Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואותי מעניין, למה תמיד זה "מנוע מיבוא"??

מה אין עוד טויוטות בארץ :shock:

בפעם האחרונה שהצצתי מחלון ביתי ראיתי למטה בחניה לא פחות מ-5 קורולות כסופות (ממש קשה לי כבר לזהות את הרכב שלי :roll:)

אהה, אולי מעבר לים יש לרכבים חיים טובים יותר.. שם כל היום מלטפים את המנוע ומפנקים אותו :lol:

כל זה בשביל שיום אחד הוא יעשה עליה לארץ הקודש!

פורסם

אין ספק, תמיד המנוע מיבוא ורק מעיירה קטנה ביפן שבה כולם רופאים, מורים או כאלה שמעדיפים לנסוע באופניים.

כמו כן, 2003 זו השנה השחורה יותר של מנועי טויוטה... יצאו הרבה מנועי לימון, מטורקיה אם אני לא טועה.

בכל מקרה, תרים טלפון לבחור בשם אבי, הוא עובד במוסך המתמחה בהרכבת מנועים מאיזור המרכז.

יש לו מנוע 2005 מפירוק מקומי במצב טוב, הוא יסדר לך (פירוק והרכבה) בסכום של 6000 ש"ח.

בדר"כ האחריות על המנוע והעבודה היא 4 חודשים.

המס' שלו: 0573452525

בהצלחה.

פורסם

תודה לכולם. אני כבר מסודר. מנוע מורכב, אחריות לשנתיים!!! ( בעל מוסך לא ייתן אחריות כזו אם הוא לא באמת יודע מה המנוע שווה...)

בקיצור, יצא לי מחיר סביר ביותר למנוע שישמש אותי לפחות לעוד 200,000 ק"מ. לפי המלצת המוסכניק שלי, כדאי להחליף שמן כל 7,500, למרות שהיצרן ממליץ טיפול כל 15K, זה כדי להימנע מבעיית הבוצה ברשתית..

פורסם

בוקר טוב

צדקת מנוע קונים רק מיבוא

ובקשר לבוצה, ולפיח שנצבר

קרא את הקובץ המצורף

חומר ישראלי מעולה

פעם ב 30,000

שא ברכה

B260H3090511interne1.pdf

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8