Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בבחירת מצלמה DSLR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הצלמים בפורום

אני מחפש לשדרג את הCANON POWER SHOT S5 שלי למשהו רציני יותר

כרגע אני מתלבט בין שני הדגמים

CANON EOS500D

NICON D5000

אני הייתי מרוצה מהמצלמה שלי,אבל יש כמה דברים שמאוד מפריעים לי

מהירות הצילום-מהרגע שלוחצים על הלחצן ועד שהמצלמה תצלם,לוקח לפעמים כמה שניות,וכשמנסים לצלם ילד

בזמן המשחק,זה מאוד קריטי

בנוסף הנושא של הפוקוס-אני אישית למדתי להיסתדר איתו,אבל אישתי לפעמים לא מצליחה לכוון והתמונה נמרחת

יש גם דרישה לצילום כמה תמונות ברצף,ושאיכות התמונה לא תיפגע.

אני מצלם בד"כ נופים ואנשים (PORTRAIT) ואני הולך להישתמש בעדשה מהקיט,ובעתיד אשדרג למשהו רציני יותר

אז תודה מראש

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תשמע אני קניתי לפני כחודש את ה t1i זה ה 500D אמריקאי אותו דבר.

ואני ממש מרוצה אחלה תמונות, תגובות מהירות וצילום מתמשך (אתה צריך כרטיס זיכרון מהיר לפחות CLASS 6).

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

כל אחד יגיד אחרת.

בעל הפנטקס - ימליץ על פנטקס.

בעל הקנון - ימליץ על קנון.

בעל הניקון - ימליץ על ניקון.

לך לחנות צילום ותבדוק מי מהן נוחה יותר לתפעול והחזקה (קטנה/גדולה מידי ליד).

בכללי, אף אחת מהן אינה בחירה רעה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא 75-300, כי הייתי רחוק והתעצלתי לעלות על החול, אבל עם הייתי מתקרב לחוף אני מאמין

שאין בעיה להוציא את אותם תמונות עם הקיט.

פורסם

לפני שבועיים לערך שדרגתי את ה-350D שלי ל-7D, אז כבעל קאנון אני לא אשקר ואודה שאני משוחד מעט.

עם זאת, כמו שאוראל המליץ, לך לחנות ותבדוק איך הן מרגישות לך ביד ואיך הן מבחינת התפעול.

בתחום איכות התמונה כולן +/- באותה הרמה אבל אם בכ"ז החלטת ללכת על קאנון אז תתאמץ מעט ותקנה כבר את ה-550D החדשה, יש שיפור ניכר בעיקר באיכות התמונה(מעבר לפיצ'רים הנוספים).

פורסם

*למען גילוי נאות אני משתמש די מכור של ניקון.

אני מחזיק ברשותי D90 ו-D40, ואחרי שהחזקתי את ה-D5000 אני יכול להגיד שלי אישית היא מעבירה תחושה מאוד מצועצעת ולא רצינית אבל התפנית הכי גדולה שלה היא שאיכות הפלט שלה ב-JPEG משתווה ב-99% בערך לאיכות הפלט של ה-D90 וזה אומר הרבה על איכות החישן של המצלמה.

ל-D5000 יש יתרון נוסף והוא המסך שאותו ניתן לכוון לכמה זוויות וזה יכול להיות די שימושי לפוזיציות מסויימות או יכול להוות כמובן מכשול מכיוון שמנגנון זה יכול להתקלקל די מהר.

לעומת זאת ה-500D של קאנון היא מצלמה מאוד טובה ובעלת פלט JPEG ברמה גבוהה אבל לטעמי קצת פחות טוב מהניקון וזה נובע מכך שהקנון טיפה יותר ישנה מהניקון (ההוכחה לכך היא ה-550D שעכשיו יצאה לקאנון והביקורות רק מהללות אותה).

אני לא יכול להגיד לך איזו מצלמה יותר טובה בשבילך חד משמעית מכיוון שהצבעים בין החברות קצת שונים ויכולות האיזו הגבוה גם שונים ולכן ההמלצה הכי טובה והכי אובייקטיבית תהיה שתיגש לחנות ותבדוק בעצמך מה יותר טוב בשבילך.

