Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את השלב הקל עברת ועכשיו השלב הקשה, אתה צריך להכיר כל רכב ולדעת איזה מהם חדש ואיזה ישן וכבר הרבה זמן בלוחות (כנראה שיש סיבה) תתאפק בהרבה סבלנות עד שתמצא אחת טובה ועל זה נאמר הסבלנות משתלמת, שיהיה בהצלחה :-D

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את התחקיר שלי בכל הנוגע לביטוח אפילו לא התחלתי, אז נתחיל אותו פה - למישהו יש איזשהן המלצות בשבילי, בהתייחס לדגם הנ"ל או בכלל? אינפורמציה, לינקים חשובים, במה להתחשב וממה להזהר, כל דבר יתרום...

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם

רגע, קודם קנה את הרכב. אכן כפי שנאמר התעריפים משתנים תדיר, ולכן יכול מאוד להיות שמה שרלוונטי היום לא רלוונטי מחר. כמו כן ישנם כל כך הרבה פרמטרים שבהם הביטוח מתחשב (או לא), שקשה מאוד לומר לך מה יהיו העלויות שלך ספציפית.

לכן כרגע תתרכז במציאת רכב טוב.

ובכל זאת רק לשם סיפוק הסקרנות ושלא להוציא אותך מאוכזב, אומר לך שלי עלה הביטוח, לפני כ8 חודשים, כ3200 ש"ח- חובה+מקיף.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על הלינק.

רגע, קודם קנה את הרכב. אכן כפי שנאמר התעריפים משתנים תדיר, ולכן יכול מאוד להיות שמה שרלוונטי היום לא רלוונטי מחר. כמו כן ישנם כל כך הרבה פרמטרים שבהם הביטוח מתחשב (או לא), שקשה מאוד לומר לך מה יהיו העלויות שלך ספציפית.

לכן כרגע תתרכז במציאת רכב טוב.

ובכל זאת רק לשם סיפוק הסקרנות ושלא להוציא אותך מאוכזב, אומר לך שלי עלה הביטוח, לפני כ8 חודשים, כ3200 ש"ח- חובה+מקיף.

וואו, זול. מה הגיל שלך אם יותר לי?

תסבירו לי משהו שלא הבנתי - איך אפשר לחכות ליום הרכישה, אם ביום הרכישה אני רוצה לעלות על הרכב ולנהוג? יש לי כבר הסכם בע"פ עם מישהו שמחכה לרכב החדש שלו. כלומר אנחנו מחכים ביחד.

פורסם

אתה יכול לראות בפרופיל שלי. שעשיתי את הביטוח הייתי 28 היום אני קרוב ל29. יש לציין שזה היה ביטוח לנהג יחיד ואין לי עבר ביטוחי בעייתי (טפו, טפו, טפו).

לא כל כך הבנתי מה אתה שואל, אם זה מבחינת סבלנות אז או שיש או שאין. אם זה מבחינת חוסר ודאות, אז וודא מתי מגיע הרכב של האדם וסגור איתו זכרון דברים כאשר את המחיר תחליטו בהתאם ליום המסירה: מחירון פחות x או מחירון של אותו היום, או גירסה כזו או אחרת של זיכרון דברים, שתבטיח לך את הרכב- כמובן שלאחר בדיקה.

ואם זה מבחינת ביטוח, ואתה יודע את יום המסירה, התחל לבצע סקר שוק לביטוח שיתחיל בתאריך שבו הרכב יהיה שלך, כך שביום העברת הבעלות רק תצטרך לפנות ישירות למי שהציע לך את ההצעה שהכי התאימה לך ולסגור עיסקה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני מתקרב לגיל 25, זקוק לביטוח לנהג יחיד ובלי עבר ביטוחי בעייתי (טפו!!), אז אני מניח שאנחנו בטווח מחיר דומה אם לא זהה, זה ממש מנחם, זה זול לעומת מה שצפיתי.

שאלתי אכן הייתה בנוגע לביטוח. מעבר למה שאמרת, יש גם ביטוח יומי או פתרון בסגנון זמני כזה?

הבעלים גם הציע לי להעביר את הביטוח שלו על שמי ולהתקזז איתו בסכום. מה אתם אומרים?

פורסם

יש אפשרות תיאורטית לעשות ביטוח לתקופה קצרה, אבל הוא יקר יותר מביטוח לתקופה של שנה.

אי אפשר להעביר את פוליסת הביטוח של הבעלים הקודמים אליך. לאחר העברת הבעלות יש לבטל את פוליסת הביטוח של המוכר וליצור פוליסה חדשה, על שמך.

