Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני בן 18 ואין לי ממש ידע בכל מה שקשור מכאנית לרכב .

ברשותי ניסן סאני ידנית 1993

אתמול אחריי כמה לחיצות וזריקות קלאצ'ים והנדברקסים , הרכב התחיל לא לסוע , ז"א אני מכניס ראשון כרגיל , לוחץ על הדוושה והאוטו לא מאיץ כמו שהאיץ פעם , הוא מעלה סל"ד אבל לא נוסע וככה זה בכל ההילוכים עד שהגעתי ל80 ונסעתי כמה ק"מ והמחוג של המהירות נפל ל0 , אני בא להכניס ראשון , עוזב קלץ' ולוחץ גז ולא מגיב , ככה זה בכל ההילוכים מכניס ראשון ,2 ,3, 4,5 בעמידה ולא כלום , אין שום תגובה של קלא'ץ או הפרדה או משהו .

אם מישהו הין אותי , אשמח לשמוע מה קרה .

ומה עלות תיקון משוערת .

תודה .

שבת שלום .

פורסם

היי, ע"פ נשמע כאילו שרפת את המצמד, עלות החלפה באיזור ה1000 שח להערכתי הגסה (יכול להיות תזוזה במחיר גם למעלה מעט, פשוט לא מכיר את הרכב ספציפית).

גרור אותו למוסך ואל תנסה לנסוע, כי אתה הורס את הגלגל תנופה ככה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

העבודה שאתה חושב שאתה בטוקיו דריפט לא קשורה לבעיה ,אבל זה שאתה זורק קלאצ ומפרפר (אם זה אפשרי באוטו הזה בכלל) וחושב שלא יקרה כלום אז אתה טועה וזה די ברור שאתה לא מבין במכניקה אם אתה מתעלל באוטו שלך ככה, יש סיכוי ששרפת את הקלאצ'(היה ריח של שרוף?) וזה כבר עולה לא מעט, החלפת חלקים ועלות עבודה, הדוושת קלאצ' מגיבה אותו דבר כמו תמיד או שיש שינוי ,יכול להיות שהיא עומדת להיקרע ,והכי טוב גש למוסך שאתה סומך עליו שיבדוק את הרכב,ואם תתקן את זה אל תמשיך בהתעללות הזאת .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הרכב נגרר מכביש 4 בלילה וכרגע הוא במוסך .

מוסר השכל , לא ללחוץ עם הונדה טורבו כשברשותך 100 כ"ס של שנות ה 93 .

• תוכן חדש...