Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

לאחרונה התקנתי ברכב (איביזה 2010) את המכשיר הנ"ל, ואני מעוניין לחבר אותו לידית בלם היד (רק למקרה שזה יבדק בטסט או על ידי שוטר מזדמן). הוראות ההתקנה מתארות חיבור פשוט לכבל שמתחבר ללחצן של הידית שאחראי על הדלקת הנורה וכל המשתמע מזה.

הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין איך זה יעבוד- נכון לעכשיו הכבל המיעד במכשיר מחובר קבוע למינוס, מה שמאפשר פעולה רציפה ללא קשר לבלם היד. חיבור לכבל החשמל של הלחצן לא יחבר את הכבל לפלוס? אם אני מנתק את הכבל מהלחצן ומקצר את שני המגעים שלו הנורה בלוח שעונים נדלקת, כלומר למיטב הבנתי עובר שם מתח ולא מדובר במינוס, אז איך זה יעבוד?

אני מבין נכון או שיש לי טעות בהבנה? (מה שמאוד יכול להיות).

כל עזרה תתקבל בשמחה.

יוסי.

פורסם

קודם כל ,כסת"ח. חיבור כזה יאפשר לי להראות לבוחן/שוטר שהיחידה מחוברת לבלם היד ואין אפשרות לראות סרטים או לחייג תוך כדי נסיעה (את המפסק המחליף שיאפשר לי להעביר בין החיבור הזה לחיבור מינוס קבוע הם לא צריכים לראות).

בנוסף יש את הסיפוק הקטן הזה שאתה יודע שעשית משהו לבד.

פורסם

זה נראה לי פשוט סתמי.

אין טעם לבצע זאת ומעולם לא שמעתי שבדקו דבר כזה, לא בטסט ולא ע"י שוטר.

סער.

פורסם

למרות שאני מתאר לעצמי שהדבר הזה באמת לא ייבדק אף פעם, אני עדיין רוצה לעשות את זה, ולו רק לשם העשייה בלבד.

מי שיודע ומוכן לסייע- אשמח לקבל עזרה.

מי שלא יודע ורק מוצא לנכון לשתף אותי בדעתו- גם הולך.

תודה.

פורסם

תראה, מתחת לידית ההנדברקס ישנו לחצן, שכאשר הידית למטה הוא נלחץ ושהיא למעלה הוא משוחרר.

תפקידו היא לסגור ולפתוח מעגל חשמלי שמדליק ומכבה את נורת בלם היד.

חבר אליו את הכבל מה-HU והנה לך מה שביקשת.

סער.

• תוכן חדש...