Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצמאות 2010, תרבות נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי לראות קצת הופעות של יום העצמאות, אני לא יודע מה איתכם אבל הצטערתי על שיצאתי בכלל מהבית לאור העובדה שבדרך חזרה הביתה הייתי צריך לעמוד בפקקים בתוך העיר קרוב לשעה וחצי. המצב היה פשוט לא נורמלי, נהגים חסרי סבלנות חותכים אחד את השני, עוברים באור אדום, חוצים פס רצוף ונוסעים בנתיב הנגדי כאשר מכוניות באות מנגד, כמה מוניות אפילו נסעו על המדרכה! בעוד ששוטרים עומדים בצמתים ונשארים אדישים לכל מה שקורה, מה הולך פה?!?! מה שבטוח זה שמבחינת איכות השלטון ותרבות נהיגה מדינת ישראל משתווה למדינת עולם שלישית.

פורסם

לא מצדיק את הנהגים, אבל המשטרה חסמה איזה חצי מהכבישים וגרמה לבלאגן הזה, לכן הם היו סלחניים לגבי עבירות התנועה

פורסם

אני בכלל היום התעצבנתי על נהג מונית. הרחוב שלי, הוא רחוב שנמצע בעליה,חד סיטרי וצר מאד.(בתיה מקוב ברחובות למי שמכיר). נכנסתי לרחוב שלי, עליתי חצי מהעליה ומה אני רואה? נהג מונית שיורד את הירידה כנגד הכיוון המותר.

כאשר ראה אותי החל לצפור. יצאתי מהאוטו ואמרתי לו שאני לא זז מילימטר לאחור, ואם הוא לא יעשה את כל העליה הזאת עכשיו ברוורס אני אתקשר למשטרה. פשוט חוצפה.

Renault clio RT 1994

פורסם
יצאתי לראות קצת הופעות של יום העצמאות, אני לא יודע מה איתכם אבל הצטערתי על שיצאתי בכלל מהבית לאור העובדה שבדרך חזרה הביתה הייתי צריך לעמוד בפקקים בתוך העיר קרוב לשעה וחצי. המצב היה פשוט לא נורמלי, נהגים חסרי סבלנות חותכים אחד את השני, עוברים באור אדום, חוצים פס רצוף ונוסעים בנתיב הנגדי כאשר מכוניות באות מנגד, כמה מוניות אפילו נסעו על המדרכה! בעוד ששוטרים עומדים בצמתים ונשארים אדישים לכל מה שקורה, מה הולך פה?!?! מה שבטוח זה שמבחינת איכות השלטון ותרבות נהיגה מדינת ישראל משתווה למדינת עולם שלישית.

אחרי התאור הדי טריוויאלי שלך עוד לא הבנתי באיזו עיר.

פורסם

למרות כל חוסר השקט וחוסר ההתחשבות אני חייב לציין דבר טוב שקרה לי:

אתמול יצאנו עם הילדים וחיפשנו חניה לקראת מקום שקרוב למרכז העיר [בקרוב הכוונה 600 מטר עד היציאה לרחוב הצדדי ומשם עוד 700 מטר עד לתחילת הרחוב הראשי].

בקיצור חיפשנו איזה רחוב צדדי וכשהגענו במקרה לרחוב ללא מוצא ניסיתי להתסובב,

שכן מהמקום ראה אותי וסימן לי ,פתחתי את החלון להגיד שאני מסתובב,

והוא פשוט הפתיע אותי באדיבותו ואמר לי שאני יכול לחנות מול הכניסה לחניה הפרטית שלו ולחסום אותו כי הוא כבר לא יוצא.

פשוט התרשמתי לטובה וגם אני וגם האישה ציינו שאין כבר אנשים כאלה.

ואז אמרתי לה שאנחנו צריכים לשלוח לו איזה מכתב תודה או מברק ,אבל לא היה שום שם על תיבת הדואר שלו ,רק הרחוב. :-( .

בכל אופן דברים קטנים כאלה מחזירים לי את האמון באנשים [ואפילו אמרתי לאישה שלאט לאט גם אני מתחיל לחשוב שהעיר שאני גר בה לא כזאת סנובית] 8)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
כמו כל יום רגיל בכבישים, רק עם זיקוקי דינור ברקע.

וילדים מרססים לך קצף על חצי מהאוטו שרק עכשיו עבר ווקס.. :evil:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
וילדים מרססים לך קצף על חצי מהאוטו שרק עכשיו עבר ווקס.. :evil:

הספריי (שנמכר תחת הסוואה כ"ספרייי קצץ ליום העצמאות") הוא ספריי לשיער שאסור כלל למכירה כמובן למטרות אחרות. (אבל אנחנו בישראל וכאן הכל הולך)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
כמו כל יום רגיל בכבישים, רק עם זיקוקי דינור ברקע.

+ אקסטרה עצבנות, אקסטרה לחץ וילדים טיפשים שמרססים ספרי קצף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתמול בטעות נקלעתי ממש ליד הבמה בשדרות רוטשילד בתל-אביב .

לא נעים כי באמת יותר מדי אנשים על הכביש, אבל לקח בדיוק 2 דקות לעבור ולבי שום נזק או רסס לאוטו.

פורסם

מחזק את דבריכם,

אתמול בלילה בסביבות 3 בערך, עשיתי סיבוב קטן לראות מה קורה בעיר,

אני נסעתי לי בכיף בנתיב השמאלי, רציתי לעבור לימני,

לא התחלתי לעבור נתיב, רק אותתי וישר שמעתי צפירות,

מבט במראה אני רואה ילד (בלי לפגוע באף אחד), עם ההונדה של אבא,

נוסע במהירות של לפחות 80 קמ"ש בתוך העיר,

והוא ממש התעצבן מזה שרציתי לעבור נתיב!

המשכתי בדרכי בלי להתייחס אליו יותר מידי,

ובסופו של דבר, לפניו היה רכב, והנתיב שלי (השמאלי) היה פנוי,

אז נסעתי לי בכיף בלי להפריע לאף אחד, ויצא שחלפתי על פניו,

הוא ממש כעס!

סוף הכביש הגענו לרמזור, 3 נתיבים, 2 ישר ואחד לפניה שמאלה,

אני ההיתי בשמאלי כי היתה תנועה בימני,

אז כדי להוכיח שהוא גבר, הוא נכנס לנתיב של הפניה שמאלה,

וכשהתחלף הרמזור (גם ישר וגם שמאלה באותו הזמן)

הוא פשוט לחץ על הדוושה עד הסוף ונכנס לשמאלי..

המחשבה שעברה לי בראש..."נו ועכשיו אתה גבר?"

סע לפי החוק, תגיע בשלום הכי חשוב...

כל כך עיצבן אתו שפיאסטה עם סאונד יפה עקפה אותך?

או כמו שאומר המפקד שלי "סע לאט תגיע מהר"

באמת מסר לכולם, תנהגו ותנהו, בלי לחץ.

לאט אבל בטוח...

יום עצמאות שמח ובטוח לכולם!

• תוכן חדש...