Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום הנכבדים, עזרתכם נדרשת:

נתוני בסיס שלא ישתנו: HU של סוני שנותנת 4*50W+רמקולים עגולים קטנים מקדימה של קנווד (2WAY).

המצב כיום הוא שיש רמקולים 6X9 של קנווד מאחור (4WAY, 160W). הרמקולים האלו אצלי קרוב ל-5 שנים והם ככל הנראה עייפים מעט.

נוצר מצב שאני מקבל כסף על הישנים שלי ועכשיו ההתלבטות לגבי 6X9 חדשים (לא קומפוננט ולא נעליים, רק 6X9).

מסיבוב קצר ברשת יש דגמים רבים של קנווד ופיוניר בעד 500 ש"ח (זה סכום המקסימום), השאלה שלי היא איזו חברה עדיפה משתיהן כי בעבר פיוניר נשמעו לי מתכתיים יותר מקנווד ולכן בחרתי אז את הקנווד. האם המצב כיום דומה או שקשה לסווג את זה לפי פירמה אלא כל דגם לגופו?

כמו כן אני לא מאמין שיש חשיבות גדולה בין 3WAY ל- 4WAY.

אז חברי הפורום המלומדים, אשמח לקבל עצות לגבי איזה משני היצרנים עדיף ואשמח עוד יותר לקבל המלצות לדגם ספציפי, זיכרו....עד 500 ש"ח.

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למה רק פיוניר וקנווד? אין לך מגבר אז תקח רמקולים יותר חלשים אבל הרבה יותר איכותייים של JBL למשל. אם אתה מתעקש אז הפיוניר 300 ואט 4 ואי 6995 לא רע בכלל. שמעתי גם את ה260 הכחולים שאני לא זוכר איזה דגם זה. שהיו גם נחמדים רק טיפה יותר מידי טויטר. אבל אפשר לכוון.

פורסם

תשמע-אתה צריך רמקול שיעבוד טוב בלי הגברה לכן ה260\300 למרות שהם רמקולים מעולים (לי יש את ה260) לא הייתי ממלית לך לקחת אותם.

המלצה שלי-פיוניר 240 הכחולים אפשר למצוא אותם בפחות מ400 שקל באנטרנט. באס מעולה וצליל נקי. היו לי בעבר כאלה לפני ימי ההגברה והייתי ממש מרוצה זה רמקול ממש נציל

פורסם

הדגמים של פיוניר מאוד ממולצים.

אבל כמו שאתה אומר , יש ( או היה ) להם צליל מתכתי.

לכן מה יותר פשוט מללכת לחנויות / חברים / מפגשים , להקשיב לדגמים שונים ופשוט לבחור את מה שנשמע לך הכי טוב ?

זאת הדרך הכי יעילה. אני לדוגמא בזמנו , כאשר קניתי 9X6 חתכתי את המגש כמו שצריך , העברתי את החיווט והכל , הלכתי לחנויות ואמרתי להם " אם אתם רוצים שאני יקנה , תנו לי לשמוע אצלי ברכב את כל הדגמים שיש לכם , ואני יבחר מה שאני הכי אוהב .."

ממליץ לך לעשות משהו דומה ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה נשמע כספר?

תראה יש לך את האתר הזה -

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_showSubCat^175

יש בו דברים נחמדים במחירים פחות או יותר כמו שרצית, עד 500 ש"ח.

PIONEER, JBL, KENWOOD יש שם את כולם, אל תתיחס לוואט שכתוב עליהם כי בכל מקרה לא תוכל לנצל אותם כפי שכתוב, עפ"י מה שהבנתי הרדיו דיסק מוציא בין 17-23 RMS...

אבל כמובן שהכי טוב ללכת ולשמוע, אם אין לך כח אני לא חושב שתתאכזב מאף אחד מהבחירות אם אתה לא מחפש משהו מקצועי...

לי יש KENWOOD והם ממש אחלה... אבל הכל עניין של טעם...

בהצלחה!

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

• תוכן חדש...