Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת אם בכל האיביזות שהגיעו, בכל הצבעים, הדשבורד לבן... אני לא רואה איך דשבורד לבן מסתדר עם זה, או איך העין שלי מסתדרת עם זה...

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי בתמונה בעמוד הראשון בשרשור.

זה יכול להיות תוספת יפה, אבל אני לא חושב שזה יתאים לכל צבע חיצוני...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מעניין אותי לדעת אם בכל האיביזות שהגיעו, בכל הצבעים, הדשבורד לבן... אני לא רואה איך דשבורד לבן מסתדר עם זה, או איך העין שלי מסתדרת עם זה...

זה לא בדיוק לבן, זה יותר לכיוון אפור מאוד בהיר, וגם אני דווקא חשבתי כמוך, וזה מסתדר מעולה ברכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2535229&postcount=22

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

שלום לכם,

לפני קצת יותר משבוע (28/4) הגעתי לסוכנות בהרצליה עם אבי ולאחר התעניינות באיביזה החדשה מהמבצע, ביצעתי נסיעת מבחן עליה.

חשוב לציין שאני נהג חדש וצעיר ולא נהגתי בשום רכב ידני חוץ מהרכב שבו למדתי לימוד נהיגה, יונדאי לנטרה, בתקופת המלווה (שנגמרת לי עוד שבועיים) אני נוהג על ג'יפ טויוטה לנד-קרוזר.

נדלקתי על כל התכונות שבה ונהניתי בכל רגע בנסיעת המבחן עליה, סוחבת כמו שצריך, מהירה, זריזה, מגיבה טוב והיא יפה במיוחד !

זכור לי אפילו פאדיחות מעטות שעשיתי בשל חוסר הניסיון במכונית ידנית, כבר שכחתי לנהוג ברכב ידני מאז לימוד הנהיגה והרכב נכבה לי מס' פעמים, עדיין - הוא הגיב טוב והמנוע היה שקט, בזמן שכן נהגתי עליו הרגשתי נסיעה נוחה וחלקה.

בסוף נסיעת המבחן הגענו וחתמנו על החוזה, בסך הכל לאחר תוספת צבע (צהוב) + קודן + מע"מ + מס ערך מוסף ואגרת רישוי המכונית עולה לכביש לאחר תשלום כולל של 92K.

מאמין שהמכונית תספק אותי למספר השנים הבאות ללא בעיה.. במיוחד כשאני גם אתפנק לי איתה בתור מכונית ראשונה.

סוכן המכירות בהחלט בחור נחמד מאוד והשירות היה מצוין.

השאלה שלי היא האם מאלה שהזמינו בזמן האחרון יודע על תאריך מדוייק להגעת האונייה ?

בפרטי ההזמנה כתוב תאריך הגעה משוער : 16/6/10, אך התאריך נשמע לי רחוק מדי ואני מנסה בכל דרך לשמוע שהסיכויים נוטים לזה שאני אקבל את הבונבוניירה עוד לפני התאריך הזה 8) .

למישהו יש הערכה מתי באמת אקבל את הרכב ? ממש קשה להמתין.. חח , אני מרגיש כל יום...

האם יש סיכוי שתהייה הקדמה ? (קראתי פה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319404 שהמכונית הגיעה מוקדם מן הצפוי, כחודשיים לפני המצופה)

פורסם

djbh אפשר לשאול בן כמה אתה?.

לגבי הרכב שהזמנת זה ה- 1.4? אם כן אז, כך בחשבון מכיוון שהיה לרכב הזה בנפח מנוע 1.4 ביקוש רב מאוד יכול להיות שהאוניה תגיע לארץ עוד לפני התאריך שצוין לך.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

שלום רב

אני חדש בפורום

גם אני בעקבות המבצע של סיאט הזמנתי לפני מספר ימים את הסיאט ספורט קופה שמוצעת במבצע - בצבע לבן.

יש לי מספר שאלות ואודה למי שיוכל להשיב עליהן:

1. האם האוטו "סוחב" בעליות כמו שצריך עם מזגן?

