Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור, אתה רוצה לפרוק משהו?

בהתחלה הוצאתי, עכשיו כבר אין לי כוח.

עצלנים לא?

גם אני מנמיך את הווליום בכניסה לשכונת המגורים שלי/ לאיזור בו אני מחנה את הרכב. מקווה שזה עדיף מכלום.

מתחדשת*

פורסם

רומם-זה לא קשור.

אנשים לא רואים את השטות שמאחורי זה.צחוק,צחוק.יכול אדם לא להוציא את הפאנל ולא יקרה כלום.שנים.כל החיים,לא משנה.

אבל אני לא מאחל לאף אחד את ההרגשה הזיפתית שמישהו זר נכנס לרכב ועושה בו שמות.

להגיע לרכב שלך כשהזכוכית מנופצת וכל הרסיסים מפוזרים בתוכה,הר"ד נגנב,החוטים קרועים ואולי גם נלקח עוד משהו "על הדרך" כמו שאומרים,כמו MIO,טלפון קבוע ועוד.מה שנקרא-עיסקת חבילה.אי אפשר למנוע גניבה אבל בהחלט ניתן לצמצם את הסוכריות שדוחפות גנב להידלק דווקא על הרכב שלך.ושכחתי עוד משהו.ללכת למשטרה להגיש תלונה,לדבר ולבקש אישור מהביטוח,וללכת לזגג.זה לא זמן או כאבי ראש?

ארנק אתם כן לוקחים?למה?תשאירו אותו מתחת למושב.למה מה יקרה? :wink:

פורסם

בהתחלה הייתי מוציא אותו ואז אחרי כמה פעמים אחרי שירדתי לאוטו ושכחתי לקחת את הפאנל איתי, נכנסתי לעצבים כי אצלי הרכב לא נוסע בלי מוזיקה.

אני שם בתא כפפות כי אין לי כח להסחב איתו או לזכור תמיד לקחת אותו.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הייתי בסרט הזה, לא פעם.

אני יודע שאני מכין את עצמי לנפילה, אבל כל פעם שוכח את זה כשצריך לצאת מהרכב.

מתחדשת*

פורסם
LIVIUR הוא מתאר בדיוק חיבור של פלוס אחרי סויץ' או שאני עדיין לא מבין אותו נכון.

זה לא משנה שאתה מכבה את המכשיר לפני שאתה מכבה את הרכב, בכל מקרה כשתדליק סויץ' הוא יידלק.

חח כבר התבלבלתי,אז זה כן תקין או לא?

ארזה-אתה צודק,אבל זה קצת משוגע ובלתי אפשרי לקחת את הרדיו דיסק איתך לכל מקום,אם אתה יוצא לבלות (ומה שמבאס שאזורי הבילוי בדר"כ מסוכנים מבחינת פריצה למכוניות),או הולך ללימודים למשל אז איך בדיוק תסחב איתך עם הרדיו דיסק לפאב או עוד יותר גרוע מועדון למשל,וללימודים,תקח איתך את הרדיו דיסק בתיק? הרי זה הכי גרוע כי בקלות הוא יכול להנזק ממכה\דריכה על התיק בטעות וכו'....

אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת לוקח אותו איתך לכל מקום?

פורסם

העניין של לשים אותו בתא כפפות או מתחת למושג הכי משתלם כי בכל מקרה הגנב לא יודע אם הפנל באוטו או לא מכיוון שהוא מוחבא מה שמייצר אצלו את אותו אפקט בין אם הפנל באמת עלייככם או לא, במידה והוא מחליט לפרוץ כנראה שלא רק את הרדיודיסק הוא סימן.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הרי יש לך קופסה קשיחה שלתוכה אתה מכניס את הפאנל.זה תפקידה.

לא.אני לא לוקח ב100 אחוז. :oops:

זה נכון שזה די מפריע אבל כל יום הפאנל עולה איתי הביתה.ובמקומות לא מוכרים -הוא בא איתי.אבל גם אם היציאה היא לחצי שעה,הפאנל-איתי.

