Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריות של 7 שנים או 5 שנים קשורה למערכת להפחתת פליטת מזהמים קרי ממיר קטליטי ולא למנוע.

בכול מקרה בהצלחה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל, האחריות היא ל-7 שנים. ואת זה אמר לי גם מנהל מוסך מורשה של טויוטה. כלומר אני למעשה כמה חודשים בלבד לאחר האחריות. אז מה, בגלל כמה חודשים אני צריך להוציא 23,000 ש"ח. בגלל שנסעתי פחות ק"מ לשנה? יש כאלה שעושים 150,000 ב-3 שנים אז להם כן מגיע? מה זה קשור הזמן? זה צריך להיות לפי ק"מ או שעות מנוע.

אבי מכיר אישית אדם שברכבו קרתה אותה תקלה לאחר 6.5 שנים עם 100,000 ק"מ וטויוטה החליפו לו מנוע חדש.

זה לא "סיפורים" אלא אמיתי. למה החליפו לו? מטוב לב?

טויוטה יודעים טוב מאוד שמנוע שטופל לא צריך להתקלקל כל כך מהר ולאור מצבם העגום כיום , הם יעשו בשכל אם הם יתחילו להוכיח שהם יודעים לעמוד מאחורי התקלות שלהם ולתת שירות ללקוחות.

אין טעם לנהל את הויכוח כאן. את הנתונים שאתה מציג כאן, כמו אופן טיפולך ברכב, היחס ללקוחות אחרים, משך האחריות וכיו"ב הצג בפני היבואן, או עדיף מכך, היצרן. יש סיכוי, שהלך הרוח שקיים היום בטויוטה בנסיון לרצות את דעת הקהל, יעבוד לטובתך.

פורסם
אחריות של 7 שנים או 5 שנים קשורה למערכת להפחתת פליטת מזהמים קרי ממיר קטליטי ולא למנוע.

בכול מקרה בהצלחה.

היי מרק

אני אגב גם שמעתי שטויוטה הרחיבו את האחריות על המנוע ל 7 שנים אך שוב רק שמעתי.

האם היית ממליץ על פירוק קרטר ונקיונו? הרכב שלי מתקרב ל 100.000 ק"מ ואני בדילמה

אחד אמר לי בודאי זה מצוין ואחר אמר שזה סיכון גבוה לנזילות לאחר מכן.

אשמח לשמוע את דעתך.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

אם עובדים לפי הוראות היצרן לא תהיה שום נזילה, סה"כ מורידים את אגן השמן ומנקים את האגן והרשתית, לאחר מכן אם יש צורך באטם שמים אחד חדש וסוגרים לפי המומנט הנדרש וזהו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אישית לא מאמין לסיפור שלך עד אשר תציג את הפרטים הבאים:

1. אם החליפו לך מנוע אנא צרף מסמך המאשר את עצם החלפת המנוע.

2. לחילופין אתה יכול לצרף צילום רישיון הרכב לפני החלפת המנוע וצילום של הרישיון החדש עם קוד המנוע ומספר סידורי חדש.

אתה יכול למחוק פרטים מזהים מהצילום כגון: כתובת/שם פרטי/מספר שילדה

פורסם

אתה לא חייב להאמין, עדיין המכונית בעבודה, אני מקווה שעד סוף שבוע הבא זה יסתיים.

אם תרצה באישית אספר לך יותר.

רונן

פורסם
אתה לא חייב להאמין, עדיין המכונית בעבודה, אני מקווה שעד סוף שבוע הבא זה יסתיים.

אם תרצה באישית אספר לך יותר.

רונן

באיזה מוסך העבודה מבוצעת ? מהו קוד המנוע+מספר סידורי של הרכב שיש ברשותך הרשום ברישיון הרכב ?

פורסם
הי מרק,

המוסך בראשון א.ת חדש, הניירות ברכב, אך מספר השלדה 080537 והדגם 413057 שנת 2004, מקווה שזה עוזר.

המידע שצירפת לא עוזר במאומה.

פורסם
היי מרק

האם היית ממליץ על פירוק קרטר ונקיונו? הרכב שלי מתקרב ל 100.000 ק"מ ואני בדילמה

אחד אמר לי בודאי זה מצוין ואחר אמר שזה סיכון גבוה לנזילות לאחר מכן.

אשמח לשמוע את דעתך.

אני במקומך הייתי רץ למוסך לעשות!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

עדכון!

טויוטה הציעו לי הצעה "נדיבה": התקשרו אלי מהמוסך המורשה שבו היה הרכב ואמרו לי "מנוע חדש" ב12,000 ש"ח + מע"מ, במקום 23,000 ( כולל מע"מ).

ביקשתי לראות את הצעת המחיר ופירוט העבודה. שלחו לי בפקס את ההצעה אני רואה שמדובר במעין שילוב של הראש מנוע הישן ( צריך לעבור יישור), עם מנוע קצר חדש, שסתומים חדשים + העברת אביזרים מהמנוע הישן. בקיצור - יוצא לי כמעט 14,000 ש"ח למנוע שהם מרכיבים לי במוסך...

גררתי את האוטו חזרה למוסך שבו אני מטפל ( וכנראה גם אמשיך לטפל) - שם הביאו לי מנוע מיבוא, 15,000 ק"מ כמו חדש.

מחיר המנוע 6,500. ( יתווסף בטח עוד עבודה כמובן) - עדיף לי מנוע שהורכב במפעלי טויוטה ועשה 15,000 מאשר את היצור-כלאיים הזה שרצו לתת לי ב-14,000 .

• תוכן חדש...