נ.ב: הנה כמה מבחני השוואה בין המצלמות שמעניינות אותך:

קאנון 500D:

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos500d/

קאנון 550D:

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos550d/

ניקון D5000:

http://www.dpreview.com/reviews/nikond5000/

D5000 VS. 500D VS. 550D:

http://www.dxomark.com/index.php/eng/Image-Quality-Database/Compare-cameras/(appareil1)/319%7C0/(appareil2)/338%7C0/(appareil3)/320%7C0/(onglet)/0/(brand)/Canon/(brand2)/Canon/(brand3)/Nikon

מקווה שעזרתי.

פורסם

וואו, אני לא מעודכן. כבר 550D? :shock:

איציק, תתחדש ותהנה.

אני אקפוץ לבקר (כשאסיים עם החולי) ואשמח אם תיתן להתרשם ממנה - היא הרכישה הבאה שלי :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על ההמלצות!

אני בתלבט בין קנון לניקון בגלל שאני כבר כמה שנים עובד עם קנון וממש מכיר את הממשקים שלהם

ועם ניקון יצא לי להישתמש כמה פעמים,לכן אני פחות או יותר יודע על הממשק שלו

נכון לעכשיו אני אשדרג את הכרטיס הזכרון לS5 שלי

מסך עם אפשרות לכמה זוויות זה הדבר,יש לי אותו בS5,היה לי כזה בS3 ובS1,חבל שלדגמי DSLR אין מסך כזה

לכן היתרון הוא לניקון.

זה צילמתי עם POWERSHOT S5 שלי

16.02.10%20065.JPG

16.02.10%20109.JPG

וזה עם הS1 הישנה:

29.09.07%20128.JPG

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

מישהו יכול לתת לי קישור לכרטיס זכרון מהיר,כמו שהוזכר כאן CLASS 6 ומעלה?

תודה

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

קודם כל יש 550 כבר, אז למה 500

דבר שני אני קנוניסט אבל אני דווקא לא הולך להמליץ על קנון בלבד.

לניקון ברמות הכניסה מצלמות מוצלחות הרבה יותר לדעתי.

אני (בניגוד לכמה משתמשים אחרים, בלי להזכיר שמות אבל הם תכף יבואו ויגיוד שאני מדבר שטויות) ממליץ להצמד לשני אלה (ניקון או קנון) ולעזוב את האופציות האחרות כי עם שני יצרנים אלה אפשר לגדול הרבה יותר בקלות (פלאשים, מבחר עדשות עצום ועוד)

ההצעה של ללכת לחנות ולשחק טיפה עם שתי מצלמות הוא רעיון טוב

מה שלא תבחר, תקבל מצלמה מעולה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בקשר למעבר ממצלמה כמו S5 ל-DSLR, כדי לקבל את אותן אפשרויות של עצמיות, יהיה צורך לירכוש הרבה עצמיות לטווחים מגוונים וזה אלפי שקלים לפחות לכל עצמית סבירה ואלפי דולארים לעצמית איכותית.

ל-S5 יש יכולות מקרו וכמות זום שאין לשום עצמית קיט. אני לא מדבר על כושר הפרדה של עצמיות, איכות אלא רק על יכולות.

מעבר לזה, בתמונות שצירף פותח שרשור הוא משתמש בעומק שדה הגדול שיש לעצמית המובנית של המצלמה שלו. לעצמיות של DSLR לרוב יש עומק שדה קטן בהרבה. האם זה יתרון או חיסון, זה כבר שאלה אחרת, תלוי מה רוצים לצלם.

הבעייה עם מצלמות SLR, שהשקעה רק מתחילה בקניית המצלמה. קונים הרבה מאוד ציוד נוסף, כמו עצמיות לטווחים שונים, פלאש וכד'. בנוספו של דבר מחיר של גוף עוד לא יהיה היקר שבציוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מישהו יכול לתת לי קישור לכרטיס זכרון מהיר,כמו שהוזכר כאן CLASS 6 ומעלה?

תודה

http://www.electrota.co.il/Product.asp?Pid=SDSDRX3-8192&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

אני אישית קניתי ב EBAY - חצי מחיר.

יש גם חברות יותר זולות, אבל בהשוואות בין הכרטיסים, אומרים שיש הבדלים במהירויות.

• תוכן חדש...