2. האם מישהו רכש מערכת מולטימדיה ופנסי קסנון? (עפ"י הידוע לי רמת האיבזור SPORT מוצעת עם פנסי בי-קסנון. אודה למי שיוכל להבהיר את הנושא הזה.)

3. למי שכבר קיבל את האוטו או נסע נסיעת מבחן - איך מנגון ה-HEEL HOLD? האם באמת אין צורך ב"זינוק בעליה" (כלומר אין התדרדרות של הרכב בעליות)

תודה למי שיעזור.

יום טוב :wink:

פורסם
djbh אפשר לשאול בן כמה אתה?.

לגבי הרכב שהזמנת זה ה- 1.4? אם כן אז, כך בחשבון מכיוון שהיה לרכב הזה בנפח מנוע 1.4 ביקוש רב מאוד יכול להיות שהאוניה תגיע לארץ עוד לפני התאריך שצוין לך.

תודה על התשובה.

אני בן 17 ושלושה חודשים (טסט ראשון ביום הולדת..)

וכן, הזמנתי את הדגם שבמבצע - 1.4 נפח.

מצטער שאני חופר על זה.. - יש לך מושג עד כמה לפני ? אתה מדבר על שבוע שבועיים או סיכוי ליותר זמן לפני התאריך שצויין ?

תודה מראש

פורסם

djbh קודם מברוק על הרכב שנית זה מאוד תלוי יש מצב שהאוניה תהיה +- שבוע עד שבועיים לפני הגעתה המקורית וכך תקבל את הרכב מוקדם מן הצפוי יש מצב שהוא נדיר שמשהוא ביטל הזמנה או ששדרגו ל-1.6 והרכב כבר בארץ, וכך אתה יכול לקבל את הרכב הרבה לפני התאריך שצוין לך.

מצד אחד יכול להיות שכן יש אופציה שתקבל לפני המועד שנקבע לך אבל מנסיון, היבואנים עומדים בתאריכים שהם מציינים לרכב שהם מתחייבים לספק ללקוח ולי נראה מכיוון שהזמנת בצבע צהוב שלא הרבה מזמינים אותו אתה תקבל במועד שצוין לך אבל לך תדע

ה' גדול.

נ.ב אני יודע איך ההרגשה לחכות לאוטו במיוחד שאתה נהג חדש וזה אוטו ראשון :wink:  

בקישור הבא תוכל לראות תמונות של האיביזה שמשתתפת במבצע שמחכות בנמל.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319349&page=2

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אורן, או מישהו אחר יכול לתת פרטים על המערכת המובנת?

יציאות למגבר? גודל רמקולים? יש מקום לקומפוננטים? בקיצר, קצת מידע על המערכת אם אפשר בבקשה.

פורסם
אורן, או מישהו אחר יכול לתת פרטים על המערכת המובנת?

יציאות למגבר? גודל רמקולים? יש מקום לקומפוננטים? בקיצר, קצת מידע על המערכת אם אפשר בבקשה.

מצטרף לבקשה וגם אשמח אם אקבל התייחסות לשאלות שלי ..

פורסם

השאלה שלי היא האם מאלה שהזמינו בזמן האחרון יודע על תאריך מדוייק להגעת האונייה ?

בפרטי ההזמנה כתוב תאריך הגעה משוער : 16/6/10, אך התאריך נשמע לי רחוק מדי ואני מנסה בכל דרך לשמוע שהסיכויים נוטים לזה שאני אקבל את הבונבוניירה עוד לפני התאריך הזה 8) .

זה תאריך רחוק?

אני מתגייס חודש אחרי, וזה נראה לי קרוב מתמיד!

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
זה תאריך רחוק?

אני מתגייס חודש אחרי, וזה נראה לי קרוב מתמיד!

חח תאמין לי.. כשאתה מזמין אוטו ראשון ועוד חדש - כ"כ קשה לחכות.., אתה מרגיש כל דקה שעוברת ! לא בצחוק ..

• תוכן חדש...