרכב המבוקש, אך לא ניתן לציין פרטים נוספים אשר משפיעים על עלות הרכב כגון: מספר ידיים שהרכב עבר , גובה קילומטראז' וכו'.

הרכב שאני מעוניינת לרכוש הוא דייהטסו YRV יד 3 ואיני יודעת בכמה אוכל ל'שחק' עם המחיר מול המוכר בגלל מספר הידיים שהרכב עבר.

פורסם

בטוח שניתן להוסיף פרמטרים, תסתכלי בתחתית הדף, יש משהו שנקרא "שקלול" או משהו בסגנון הזה, כשתלחצי על הכפתור הנ"ל למטה יפתחו שאר האופציות...

פורסם

רכב בן 7 יד שלישית לא מוריד כלום במחיר. ק"מ גבוה ברמה שמורידה משווי הרכב זה לרוב יותר מ-25000 ק"מ בשנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצאתי באתר לוי יצחק את האפשרות לבדיקת מחיר הרכב בהצגת פרמטרים שונים.

אכן המחיר משתנה בהתאם לקילומטראז' ומספר הידיים שהרכב עבר.

תודה לכם על העזרה.

• תוכן חדש...