Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר תבעיה קוראים לזה עודף כוח אולי האוטו חזק מידי תוריד את כל השיפורים!!

גם לי הייתה תבעיה הזאת באוטו ב2 באר גדישה אחרי 10 או 20 לחיצות הסעפת נהיית אדומה עד שקופה...

זה מוזר בטרוף!!

FIAT X1/9 .127.133

GOLF MK2 1.8 TURBO 20 VT

פורסם

אז ככה יש לי גם הונדה

היא גם אוכלת דלק אבל לא 1ל7 אצלי 1ל9 או 10 הכי טוב לעשות ניקוי אינג'קטורים וככה תצרוכת הדלק תירד ותיקח בחשבון שכל שיפור מעלה את תצרוכת הדלק אז בהצלחה

פורסם

נתחיל מזה שתתחיל להתבטא יפה ולא בשפה כזו.

נמשיך בזה שסעפת שמגיעה לצבע אדום זה בד"כ מסיבה אחת,

חוסר דלק.

אלא אם אתה גודש וגזי הפליטה מגיעים ל 800 מעלות.

מכיוון שאין ברשותך רכב מוגדש, אמרו לך שכנראה זה בעקבות חוסר דלק.

אתה טענת שהאוטו אוכל דלק.

אתה צריך לבדוק את יחס האוויר דלק בצורה רצינית יותר ולא לפטור את העניין בזה שהרכב אוכל דלק.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תודה על התשובות היותר רציניות

איך אני יכול לבדוק את יחס האוויר דלק,? ועם אני לא יכול לבדוק לבד, איפה בודקים את זה ?

ועוד משהו שלא הזכרתי ,אמרתי שיש לי מנוע ויטק דגם חדש (שנת 99), והסעפת יניקה שם שונה יותר שמנה, ואצלי היא רגילה של הדגם של המנוע הקודם, יכול להיות שזה גם קשור למשהו ?

פורסם

יכול להיות, אם סעפת היניקה גדולה יותר והמצערת גדולה יותר, יש אופציה שנכנסת כמות אוויר גבוהה יותר.

ואם נכנסת כמות אוויר גדולה יותר, אך הפיצוי בדלק לא בהתאם, זו סיבה הגיונית לקבל גוון אדום בצנרת הפליטה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הסעפת נראית שמנה יותר, אבל המצערת של הדגם החדש והישן אותו גודל, רק שבדגם החדש אין מנוע צעדים ויש לו עוד חיישן בתחתית המצערת, ובדגם הישן יש מנוע צעדים ואין את החיישן בתחתית של המצערת . אבל בכול אופן הסעפת לא מתלהטת עם בית פילטר מקורי. אז או שיש פתרון, או שנוותר על הפילטר פתוח .

פורסם

לפי מה שאתה מתאר- יותר נראה לי שיש לך סתימה באגזוז(שגם יכול לגרום לסעפת אדומה) וגם לתצרוכת דלק מוגזמת.

הייתי בודק את העניין(נתקלתי בזה לא מעט פעמים).

מנסיון-פילטר פתוח ברכב שלך לא אמור לגרום לחוסר דלק,ובטוח לא ברמה שהסעפת מאדימה.

המחשב אמור להוסיף דלק לפי הכמות אויר שהוספת, ובמקרה אני מכיר לא מעט הונדות שהוסיפו פילטר ואגזוז ואין להם שום בעיה.

או שהממיר שלך סתום או שיש לך דוד אחר סתום- תפרק את האגזוז בחיבור אחרי הסעפת ותבדוק אם הסעפת עדיין מאדימה.

בהצלחה.

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם
... ויש לי גם עוד בעיה, שאני פותח סוייץ המשאבת דלק לפעמים לא מקבלת חשמל אז אני נותן לה פלוס מניע ועוזב ואז זה נישאר בסדר

כמו שאמרו לך, כנראה יש לך בעיה רצינית של חוסר דלק ושל תערובת ענייה מידי שמעלה טמ"פ בתאי השריפה.

הנזקים שיכולים להיגרם הם עדי כדי התפרקות בוכנות והרס מנוע טוטאלי.

מכיוון שכאן אנחנו בפורום בהתכתבות ולא במוסך, ומכיוון שהמנוע שלך ממש לא סטנדרטי (מנוע א' סעפת ב', פילטר ג' וכל מיני שטויות נוספות) אני ממליץ לך ללכת לבדוק את הרכב במוסך רציני, כולל בדיקת יחס אוויר דלק, חבל להיות חכם ולשבור מנוע.

ד"א, סעפת אדומה זה אחלה, אבל לא על מנוע שלא אמור להתמודד עם טמפ' כאלו ...

My 2 Cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לפני שבועיים פירקתי את הממיר הקטליטי ורוקנתי אותו,עכשיו יש כמו עוד דוד אחד ארוך כזה ודק, יכול להיות שזה המשתיק ושהוא סתום?? ויתכן שבאמת משאבת הדלק לא מזרימה מספיק לחץ ? אבל עוד פעם עם אין לחץ למה הצריכה מוגזמת,אני אבדוק את עניין האגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...