אני לא מבין למה את מסתבך עם זה. כנס לזאפ או לאתר b2bit, שם תוכל לקבל פחות או יותר כיוון למחירי הביטוח הצפויים לך. לקראת מועד העברת הבעלות (נניח, שבוע קודם), תעשה סקר מחירים טלפוני ותבחר את הסוכנות שמתאימה לך. לאחר שתבחר את הסוכנות בקש מהם לשנות את תאריך ההתחלה של הפוליסה ליום בו אתה מתעתד לבצע את העברת הבעלות ובא לציון גואל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעלים של הרכב הציע להעביר, איידע אותו שזו לא אפשרות בכלל.

b2bit:

"משתמש יקר, השוואת המחירים בין כל הסוכנים בזירה הסתיימה

המחיר הנמוך ביותר שנמצא בזירה - ביטוח מקיף 5188 ש"ח

ביטוח צד ג' - 699 ש"ח"

zap:

"מנורה: חובה - 1,763 ש"ח, מקיף - 4,855 ש"ח, סה"כ - 6,618 ש"ח

הפניקס: חובה - 1,831 ש"ח, מקיף - 6,322 ש"ח, סה"כ - 7,521 ש"ח

הכשרה ביטוח: 1,782 ש"ח, מקיף - 8,582 ש"ח, סה"כ - 10,364 ש"ח"

לא סתם אמרתי שהביטוח של לוטי זול...

נראה לי שחלק אם לא כל העניין הוא שמעולם לא הייתה פוליסה שהיא על שמי. אני נוהג ברכב המשפחה שם הפוליסה היא על שם אבא שלי אבל על גביה רשום שאני הנהג הנוסף היחידי המורשה לנהוג על הרכב. כך היה בשלושת השנים האחרונות. אז למה בעצם זה לא נזקף לחובתי שמעולם לא ביצעתי תאונה מכל סוג שהוא ויש לי עבר "נקי"? או שאני טועה וכשאני ממלא פרטים במקומות כמו זאפ אני כן צריך לציין שיש לי עבר נקי של 3 שנים?

פורסם

אם אתה רשום כנהג בפוליסת הביטוח של אביך ויש לך אישורים על העדר תביעות בשלוש השנים האחרונות - זה בסדר.

אבל אם לאביך יש סוכן ביטוח קבוע, זה הזמן להרים אליו טלפון ולבקש הצעת מחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום,

למישהו יש המלצות על מכון בדיקה, ספציפית בתל אביב? מי שכל מה שיש לו להגיד זה "תחפש דיברו על זה כבר" שלא יגיב, חיפשתי ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ יותר מדינמומטר באזור היכל נוקיה. אני לוקח לבדיקה 206 בתל אביב ביום שישי הזה, אז זה דיי דחוף.

פורסם

אני וחבר עשינו חישוב כללי לגבי נסועה של 20K, לגבי שני רכבים. אלטו, ורכב משומש בן שלוש.

סכום הרכישה היה 40K.

נעזרנו במחשבון עלויות נסיעה, ובדקתי בפורום לגבי מימון.

הפרמטרים שנבדקו:

ביטוחים-מקיף לשתיהן. מחיר לאלטו מופיע בפורום.

צריכת דלק ממוצעת לרכב-אלטו מופיע בפורום. הרכב השני 1:13.

טיפולים תקופתיים-בפורום.

סחירות ע"פ ירידה של 13% שנתי.

וכמובן תיקונים אפשריים-3 שנים אחריות.

עלויות רכישה-מימון, בדיקות רכב לפני בדיקה.

אתה יודע מה המסקנה?

הגענו למסקנה שהעלויות החודשיות של האלטו, קרובות מאוד לרכב משומש עם אמינות מוחלטת.

תבדוק. מאוד מעניין.

-

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי, הצבתם אלטו חדשה מול רכב משומש בן שלוש? (זה לא מסתדר לי עם 40K תקציב)

אבל אני קונה אוטו בין יותר מפי שתיים בגיל... מה גם שהאלטו מכוערת (בעיניי) ואיטית. אם לא הבנתי נכון אתה מוזמן להסביר.

אני לא מכיר במרכז, בכל מקרה אני יכול להמליץ לך לקרוא כאן על קניית רכב משומש דבר שעזר לי מאוד.

תודה, כבר קראתי חלק מהדברים.

השאלה עדיין רלוונטית, הבדיקה עברה ליום ראשון - מי שיש לו המלצה על מכון בדיקה בתל אביב אני אשמח לשמוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...