Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, חג שמח

 

הרכב, סובארו WRX שנת 2001

הוצאתי סעפת יניקה על מנת להחליף צינורות דלק שכשלו

הצינורית בתמונה מתחברת לרכיב חשמלי, שממוקם מתחת לסעפת היניקה, בחלקה הפנימי - הקרוב לקיר אש, מצד ימין (הצד של הנהג).

הצינורית ישרה ובקצה שלה פונה 90 מעלות.

לאן אמורה להתחבר? לא ראיתי מקום פנוי על הסעפת בשבילה, הרכב עובד עגול, לא נסעתי איתו כדי לראות גדישה אבל כרגע הכל נראה כשיר.

אין שום חיבור T ליד השסתום פריקה, ולכן אין לי מושג לאן היא הולכת (ממוקמת קרוב לשסתום פריקה של האינטרקולר - אך מיקומה על בלוק המנוע טיפה מתחת לחיבור של סעפת היניקה)

 

אשמח אם מישהו בעל WRX יוכל לענות לי על השאלה לאן היא מתחברת.

 

תודה מראש.

 

אסף.

IMG_1292.jpg

  • ספונסר פורום
פורסם

המנוע הזה מורכב על סטנד,ולא בתוך הרכב,צלם את תא המנוע עם הצינורית,לדעתי הסולנואיד הוא סולנואיד הפיקוד של המיכל פחם פעיל.

אורן

×
×
  • תוכן חדש...