Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפי מחירון לוי יצחק מחיר המחירון של הרכב הוא 150,000.

מחירון יד 2 לעומת זאת הוא 168,000.

מדוע קיים פער כזה? ומה המחיר הריאלי?

תודה.

פורסם

בעיה לבדוק כי קיימים מעט מאוד רכבים כאלה בארץ. זהו דגם טופליין( יש את הדגם הרגיל, לקצ'ורי, הייליין והדגם הכי מפואר שהוא הטופליין). בכל אופן לא קיימים רכבים דומים למכירה

פורסם

טופליין יובאה רק עם מנוע ה-2 ליטר טורבו של הגולף GTI עם 200 כ"ס.

ההבדלים היו דיבורים בלוטוס מובנית וג'אנט 17, רוב הסיכויים שישנן תוספות נוספות שאינני זוכר.

דגם ההייליין יובא עם מנוע ה-2 ליטר בנזין ודיזל ועכשיו מוצע גם עם מנוע ה-1.8 טורבו שהחליף את ה-2 ליטר בנזין. הוא כולל מעבר לדגם הרגיל ריפודי עור וג'אנטים בעיצוב שונה ושוב כמובן שיש עוד אביזרים שאינני זוכר.

פורסם

הוא שאל על פאסאט ולא על גולף (למרות שזה די דומה).

במודלים 2007:

טופליין זאת רמת גימור בפאסאט 2000 סמ"ק טורבו בנזין 200 כ"ס

היליין זאת רמת גימור בפאסאט 2000 סמ"ק TDI (טורבו דיזל) או FSI בנזין עם 150 כ"ס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

j22bulfas חבל שפירסמת את השאלה בשירשור שלי וגרמת לאנשים לסטות מנושא הפוסט.

אשמח לדעת אם המחיר של לוי יצחק הוא המחירון האמיתי והאם ההבדל של 18,000 נובע מחוסר עידכון באתר יד 2

פורסם

יש הבדלים גדולים בין שני מחירונים, ולא רק של פולקסוואגן.

לפעמים המחיר ביצחק לוי יותר גבוה, לפעמים ביד 2.

יד 2 טוענים שהמחירים מתבססים על העסקעות שבוצעו (אם פעם מכרת רכב דרך יד 2, ורצית להסיר את המודעה, התבקשת לרשות בצורה "חסוייה" את מחיר העיסקה).

אבל כמה פאסאטים מודל 2007 עם רמת גימור טופליין נמכרו כבר?

הרבה פעמים המחיר של השוק עומד איפשהו בין שני מחירונים, או, כמו שאוהבים כאן לרשום:

"אם אתה מוכר, תבקש לפי מחירון יותר גבוה, אם את הקונה - יותר נמוך".

אני חושב, שנכון לעכשיו, ביותר מקרים עדיין מסתמכים על יצחק לוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הוא שאל על פאסאט ולא על גולף (למרות שזה די דומה).

במודלים 2007:

טופליין זאת רמת גימור בפאסאט 2000 סמ"ק טורבו בנזין 200 כ"ס

היליין זאת רמת גימור בפאסאט 2000 סמ"ק TDI (טורבו דיזל) או FSI בנזין עם 150 כ"ס.

אני יודע שהוא התכוון לפסאט, גם אני התכוונתי אליה רק ציינתי שהמנוע נמצא גם בגולף GTI.

• תוכן חדש...