Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצמאות 2010, תרבות נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז קודם כל אני מבקש סליחה אם מישהו נסע היום מאשדוד לת"א על כביש 4 וראה טראנו ירוקה עוקפת מהשוליים.

במהלך בילויי יום העצמאות ולקראת הסיום, דרכתי על החול בים בדיוק איפה שעמד מנגל חצי דקה קודם לכן, הדבר גרם לי לכויה דרגה 2 בכף הרגל והייתי חייב להגיע במהירות לבי"ח, אי לכך והבהתאם לזאת, חבר שהיה עימי הביל אותי לבי"ח לצורך טיפול ונסענו בשוליים.

ועכשיו לבהמות שיש בכבישים:

אימפרזה טורבו שחורה, שנת 2004 כנראה, עם שריטה מקצה לקצה בצידו השמאלי של הרכב, הפריע לו שעוקפים מהשוליים, למרות שנסענו עם אורות מצוקה ולא היה קשה ממש להבחין שאני נמצא בבעיה, הוא החליט לחתוך אותנו להשתולל ולהפריע בנסיעה, לאחר שהתחלתי להעיף עליו קרח שהיה ברשותי כדי להרגיע את הכויה, הוא מיהר לשלוף תעודת שוטר.

אז כנראה שככה נראת המדינה שלנו ב2010, שוטר משתולל וחותך אדם שנמצא במצוקה.

אני מקווה להתקל באותו בן-אדם בנסיבות הפוכות.

חג שמח :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה שנאמר פה אולי גם נכון וגם חלק לא אבל לי יש דווקא מה לומר, לטובה על המשטרה היום.

עבירות קלות,כמובן יחסית, כמו להחנות את האוטו באדום לבן, או להיכנס עם האוטו למדרכה, או ליצור פקק בלי כוונה, עבירות כאלה המשטרה העלימה עין היום.

זה לא שנהגו שיכורים, מהירות מופרזת, סיכון חיי אדם, או כל עבירה חמורה אחרת.

לדעתי יום אחד בשנה, לא יהיה רע שהמשטרה תתחשב באדם.

כמובן ששום עבירה לא מוצדקת, אפילו לא חניה בלי לשלם במדחם, אבל עבירות קלות, ביום ההולדת של המדינהף המדינה והמשטרה התחשבו וזה לטובה.

פורסם
טוב, אז קודם כל אני מבקש סליחה אם מישהו נסע היום מאשדוד לת"א על כביש 4 וראה טראנו ירוקה עוקפת מהשוליים.

במהלך בילויי יום העצמאות ולקראת הסיום, דרכתי על החול בים בדיוק איפה שעמד מנגל חצי דקה קודם לכן, הדבר גרם לי לכויה דרגה 2 בכף הרגל והייתי חייב להגיע במהירות לבי"ח, אי לכך והבהתאם לזאת, חבר שהיה עימי הביל אותי לבי"ח לצורך טיפול ונסענו בשוליים.

חג שמח :)

יש קורס מיוחד שעושים בשביל כל התאונות האלו?

איך זה תמיד קורה לך?

אתה מגנט תאונות מהלך :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע באיזה מקום חלק מהאנשים חיים פה אבל המשטרע ממש לא העלימה עין מעבירות תנועה קלות.

בחגיגות העצמאות של יום שני המון אנשים החנו את הרכבים שלהם באדום לבן וחניות אוטובוס בפתח תקווה ובכל מקום אפשרי שפשוט ניתן אך הרכבים באמת שלא הפריעו לתנועה ומה אני רואה לפתע, 2-3 פקחים הולכים ומביאים רפורטים על ימין ועל שמאל,זה בזיון שלא יאמן כמותו,אותו הרגע אתה חושב לעצמך חבל שאי אפשר לדפוק להם איזה כדור בראש,סך הכל אנשים רוצים להנות ואין איפה לחנות את הרכב בקרבת מקום.

דבר שני,מה שהכי עיצבן אותי זה ביום העצמאות ביציאה מהקניון ליד המקום שעושים הכנות היה פקק מתוך החניה של הקניון,עמדתי בפקק 45 דק' וזאת אמורה להיות נסיעה עד מקום סיום הפקק בדיוק כדקה וחצי 2,כשאני מגיע למקום סיום הפקק(כיכר) אני רואה ניידת שעצרה רכב עם איזה בחור והשוטר מתווכח איתו בחוץ משך כל הזמן הזה וזה מה שגרם לפקק,זה באמת גרם לי לקבל עצבים בפקק,כי מילא יש פקק בגלל כל המשאיות שמגיעות בשביל להביא את כל הדברים בשביל החג אז בנוסף לזה עומד המנא**ק ותורם עוד יותר עומס לפקק עם איזה בחור ועוד באמצע הכיכר.

באמת מדינת עולם שלישי,חבל שאי אפשר לפגוע בשוטרים כאלה.

פורסם

תן לי להבין אתה מאשים את השוטרים בכך שהם עושים את עבודתם?