אם תסגל לעצמך עיקביות-עם הזמן לא תוכל לזוז בלעדיו.הרי הוא נכנס לכל תיק צד או פאו'ץ.והיו לי 2 פריצות בעברי.נלקחו פריטים שקשורים לעבודתי(טכנאי) שאלהים יודע מה הגנבים יעשו עם זה.אבל במערכת-לא נגעו.(הפאנל היה איתי)

אני כ12 שנה עם פאנלים נשלפים שונים.הם עברו איתי כיברת דרך ארוכה והיו עימי בלילות ובקור,בימים ובחמסינים,ליוו אותי כמעט על כל צעד ושעל והיו איתי במשברים ובשמחות.אז לא לתת להם כבוד ולאפשר לפאנל שמלווה אותך ביומיום מנוחה נאותה ושינה ערבה ושקטה שם בפינה של המזנון יחד עם הארנק ,הפלאפון והארנק ומפתחות הרכב-שינוח למחר,לקראת עוד יום עבודה סיזיפי ושוחק? :lol: ובעודי כותב לך ,מגניב אנכי מבט אל ידידי הותיק והנאמן שישן כעת שנת ישרים ומקליד במקלדת בשקט פן העירו לפתע...8)

ליאור

פורסם

מקרה שקרה לחבר טוב,הוא קנה מערכת (2 מגברים,סאב,קומפוננט,וכבל) הוא שם את כל הדברים בבגאז' בלי הרכבה,והיה לו רמקולים של פיונר מקדימה + רדיו של פיונר דולפינים שלא ממש מושכים עיניים(עובדה את זה לא לקחו),עד שהוא מצא רדיו אחר שחיפש, יום לפני הוא בא לרכב בבוקר והבגאז' פתוח למעלה בלי שום דבר בפנים.

מקרה לא נעים..

Scan Speak

פורסם

^

אאאאאוווווווווווץץץץץץ'

כזה דבר היה הורס לי לא את היום אלא את המשך השנה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תשמע עבר חודשיים והבנאדם לא רוצה יותר לקנות מערכת מהטראומה,הוא אפילו לא רוצה לדבר על זה.

כל מה שהיה לו שם עלה בסביבות ה 7-8K

Scan Speak

פורסם

אני אחלוק את ההתנסות האישית שלי, יש מצב שהיא רק תבלבל את מי שרוצה עצה בעניין :wink:

אני נוהג להוציא את הפאנל תמיד (הדאגה אצלי ממקור גנטי, אוי אברוך).

יום אחד נכנסתי לבית של חבר עם הפאנל ביד. הכלבה שלו, ששמחה מאד לראות אותי, קפצה עלי והעיפה את הפאנל על הרצפה (הוא אמנם היה בתוך הקופסה שלו, אבל נשלף ממנה בקלי קלות).

כתוצאה מהנפילה, נשבר החלק בפאנל שמאפשר לנתק אותו מהמכשיר.

אמנם, בעזרת מברג קטנטן ומעט אקרובטיקה יכולתי לשלוף את הפאנל, אבל בהחלט התעצלתי.

כמובן שלא עבר שבוע והרכב שלי נפרץ מתחת לבית (ממש מתחת לחדר שלי, קומה ראשונה על עמודים).

שמעתי את הרעשים, אבל כשהגעתי למטה כבר היה מאוחר מדי.

לפי אופי העבודה (והעובדה שלא נגעו אפילו בבגאז'), אני משער שמדובר בנרקומן שראה פאנל מעניין והחליט לפרוץ. עניין של מזל רע (ובשכונה בה אני גר מזל ממש רע).

אז מה אנחנו לומדים מהסיפור - במקרים נדירים, הוצאת הפאנל גורמת בעצמה לגניבת המכשיר :lol:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...