Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת חום מרצדת ב 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול החלה תופעה של ריצוד נורת חום במהלך נסיעה (עד כה רק בזמן נסיעה בין-עירונית).

הרכב הוא 106 שנת 98.

הנורה מרצדת מספר שניות, דולקת קבוע למשך 10-15 שניות ונכבית.

בפעם הראשונה עצרתי מיד את הרכב והדממתי, ראיתי שמאוורר המנוע עובד, הנחתי לו לסיים והנעתי שוב ללא בעיה.

התופעה חזרה על עצמה עוד פעמיים בהן לא כיביתי את הרכב והנורה כבתה מעצמה.

מבקש הנחיות או עיצות בכיזה כיוון לבדוק.

מתחדשת*

פורסם

ראשית, אני מניח שאין בדגם שלך מד טמפ' נוזל קירור. המלצה שלי - תתקין אחד ויפה שעה אחת קודם.

שנית, יכול להיות שיש בעיה במגעים של חיישן הטמפ' שגורם לנורית להדלק. בדוק את החיווט שלו.

פורסם

יש חיישן אחד שנמצא על בית התרמוסטט וכל תפקידו הוא להדליק את נורית ה-STOP. אני מאמין שאצלך הוא מבצע את אותה הפעולה. תתחיל משם ובמידה וזה לא עזר, תמשיך בפורם PSI (במידה וזה יחזור לתפקד בקרוב :wink:)

ואל תזלזל בהצעה שלי לשעון טמפ'. העניין הזה רגיש מאוד בצרפתיות!

במידה והיה לך אחד כזה, היית יכול לראות האם הטמפ' נורמלית ואז בודאות לדעת שישנה תקלה בנורית.

פורסם

ברור, גם אני מאוד בעד חיווי מלא בצורת שעון לכל הפרמטרים במנוע.

הבעיה זה העלות שכרגע לא עולה בקנה אחד עם שאר הוצאות המשפחה :-(

מתחדשת*

פורסם

נכון לעכשיו: הוספתי מעט מים, והתופעה עדיין לא חזרה על עצמה.

בתכנון ניקוי מערכת המים מכל הג'יפה שיש שם.

אופיר, אתה יכול לתת קישור לשעון במחיר הזה, או לחילופין לשלוח לי ה"פ על חנות בו הוא נמכר?

מתחדשת*

פורסם

אכן, ברשותי :-D

אם אתה לא מכיר חנות המוכרת מד טמפ' כמו שהצעת, מאין לך מחירו 100 ש"ח?

מתחדשת*

• תוכן חדש...