א. אין חנייה אל תגיע ברכב. נקודה. סע באוטובוס או במונית.

ב. אתה צודק. במדינה נורמלית כמו ארצות הברית למשל אותו אחד שצעק על השוטר היה נעצר באשמת תקיפת שוטרים.

באמת מדינת עולם שלישי. אין סדר, אין אכיפה, אין כבוד לחוק.

כמובן ששום עבירה לא מוצדקת, אפילו לא חניה בלי לשלם במדחם, אבל עבירות קלות, ביום ההולדת של המדינהף המדינה והמשטרה התחשבו וזה לטובה.

אין כמו לחגוג יום הולדת למדינה ע"י שריפת יערות (כי למה שנכבה את הגלחים כמו בני אדם) וזריקת טונות של זבל בפארקים.

פורסם

בבחירה לצאת לבמות הבהמות העירוניות - נגזר דינכם להתחכך בבהמות העושות את אותו דבר בדיוק...

לגבי הקצף והטינופת - מסתבר שעל בילוי חינם משלמים בריבית דריבית...

מקור כל הצרות בעיני הוא באותה התנגשות הפסיכולוגית בין הרצוי - יום בילוי רגוע, משפחתי ומהנה בחיק הטבע, לבין המצוי - פקקי ענק, צפיפות, צעקות, עמישראל במלוא מבושיו הפרמיטיביים.

הפתרון הוא ייצור אלטרנטיבות בילוי אחרות מאשר היגררות למפגן העממיות הדביקה הזו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מוזר לשמוע על כל הסיפורים האלה.

בת"א-יפו באיזור פלורנטין היה המון חניה פנויה.

אותו דבר בפתח תקווה.

כנראה שיש לי מזל?

פורסם
יש קורס מיוחד שעושים בשביל כל התאונות האלו?

איך זה תמיד קורה לך?

אתה מגנט תאונות מהלך :roll:

היי, איש חכם אמר פעם באיזה סרט יפה "כשהזין עומד השכל בתחת".

אז אצלי הוא ברגל

ולגבי הנושא של הבילוי בכיף וכל זה, אני יכול לאמר שמאוד מאוד נהנתי במהלך כל השעות שהייתי בחוף הים (מראשון בערב עד שלישי), היו לא מעט אנשים בחוף, אבל רק אנשים שבאו עם ג'יפים (באשדוד, אחרי החוף הדרומי לכיון אשקלון כבר).

כשיצאנו החוצה מהחוף, הבנתי כמה הוא היה "ריק" באופן יחסי לכל מה שהולך בעיר עצמה.

לגבי הפקקים וכל האנדרלמוסיה הזו, אני אישית לוקח את זה בחשבון כשאני יוצא לבלות בחגים, אם זה ככ מפריע לי אני חוזר הביתה מהשטח עם הג'יפ, במקום פקקים אני נהנה מהטבע אבל הזמן הוא אותו זמן כי אני בדרכ מוצא לי הרפתקאות בדרך.

פורסם
למרות שנסענו עם אורות מצוקה ולא היה קשה ממש להבחין שאני נמצא בבעיה...

...שוטר משתולל וחותך אדם שנמצא במצוקה.

מאיפה השוטר צריך לדעת שאתה במצוקה? לפי אורות החירום הדולקים?

הרי כל יום בכל עיר נהגים חונים בדאבל עם "אורות מצוקה" כדי לקפוץ למשוך כסף/ לקנות סיגריות

ובכל יום נוסעים נהגים בשוליים כדי לעקוף את הפקק, גם הם עם "אורות מצוקה"

נוצר מצב שכשאתה באמת במצוקה לא מאמינים לך. אני מבין את השוטר. אין לך מה להאשים אותו, אלא את הנהגים המשתמשים באורות מצוקה שלא לצורך.

תהיה בריא (מקווה שהכוויה היא ברגל שמאל ויש לך רכב אוטומט :-))

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכויה היא ברגל ימין ויש לי רכב גיר רגיל, כל הזין. (אני גם נוסע 200 קמ ביום בערך)

לגבי הנושא עם השוטר, אין לי בעיה להעצר להראות לשוטר את המצב (לא קשה להבחין במה שקורה, אני עם רגל בתוך צידנית)

אבל מכאן ועד לאיזה מתנדב/שוטר שלא נמצא כרגע בתפקיד ותוך כדי חיתוך מסוכן, אני אישית אם הייתי על ההגה הייתי נכנס בו (אני לא צוחק ומי שמכיר אותי יודע).

פורסם
וילדים מרססים לך קצף על חצי מהאוטו שרק עכשיו עבר ווקס.. :evil:

לי ריססו קצף על המספר האחורי,עצר אותי שוטר ואחרי 10 דקות של ויכוחים החליט לוותר,שימו לב לשנה הבאה :) .

פורסם

וכל זה קרה במדינת תל אביב

באשדוד העומס תנועה היה מינורי , בקושי הורגש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...