Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכריזמה יותר נוחה בנסיעה.

ואם אני לא טועה גם יותר חסכונית [אמנם היא "רק 90 כוחות סוס אבל רצועת המומנט מגיע בטווח יותר רחב וזמינה בסל"ד יותר נמוך מהמאזדה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא מכיר את הכריזמה, אבל את המאזדה כן,

ברשותי כבר 4 שנים מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1800, 140000 ק"מ, ואני מאוד מרוצה:

חזקה מאוד - גז ואתה טס, מאיצה טוב מאוד - לעומת ה- C4 שברשותי שחלשה בהרבה לפחות בהאצה,

נוחות - לא רעה בכלל,

דלק - לא בדקתי אבל לא שותה ( אני מאמין 1-11 בערך, אבל שוב זה תלוי בנסיעה שלך ואיך שהאוטו טופל )

תיקונים\בעיות\מחלות - לא היו דברים מיוחדים חוץ מצמיגים שזה בכל אוטו, ברקסים, מילוי גז למזגן, וטיפולים שוטפים פעם בשנה.

בסה"כ אני ממליץ

אפילו חשבתי לשדרג למזדה 3, אבל וויתרתי כי הגעתי למסקנה שזה לא באמת שידרוג רציני ,הייתי צריך להוסיף 30000, והייתי מקבל רק עיצוב חדשני יותר.

פורסם
הכריזמה יותר נוחה בנסיעה.

ואם אני לא טועה גם יותר חסכונית [אמנם היא "רק 90 כוחות סוס אבל רצועת המומנט מגיע בטווח יותר רחב וזמינה בסל"ד יותר נמוך מהמאזדה].

לכריזמה 103 כ"ס,רכב נחמד בסה"כ ונותן תמורה טובה למחיר בו הוא נסחר.

אביב8)

פורסם

מניסיון נהיגה על שתיהן אני יכול להגיד שהמזדה הרבה יותר נוחה מהכריזמה.

בלשון המעטה, הנוחות של הכריזמה לא משהו בכלל.

לא יכול להמליץ לך מבחינת צריכת דלק וטיפולים, אבל אישית אהבתי את המזדה.

• תוכן חדש...