Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לנתק דרך הפיוז את מערכת ABS וליראות איזה ביצועים יהיה לי ברכב מדובר בהונדה קופה 96 אם אני לוחץ פול גז מהמקום הוא לא מפרפר הוא עולה לאט לאט .

רציתי לדעת אם אפשר ומה יקרה שאני ינתק את מערכת ABS שלי .

זאת המפה שלי של הפיוזים 16 זה ABS ועוד כמה דברים שלא הבנתי .. אגב מזה מערכת SRS?

mnygg451mdte.jpg

מה אתם אומרים אני יכול לנתק ?

פורסם

אל תנתק אותו.

גם לא קשור בשום צורה לתאוצה של הרכב (לא מפרפר? אוטומט, לא?)

גם תגלה בבלימת חירום ראשונה שהוא חיוני לדברים אחרים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אל תנתק אותה!

מערכת חשובה ומצילת חיים, מה עלה לך בראש?

היה איזה מרואיין בטופגיר שאמר:

"בפעם היחידה שעשיתי תאונה זה היה שניתקתי את הESP"

המערכות האלה חשובות, אל תתעסק.

פורסם

ABS מציל חיים! במיוחד לנהגים לא מיומנים ובכלל.

תעשה לעצמך ולסובבים טובה ענקית ואל תנתק אותו! :arrow:

ואתה רוצה לפרפר? ולהרוס עוד יותר את הרכב? תקנה אחת עם גיר ידני. במקום להשקיע בחלונות שחורים ומערכת מפוצצת :roll:

פורסם

מערכת ה ABS כפי שרשמו, אינה קשורה לתאוצת הרכב, אין לנתקה. עקרון הפעולה שלה הוא שבזמן בלימת חירום, עדיין מתאפשרת לנהג שליטה מסויימת בהכוונת הרכב לכיוון הרצוי ומניעת התנגשות, זאת במקום להחליק ללא שליטה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ABS מציל חיים! במיוחד לנהגים לא מיומנים ובכלל.

תעשה לעצמך ולסובבים טובה ענקית ואל תנתק אותו! :arrow:

ואתה רוצה לפרפר? ולהרוס עוד יותר את הרכב? תקנה אחת עם גיר ידני. במקום להשקיע בחלונות שחורים ומערכת מפוצצת :roll:

:-D איך אתה יודע? על המערכת אני לא מוותר בעד שום פירפורים. גיר ידני אולי אני יסיב את שלי אחרי המערכת

פורסם

סתם שתדע, לאח שלי הייתה הונדה אקורד 97,

יום אחד בחורף האחרון ראינו שהנורה של הABS דלוקה, אז הלכנו למוסך כדי לבדוק את העניין, ובגלל שאח שלי התרגל מאוד לABS, וכל הכביש היה רטוב, כשהוא ניסה לקחת פנייה דיי חדה האוטו פשוט החליק ועשינו תאונה, האוטו הלך לגמרי.

בקיצור, מערכת מאוד חשובה,

אל תנתק אותה, מה גם שאין לה שום קשר לתאוצה של הרכב.

כמו שאמרו לך, לפרפורים, תקנה ידני.

• תוכן חדש...