Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה בהונדה סיויק 94,מנוע ויטק של דגם חדש (99) . לפני כמה ימים שמתי אגזוז זרימה חופשית, ופילטר פתוח ושמתי לב בלילה שהסעפת פליטה נהיית אדומה .הורדתי את הפילטר והחזרתי למקורי והכול הסתדר, הסעפת לא נהיית אדומה. הרכבנו את הפילטר באוטו של חבר, גם הונדה סיוויק ואותו דבר קורה גם אצלו , מישהו יודע מה זה יכול להיות.?

ויש לי גם עוד בעיה, שאני פותח סוייץ המשאבת דלק לפעמים לא מקבלת חשמל אז אני נותן לה פלוס מניע ועוזב ואז זה נישאר בסדר, איזה חשמלאי אמר לי שיכול להיות משהו במחשב אולי יכול להיות עוד משהו. ? תודה למי שיוכל לעזור

פורסם

אחד מתפקידיו של הדלק הוא צינון תא הבעירה.מינון הדלק בתערובת הוא חשוב גם בעניין הזה.

מה שקורה באוטו זה בגלל שכמות האוויר שנכנסת לתא הבעירה לא מתאימה לכמות האוויר.יש מעט מידי דלק-תערובת עניה.

כשחסר דלק, הבעירה חמה מאוד וסעפת אדומה היא התוצאה.

אם תוסיף מחשב שבעזרתו יכנס עוד דלק, הסעפת תפסיק להסמיק ככל הנראה.

האוטו צורך יותר דלק לא אומר בהכרח שהתערובת עשירה מידי.

תחשוב על המנוע בתור משאבה.

נכנס משהו מצד אחד, ויוצא מהצד השני.

אם אתה מאפשר למשאבה "נשימה" טובה יותר ע"י פילטר אוויר וסעפת פליטה פתוחים, כמות ומהירות האוויר שנכנס ויוצא יהיו מהירות יותר.ולכן יותר דלק יכנס.(כי נכנס יותר אוויר)

אבל זה עדיין לא אומר שנכנס מספיק דלק.

אם בא לך,אתה יכול לפרק פלגים, לצלם אותם ולהעלות תמונות.

2 גלגלים תמיד עדיפים על 4

פורסם

זה שכב מעלי צודק לחלוטין,יש צורך בשינוי מפת הזרקה במחשב לפני שישרפו לך השסתומים.ישנה אפשרות "לעבוד" על חיישן טמפ' האויר ולגרום למחשב ניהול הרכב לחשוב שהוא עובד בהתנעת בוקר זה יאריך את זמני ההזרקה.

פורסם
זה שכב מעלי צודק לחלוטין,יש צורך בשינוי מפת הזרקה במחשב לפני שישרפו לך השסתומים.ישנה אפשרות "לעבוד" על חיישן טמפ' האויר ולגרום למחשב ניהול הרכב לחשוב שהוא עובד בהתנעת בוקר זה יאריך את זמני ההזרקה.

אין קשר בין חיישן טמפ' אוויר לבין התנעת בוקר, חיישן טמפ' אוויר IAT משנה יחד עם עוד כמה חיישנים את קידום/איחור ההצתה.

מה שאחראי להתנעות בוקר זה חיישן טמפ' נוזל קירור ETC.

יקיר.

פורסם

נסה לחבר שוב את הפילטר פתוח ולאחר מכן נתק את המינוס מהמצבר למשך כ10דקות וחבר חזרה, לאחר מכן בדוק אם הסעפת שוב מתלהטת.

ניתוק המצבר יאפס את המחשב ניהול ויגרום לו לרשום מחדש נתונים מהכיוונים החדשים.

פורסם

תודה לכולם .

אבל עם אתה אומר שלא נכנס מספיק דלק, איך אתה מסביר את זה שהאוטו אאוכל בסביבות 1 ל 6 7 .

אני תכף יפרק פלאגים, יצלם ויעלה לך לראות.

אני ינסה גם לאפס את המחשב ויעדכן. אבל ניראה לי שניתקתי את המצבר ניסיתי אבל רק לכמה שניות.

פורסם

יש לך בעיה בהבנת הנקרא.

בכל מקרה, אני בעד שתצבע את הסעפת בכחול. ברצינות.

ואז היא לא תהיה אדומה אלא סגולה (אני אעזור לך, כחול ואדום = סגול). תחשוב על זה, זה יראה בן זונה.

תעלה תמונות אחרי הצביעה!

:mm_yeah:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...